Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Fetelor sunteti mortale cu sexul. Unele ziceti da, unele ziceti nu, unele asa si asa. Nici eu nu ma laud cu cine stie ce chef, insa asa din cand in cand parca ar merge. Acum de exemplu BB Andrei imi rupe burta, ma loveste undeva intre picioare atat de nasol, ca ma gandeam ca nici nu as putea sa fac ceva in conditiile astea.
Ana, am bibliografia pentru examen, din pacate nu cred ca am energia si mintea necesara sa o invat pe toata.
Myral, da-le incolo de contractii ca le birui tu, nu te gandi la ce e mai rau.
Annisia, sa stii ca nici mie nu imi arde de asa ceva cand simt ca BB face tumbe. Nu ca imi fac griji de el, dar e chestie de intimitate.
Apropos de viata in 3, cand eram gravida cu Alex avem o gluma si il intrebam mereu pe sotul meu daca BB va sta cu noi toata viata. Era un fel de gluma a noastra, numai ca dupa ce am nascut am constatat ca asa e, in sensul ca e o prezenta permanenta, fizica dar si in gandurile noastre. Ai sa vezi ca o sa gandesti numai in 3. Pana apare al4lea. ![]()
Mandarinutza, la mine nu a mers treaba cu cutiile. Am incercat si cu cosul de gunoi intors invers. Degeaba. 
Danielle, momentan lasa omul mai usor, dar mai piseaza. Acum a inteles, dar poate il mai apuca vreo dambla. Ca stiu si eu cum e, trebe inoculat periodic cate o doza de ce vrei tu, ca altfel...Cat despre restul problemelor, imi pare tare rau. O sa rezolvati si cu casatoria, acum ce mai conteaza o luna. E o chestie de hartogaraie. Cu creditul...nu stiu cum e pe la voi. Poate daca mai insistati, sau cautati in alta parte.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Annisia, daca te referi la "acele" lucrari, slabe sperante ca sunt singura. Adica ar fi si asta o alternativa, dar nu cea eficienta si de dorit.
Una peste alta eu as prefera sa dorm ca ma simt ca naiba, am dormit doar 4 ore noaptea trecuta si azi nu a fost o zi prea usoara. Cu boala ziceam ca nu trebuia sa te sperii, eu am dat in paranoia acuma dupa ce am colectat toti virusii si streptococii din lume.
Ana, pai asa spune! Dar e vreo problema cu condusul? Ca eu m-am condus singura la cotnrol cu o zi inainte sa nasc pe Alex, si acum la cum e traficul in Bucuresti, pana ajunge cineva sa ma ia din PIpera, cred ca ma conduc singura si la nastere. ![]()
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
slippers76 spune:
Fetelor, pe mine m-a razbit somnul.
Cred ca va parasesc. Dar daca ma apuca insomniile mai dau o raita pe aici la noapte. Somn usor!
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
slippers76 spune:
Rox, imi lipseste antrenamentul si curajul. Carnet am, dar il folosesc cu parcimonie
. Am promis ca dupa ce vine si B Vladutz imi iau in serios carnetul ala de sofer.
Hai ca acu' chiar ma duc la culcare!
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Prisi, multam mult. Las ca ne descurcam noi. Haios ca ai pomenit de hotel, ca al meu care organizeaza el cica, nu a rezolvat nimic.
Danielle, super lucrusoarele. Si eu la Alex luasem mai devreme si din cand in cand le scoteam sa ma uit la ele.
Annisia, cu voia ta ma duc sa imi culc copilul, ca se mataie aicea pe mine.
Hai noapte buna tuturor si ne vedem la clubul insomniacilor daca o fi cazul. Apropos, uitasem sa va zic, Alex e ok.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Ana, acum inteleg. Asa eram si eu cu cativa ani in urma si acum mor si daca e masina in service pentru o zi. E util, mai ales cu copiii, poti sa ii pui acolo in scaunele si sa mergi unde vrei fara sa depinzi de altii.
Gata. Noapte buna!
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
prisi spune:
http://www.bursatransport.ro/main/generic/map24/
Rox intra aici pune Mestre - Venetia si calculeaza si-ti arata pe unde treb sa mergeti peste un pod
poze
26+ 
Annisia spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Annisia, vad ca nu dormi...pot sa te rog atunci sa-mi gasesti 2 nume de baiat, unul dintre ele de sfant (nu neaparat cu cruce rosie) care sa rimeze cu Stanciu?
Da fetita, cum sa nu...Inteleg ca vrei ceva mai calm asa? ceva de genul Mihai Eugen, Gabriel Flavius, Mario Alexandru, George Sabin, Filip Valentin, Petru Antoniu, Codrin Ionut.... Asa ceva? Mai ofera-mi cateva detalii ca sa stiu exact cam pe ce sa ma bazez. Cateva idei ajutatoare. Preferinte, initiale, prenumele sotului, ale bunicilor sau ceva care vrei neaparat sa poarte baiatul tau, un prenume care consideri tu ca i-ar putea purta noroc in viata...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
danielle02 spune:
sliipers o lasam pe alta data asta cu numele ca e tare aiurea si mult de umblat pe drumuri
si astia de la banca se pricep numa la facut nervi ca la altceva nu sunt buni...
roxana ii mai dau asa cate un impuls ca sa nu uite de toate si sa se faca iar comod ![]()
cu astia de la banca...mai degraba fugi cat te tin picioarele.
sa vezi faza,in ianuarie ne-au acordat creditul,mi-am ales casa,deja faceam pregatirile ptr renovari ba chiar am ales si usile,ca dupa o luna sa ne cheme la banca si sa ne zica ca nu ne mai poate acorda fiindca trebe sa lucram mai mult cu ei si apoi ne da banii care ne trebuie
ca sa lucram cu ei mai bine,trebe sa cumparam o masina in rate sau lucruri de care nu avem nevoie acum numai ca sa le dovedim lor ca nu le tragem tapa 
acum ne orientam ptr un tv. fiindca nu avem unul mai bun asa,apoi poate ne or da cascatii creditul 
acu asteptam 
danielle
23+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxali spune:
Devylla, Berarpiri felicitari ptr printese!
Nana drum bun si petrecere frumoasa printre cei dragi!
Piciulika eu n-am avut de ales...firma e a noastra si sclavi principali santem noi, fiecare cu indatoririle sale.Aveam multe debite si in principal pe casa, daca ii mergea rau lui logic si mie.In concluzie, m-am dus dupa 2 luni de la nastere, cate 6 ore , dar era greu fiindca nici sera nu dormeam...adik nu ma lasa nici macar 2 ore
.Partea buna e ca o aveam pe mama...dar oricum angajam pe cineva macar juma de norma.
Asteapta sa nasti si vei lua decizia justa...care te avantajeaza mai mult pe ambele planuri...gura lumi sloboda![]()
Ali
19+ Enrico 7ani