Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Si sa-ti raspund in legatua cu medicamentul minune, Gabriela.. Da, e o mare porcarie. Nu stiu cine si pentru ce l-a inventat, dar e un fas. Nu are rost sa il iei, ca dai banii aiurea.
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
Cecilia, stai pe langa mine. Eu stau pe una din strazile care uneste Rm Valcea cu Rm Sarat. Da' sa stii ca nu io renovez
. Eu am terminat intr-o luna treaba si s-a intamplat in martie.
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Slippersule, eu te invidiez... As vrea si eu sa fiu fara grija, dar uite ca am faze cand ma apuca contractiile. Apoi imi trec o perioada si ma apuca iar... La dracu! cert e ca eu una nu le las sa-mi faca ele mie calculul si sa-mi tina evidenta la sex! Nu nenica! Am invatat sa e tin in frau, am gasit pozitii care nu le favorizeaza si toata lumea e fericita. Ma simt doar aiurea cand il simt pe bebe ca e treaz cand taticul lui mestereste la mine... Mi s-a intamplat de cateva ori si am avut un sentiment ciudat. Brusc mai exista o persoana in viata noastra de care trebuie sa tinem cont...
myral spune:
Da fetelor o sa fiu optimista cateva zile pana ma apuca iar paranoia mai ales ca doctora a zis ca de contractii nu o sa mai scap de acum incolo binenteles ca mi-a dat tratament sa am cat mai putine pe zi (in plus m-am ales si cu cateva injectii cu gravibinon). Annisia da asa a zis doctora mea ca am uterul micut si cu cat se contracta mai des cu atat se scurteaza colul mai repede si de asta nasti mai repede. Cu sexul l-am tot aburit pe sot pana acum mai rar mai incet mai pe langa
binenteles ca nu il las balta mai ales ca e f intelegator (e un berbecut scump) si ma ajuta mult. Chef nu e la mine din cauza de frica ca pofta ar cam exista ea culmea e ca orgasmul imi da niste contractii
de imi trece tot cheful .Ana doctora a zis ca o sa-mi recomande pe cineva dar la cate cazuri am citit ca nu vine propriul tau dr la care ai fost 9 luni dar altul
Myral
25+
myral spune:
Si bebe meu misca in momentele alea si ma simt ciudat mai ales ca stiu ca e f jos asa am vazut la eco si eu nu am gasit nici o pozitie mai comfortabila daca nu am atunci contractii am dupa deci tot nu scap.Myral
25+
slippers76 spune:
Annisia, Myral, contractii am avut si eu, slava Domnului! Si evident ca in perioadele alea am lasat-o mai moale. Sa nu ma intelegeti gresit! Nu "imping" pe nimeni la gesturi nesabuite. Dar am noroc ca la mine trec repede, si sunt in general clar legate de ceva (super oboseala, stres). Si mie nu mi-a interzis nimeni sexul, nici la prima sarcina(desi aveam col scurt si placenta destul de jos), si nici acum. Conditia a fost "sa nu exagerez". Ori cum eu eschibitii in materie de sex nu fac, ca-s destul de conservatoare, totul e ok.
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
prisi spune:
Myral si eu am facut injectii cu grabivinon (ai grija cine ti le face ca dor rau) si la fel mi-a zis dr despre scurtatul colului dar ca nu sunt probleme sa ajungem la termen
poze
26+ 
Annisia spune:
Myral, iubita! Nu mai este mult. Ai dreptate pana la urma. Stai linistita si totul o sa fie bine. Si sotul o sa te inteleaga. V-ati chinuit atat pana acum si nu are rost sa riscati nimic. Totul e sa va intelegeti si sa va iubiti. Ca doar aveti timp pe urma sa recuperati, slava Domnului!
mandarinutza spune:
Devylla, foarte draguta si haioasa fetita ta.Cred ca te-am auzit si pe tine.
Berapiri, felicitari pentru fetita!
Karlingutza, nastere usoara si mai treci pe la noi sa ne impartasesti din experienta nasterii. 
Nana, drum bun si te asteptam la papanasi. 
Mandarinutza
25+
Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Myral, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe
.
Piciulika, cred ca e greu sa te hotarasti de acum ce vei face dupa nastere. Pe de alta parte nici solutia sa iti dai demisia nu cred ca e cea mai buna.Spune si tu la servici ca o sa te intorci dupa 4 luni, si pe urma vezi tu ce faci, poate te intorci cu program 60%.
Prisi, foarte dragute si expresive pozele cu bebelina ta. ![]()
Eu de vineri merg din nou la servici si e ok pana acum, ma simt bine, stau cu picioarele pe niste cutii cu cartusele de imprimanta sub birou si mananc caise non stop.
Mandarinutza
25+
Antonia Maria
Poze