Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxana_G spune:
Neataaaa. Acum ma pregatesc de munca. Cica.
Annisia, nu e bai, nu pot chinui pe toti sa stea dupa mine. Numai ca nu stiu ce sa ma fac cu somnul. Tu macar poti dormi ziua, eu tre sa ma arat fresh pe la birou.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bine ma, Roxana, pai cine sa stea cucuvea la 3.46? Eu as fi stat daca aveam cu cine sa ma intretin. Daca vazui ca nici Iuli nu are chef, singura care mai era prezenta in viata, am renuntat...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Eu pe la 11 nu prea am cum sa stau, ca trebuie sa culc fata. Si e ditamai ritualul, sa vedem Flintone si Tom si Jerry si uneori nici cu astea nu merge. Pana adoarme ea, atipesc si eu. Numai ca pe 1-2 canci somn. Dar sa stii ca de aia lipsesc eu dupa 11, ca mai am si atributiuni de mamica in exercitiul functiunii. Ia sa te vaz eu dupa ce vine Yannis.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
slippers76 spune:
Neatza, de la o somnoroasa care a intarziat la servici. Abia acum am facut oki!
Nici nu vad bine...
Ana
25+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Ai dreptate Roxana.. Radeam de prietenii mei care la 21.30 se retrageau pe la casele lor, ca deh copiii... Acum parca vad ca eu o sa plec prima de la petreceri, desi ne caca pe noi ca il luam peste tot si il lasam sa doarma in carucior...
Annisia spune:
Roxana, tu ce ai luat pentru candidoza? Observ o usoara tendinta de pronuintare a secretiilor. Banuiesc ca de la raceala. Ma gndeam sa il iau la intrebari pe Nayel, dar vreau sa fiu informata asupra tratamnetelor indicate in sarcina.... Are prostul obicei sa imi prescrie medicamente nerecomandate in sarcina...
Roxali spune:
Neata!
Roxana incep sa te invidiez...nu prea sta pe acasa, dar si cand e ...intra la recuperari
Cu somnul si la mine e problematica treaba , dar imi place mult sa citesc, chiar reusesc sa ma detesez de gandurile negre
...maso sau despre bebe.
Iulicum reusesti sa vezi emisiunea pe net...spune-mi si mie please.
Piciulika pai te pun de acuma sa semnezi un contract
.N-am mai auzit pe nicaieri asa ceva...
Ali
19+ Enrico 7ani
Roxana_G spune:
Ba sa stii ca puteti sa il luati cu voi. Insa nu cu aceeasi frecventa. In primele luni e mai greu, nu poti sa il duci in super fum si aglomeratie, ca mai sunt si microbi. Dar dupa aceea mai merge. La un restaurant ceva merge, poate la incput sa stati mai putin. A mea era din aceea de se culca la 12 noaptea, dar dormea bustean pana dimineata. Asa ca puteam iesi 2-3 ore seara.
Nu prea a mers cu dormitul in carucior la noi, am incercat. Dar pitica era asa incantata cand dadea de ceva nou ca nu era chip sa o culci. In fine...vreun an asa a fost mai greu. Pe urma chiar am dus-o si la nunti, insa pe la miezul noptii trebuia sa plecam. Maximul pe care l-a stat a fost anul asta de Revelion, adica pana pe la 1 jumatate.
Depinde si de copil. Eu pe de o parte ii invidiez pe prietenii ai caror copii se culca la 9-10 si nu ca a mea pe care o adormi cu zorul, pe de alta parte noua ne e comod asa cand mai iesim sau mergem in conced cu ea. Insa am avut noroc cu un copil super adaptabil, carat peste tot. La 6 luni am mers in Grecia cu ea, cu masina. La 1 an juma Turcia, anul trecut Cipru. Exceptand la 11 luni am mers iarna la munte, am facut Revelioane, cu ea. Ea adora sa plecam, e tare fericita cand o luam undeva. Dar vezi, nu totdeauna sunt fericiti cei unde mergem sau care participa la evenimentele alea. Ia citeste pe la subiectul ala cu copii deranjanti, ca daca e dupa unii nici in restaurant nu ar trebui sa iei copilul.
Gata, m-am lungit. Cica tre sa ies pe usa in 10 min. Pupici.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Astazi ma duc intr-o scurta inspectie pe la munca. Apoi in oras sa imi caut sutiene de gravidoasa, ca imi atarna bretelele pe burta. Plus ca imi curge o treaba din butoane... Apoi imi iau baiatul de la gradinita si mai bananim prin Bucuresti. Off, ce de treaba am... Asa ca ma bag la somn, ca trebuie sa fiu apta de iesit din casa....
Spor la munca pentru burticile harnicute si distractie placuta pentru puturosi ca mine!
Annisia spune:
Roxule m-oi orienta eu la locul faptei. Va depinde foarte mult si de caracterul bubului. Sa speram ca va fi petrecaret ca mine. Nu vreau un mofturos rasfatat...
Fugi la munca, sa nu te dea aia afara si sa pierzi muntele ala de marafeti! Pe ei si pe mama lor...
prisi spune:
Neata burtici,
sa aveti o zi buna ca racoroasa e![]()
eu sunt la cafea si ma pregatesc sa plec la serviciu, da ma ingrozesc cand ma gandesc la trafic, ieri am facut o ora de la Moghioros la Favorit, nu stiu ce strazi s-au mai inchis ca e ca la nebuni in cartierul asta, sper ca azi e mai bine
pupici
poze
26+