Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 23
myral spune:
Buna dimineata!Ati observat ca aseara am disparut pe nesimtite
o baita calda un masaj relaxant(plus antispasticele binenteles) asa m-a convins sotul.Metode de multumire avem noi destule(ca noi nu suntem prea conservatori
) dar sotul se saturase de altele si vroia ceva anume daca doctora nu ne-a interzis desi se speriase si ea cand a auzit cate contractii pe zi am (adica cam multe) deci ar trebui sa iau tratament continuu nu la nevoie.Roxana de data asta nu prea a stat la poza bebe si dr a zis ca probabil e fetita dupa ce data trecuta spusese 99% baietel (la 22 sapt), la eco morfo era incert, la 17 sapt baietel. Cred ca o sa merg la un 3d si daca nici atunci nu ma convinge
ca am devenit tare curioasa, mai bine spuneam de la inceput ca nu vrea sa stiu sexul sa fie surpriza la nastere.Acum sotul trage de mine sa mergem la cumparaturi ca pana acum am stat mai mult in casa.
si o zi buna!Myral
25+
Si bv spune:
Annisia, si eu am remarcat o tendinta spre candida, nici macar n-am facut analize, dar i-am spus doctorului si mi-a dat "canesten". E un tratament cu doar trei ovule, iar acum e ok.
Vroiam sa va intreb cum faceti voi cu epilatul? Eu m-am facut singura pana acum, cu ceara, dar in curand nu cred ca voi mai putea, din cauza burtii. Voi mergeti la salon? e ok daca vrei sa te epilezi total? hmmm.... I'm so scared!
Piciulika, sa stii ca si eu am aceeasi dilema legata de job. Cred insa ca ma voi intoarce la munca, mai ales ca eu m-am angajat aici in ianuarie si imediat am ramas insarcinata, si cu toate astea mi-au prelungit contractul pe nedeterminata (avusesem perioada de proba 3 luni). Macar 3-4 luni voi sta acasa cu bb, dar apoi voi cauta o varianta, eventual cu program de 6 ore, sau sa mai lucrez de acasa... Eu, de exemplu, nu sunt genul care sa rezist sa stau acasa prea mult timp, caci devin paranoica! incep sa-mi stresez sotul, sa vina mai rpd acasa, iar el are foarte multa treaba si cred ca am ajunge la neintelegeri. ![]()
Si
24+
Poze
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Eu azi sunt o fericita, merg abia la pranz la munca, asa ca am lenevit, ca de am avut o noapte linistita, am dormit bustean.Curios este ca m-am trezit dimineata cu un fel de durere in dreapta, nu de burta , daca intindeam piciorul parca ma taia ceva, ce sa mai fie si asta?
voi ati patit asa ceva? nu a durat mult, dar suficient sa ma sperii.
AAAAAAAA si sa fie treaba treaba m-am trezit cu o foame..........pofta de ceva....de acum manac ca o sparta, poate mi se face rau. Daca ar fi sotul meu acasa ar rade de mine, ca mananc asa ceva dimineata. Nu va spun ce..... nu de alta dar poate poftiti.... si unele mai sunteti pe la munci.
Sim, pai cred ca stam foarte aproape, sti gradinita Floare de colt, pe acolo stau.
Hai ca merg sa fac putina treaba,

cecilia,25+
Cristian
iuli8700 spune:
Roxali, asta e link-ul unde poti vedea OTV si nu numai http://www.live-online-tv.com/. L-am descoperit acum cateva luni...vorbeam cu o prietena pe net din Romania si ea se uita la OTV seara de seara ... si tare ma mai ofticam ca nu prind. Vezi ca poti sa prinzi si Antena 1, TVR International si alte programe mai putin cunoscute mie. Eu platesc si luna de luna abonament(12euro) pentru a prinde Protv International tot pe net si sunt tare incantata ca pot sa vad astea cateva canale romanesti ca e tare rau fara.
Iuli
24+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
Raluca spune:
Cecilia si eu am patit-o cu dureri similare celor descrise de tine...dr. zice ca sunt de la ligamente care se intand. Se accentueaza cand bb are un salt in crestere.
Raluca 19+ si mami de Ilinca
cristina85ss spune:
Salut gravidutelor,la mine dimineata a inceput prost desi astazi am hotarat sa raman acasa. Sotul meu s-a trezit sa plece la servici,m-a sunat insa dupa 30 minute si a spus:
,,Imbraca-te si iesi repede afara ca am vazut 2 catelusi la intersectie.Le-am dat de mancare tot ce aveam in masina insa nu le ajunge.Fugi si du-le ceva de mancare''
Am iesit,ce sa fac.Asa cum eram in pijamale cu fata turtita de somn.Problema este ca mi-auitat cheiile in casa
,noroc ca mi-a deschis un vecin care tocmai iesea din scara.
Fetelor a inceput iarna !! Sau cel utin in Roma.Bate vantul si ploua,e un frig...
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Gabriela77 spune:
Dani, chiar sint superbe hainutele!
Roxana, ai picat cu capul pe birou?
Annisia, tu iei ceva pt raceala, in afara de ceaiuri, miere si lamaie?
Eu vreau sa va spun ca am suferit toata noaptea de dureri de gat, am si tusit, si vad ca de dimineata...nasol! Febra nu am facut! Dar doare gatul si tusesc, ce-i drept rar! Cu toata mierea si lamaia si Homeogene. Offffffffffffff!!!!! Ceva de groaza ce sensibila am devenit cu gatul in sarcina asta!
Va pup! O zi faina! Intru in sedinta!
Gabriela 24 +
Roxana_G spune:
Ana, sa vezi cum sunt eu, care aproape nu am dormit toata noaptea. Azi esti incaltata?
Eu am indesat papucii cu greu si am iesit asa, dar deja a crescut umflatura peste margine. Sa vedem, cica azi ar fi mai racoare.
Annisia, eu am pus Gynozol ovule, 6 zile, una pe zi. Am folosit si in primele 3 luni, dr a zis ca e ok, am postat si pe forum aici si multe gravidute mi-au zis ca e ok. In plus nu era scris in prospect nimic contra administrarii pe sarcina.
Spor la cumparaturi. Ce misto de tine, la ce dotari beton ai nu iti trebe cine stie ce model de sutien sexos. Ma rog, nici eu nu ma plang, decat ca in ultima vreme pe masura ce au crescut sanii s-au si lasat si nu imi place cum stau fara un sutien ridicator.
Sa stii ca fie-mea e petrecareata ca taica-sau, eu sunt mai pensionara asa. Dar banuiesc ca individul din burta o semana cu ma-sa si o fi mai puturos. Vedem noi, sanatosi sa fie, ca ii dam pe brazda si pe la petreceri. Sa stii ca eu sunt de parere ca tine si de copil, dar si de cum e invatat. Un copil care nu e scos niciodata la asemenea ocazii, nici nu se va comporta prea bine nici daca il scoti la 4-5 ani.
Ali, esti haioasa. A intrat la recuperari pentru ca am facut eu oarece scandal, adica nu cu ton de cearta, dar am exprimat niste nemultumiri.
Prisi, o zi usoara!
Myral, pai si asa te plangeai ca nu e sotul pe acasa, acum profita de el si stati impreuna. Auzi la ea, sa nu te vaicaresti ca vrea la cumparaturi. Asta este de bine. Bine ca te-a convins, sper ca a fost totul ok cu contractiile. Eu contractii nu am avut deloc de data asta, insa am observat o colorare a secretiei spre roz si ma ingrijorasem putin. Dar dimineata eram super ok.
Si, eu merg la salon si ma epilez total. Singura grija a fost de igiena, ca la total nu merge cu ceara de unica folosinta. De aceea merg mereu in acelasi loc, acolo stie si cosmeticiana ce fitze fac eu.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Cristina, lasa ca sunt perspective sa fie mai bine restul zilei.
Gabriela, nu eram pe birou, am scris eu un mesaj mai lung si apoi am coborat sa ma intalnesc cu o prietena care o invita pe Alex la o petrecere de copii.
Si cum sunt eu paranoica, fa si tu un exudat sa stai linistita. Oricum sarcina sensibilizeaza, sa nu mai zica Annisia numai de mine ca am fost mereu racita. Tantum Verde ai incercat? Gargara cu apa si sare? Compresa cu sare calda?
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Adhnana spune:
Buna dimineata fetelor!
N-am mai scris cam de multisor, dar va citesc in fiecare zi.
Vin si eu cu o veste...tocmai ce am fost la eco morfo de 20 de saptamani la Dr Iosup si..ce credeti?![]()
. FETITA s-a transformat in BAIETEL
. Asta in conditiile in care tot dansul in spusese ca e fetita
. Suntem la fel de incantati dar inca in stare e soc... 
Schimbati-mi va rog si mie caruciorul
in lista. Multumesc anticipat.
Va pup pe toate fara exceptie. 
Adhnana
20+