Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
prisi spune:
eu ma epilez la salon de vreo 2 ani numai cu ceara de unica folosinta si nu e asa rau si ma fac total, cu cealalta nu-mi vine sa ma fac cand vad ca o repune la topit acolo ![]()
poze
26+ 
aniast72 spune:
Ce matinale sunteti fetelor...eu abia m-am trezit la 8.30, trebuia sa dau un tel pt o programare la dr, apoi am mai atipit putin.
Am reusit sa ma programez pentru astazi la ora 18 la dr Vladareanu, de la Elias. Abia astept sa vad cum va evolua consultatia, ca sa ma hotarasc si eu pe ultima suta de metri cu cine o sa nasc.
Va intrebam azi-noapte daca v-ati luat perna pt gravide, daca aveti vreo recomandare. Am gasit una pe bebelusultau.ro, dar nu stiu cat de buna e. Ei spun ca e din polistiren expandat. E acelasi lucru cu perna umpluta cu bilutze?
Si bv, eu ma epilez total cu ceara calda fara probleme. La fel ca Roxana, am cosmeticiana mea care ma cunoaste si cu care, din cauza burtii, imi permit sa experimentez pozitii noi. ![]()
Mi-am facut si eu examen de secretie, iau rezultatul pe 1 iunie. Sper sa nu am nevoie de tratament dar daca apare ceva, o sa va intreb.
Pupici si o zi frumoasa
Andreea
26+ cu 
Carmenita spune:
Salutare si de la noi! Am fost la eco morfofetal, bebe este foarte bine si mami la fel. E un bebe sanatos si tare dragalas, baietel bineinteles
. M-am linistit, si dupa eco a devenit foarte dinamic, toata ziua are ceva de "spus".
Annisia, eu am facut tratament cu pimafucin 6 zile pentru candidoza. Scrie si pe prospect ca poate fi folosit si in timpul sarcinii. Ma simt mai bine acum, dar eu imi pun in continuare utrogestan seara si sper sa nu reapara nesuferita.
Gabriela pentru raceala este bun si oscilococcinum si pentru tuse sirop Stodal. Sunt amandoua homeopate. Pe mine m-au ajutat. Multa sanatate.
Acum astept sa treaca zilele ca sa intru in concediu, mi-am facut un calcul si cu un concediu medical de 2 saptamani as putea sa le spun "pa pa" de pe 19 iunie. Mare bucurie, ca deja nu mai avem aer in birou. Noi nu avem ferestre, doar usa de la birou si suntem 5 oameni si 5 calculatoare in cativa metri patrati.
Pupici! 

danielle02 spune:
`neata burtici 
la noi se anunta o zi linistita si frumoasa chiar daca am o gramada de treaba,afara ploua si e un frigggg....ma apuc sa dau un var pe pereti ca a venit soramea sa ma ajute,alt fel nu ma putam io spanzura pe sus...
aseara,in sfarsit,domnul meu sot ma facut sa rad de am plesnit,fara nervi si neintelegeri cum e deobicei ![]()
il intreb frumos de ce nu ii mai place de mine,de ce nu il mai atrag,fiindca sunt plina de vergeturi si ca m-am ingrasat???
dar el imi raspunde:nu,cum nu imi mai place de tine?eu pe tine te iubesc,cu tine si cu bebe vreau sa fiu dar cum sa facem "prostii"???
daca te turtesc si pe tine si pe bebe??? 
na...auzi ce are el in cap,ii e frica sa nu ne turteasca si sa nu o deranjeze pe bebelusha 

piciulika si pe noi ne-au chemat alte banci sa lucram cu ei,dar suntem la o banca destul de buna unde nu iti acorda contul usor,poate si de asta ne acorda mai greu creditul.deocamdata nu vrem sa schimbam banca,mai asteptam sa vedem ce o fi si apoi vom lua o decizie.
roxana draga,ce nu as da sa putem strange si noi banii sa luam casa fara credit?ar fi floare la ureche,dar cum casele de aici sunt 100 mii lire de care vreau eu,avem ce astepta vreo 3-4 ani daca nu mai bine pana sa avem banii jos ptr casa.ar fi par la ceas asa,nu m-as mai tigani cu banca...
gabriela 
danielle
23+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Raluca spune:
Aniast72-Andreea, eu mi-am cumparat perna cu pricina si sunt f. incantata cu ea. Bilutzele din interior iti permit sa jonglezi cu grasimea ei in diferite parti. Eu am ceva probleme la coloana si chair ma ajuta la somn....
Raluca 19+ si mami de Ilinca
aniast72 spune:
Raluca, de unde ai luat perna? Se comanda on-line sau se gaseste prin magazine?
Andreea
26+ cu 
Roxana_G spune:
Adhnana, se mai intampla cred sa se si greseasca. Nu cumpara haine roz sau bleu, macar mai asteapta o eco. ![]()
Danielle, la voi toate sunt super scumpe. Insa in fine, la noi a fost o ocazie, adica au intrat niste bani mai multi de o data ditr-o lucrare de a sotului, si toti au mers pe casa. Un am platit in rate catre aia, si abia dupa inca un an si ceva am dat diferenta de pret. Deci aproape 3 ani a durat si la noi, nu am vrut se inteleaga ca am contractat azi si am platit maine. Cat despre turteala, e tare haios omul.
In loc sa fie incantat ca asta e prilej sa te exploateze pe tine la miscare.
Prisi, eu nu imi dau seama cum suporti ceara de unica folosinta la epilat complet. Pai cred ca as muri numai cand ar da cu flaconul ala in sens invers. Sau folosesti de unica folosinta, dar din cea elastica, care arata precum ceara clasica dar nu se refoloseste?
Andreea, deci sunt sanse sa ne vedem azi?
Carmenita, ce bine ca intri in medical. Cam asta visez si eu!
Simona, heeeelp! Apropos de medical si prenatal, m-a ametit dr de familie ca nu imi da prenatal pana pe 5 iulie, de era sa fac infarct. Cum adicatelea vine asta? Pai eu mor pana atunci. Sigur ca imi convine acum ca imi iau 2 sapt de medical obisnuit ca sa plec si sa invat pentru examen, insa nu inteleg de ce abia in iulie. Voi calculaserati altfel pe aici.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Raluca spune:
Aniast, eu am cumparat-o de pe site-ul bebelusultau. In Cluj am gasit doar o varianat cu umplutura compacta care nu mi-a placut-nu era suficient de flexibila.
Raluca 19+ si mami de Ilinca
danielle02 spune:
www.mothercare.com
aici gasiti tot felul de lucruri si puteti face si comanda.
adhnana felicitari ptr baietel 
danielle
23+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
cecilia L spune:
Raluca, multumesc pentu raspuns, m-am mai linistit, ma gandeam eu ca asta ar putea fi, dar.... sti cum este... ne panicam din orice.
cecilia,25+
Cristian