Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Acu' fara gluma: am incercat sa ma incaltz si nu reusesc. Nu-mi mai intra picioarele in pantofi! De o ora jumate stau cu picioarele goale ub birou si acum nu mai pot sa ma incalt!

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, stie cineva care sunt valorile de referinta pt IR-uri? M-a intrebat o cunostinta care e si i-a zis dr ca e cam mare valoarea pt artera ombilicala.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

NanaMotoc, drum bun in tara. Da un semn cand ajungi si vin in Buc la o portie de papanasi. Chiar daca nu ma omor dupa ei, gasesc eu un inlocuitor.

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, te astept sa iti fac cinste cum tot promit. Dar vino repede pana nu mai fac vreo boala ceva. Eu plec de pe 3 pe 10 cred, in rest voi fi aici.

Teodora M, nici o veste?

Ana, asa sunt si eu. Am busteni nu picioare, gamba e cat coapsa, papucii m-au ranit si imi vine sa urlu de durere de maini umflate dc ma lovesc. Nu iti zic ca am iesit sa imi pozez mutra pentru examen si mi s-a facut rau de nu stiam cum sa ma intru intr-un magazin cu aer conditionat.

Simona, masina mea e invatata cu stratul de praf de cativa centimetri. Asa ca daca ma vezi cu o masina neagra si una gri, sa stii ca nu am 2, ci e aceeasi, nespalata.

Andreea, hai ca data viitoare sper sa ne vedem, imi pare tare rau ca a fost asa situatia vineri. Si gasim noi ceva de mancat, insa eu una prefer la inghetata ca papanasi pe vremea asta nu fac decat sa umfle stomacul mai ceva decat picioarele.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, sa stii ca si eu sunt bine, doar ca ma omoara caldura si mai am mici probleme de rezolvat, dar sunt muuult mai bine. Pe toate planurile. Dar drum bun tie, si te asteptam sa ajungi cu bine!

Annisia, pe unde esti? La "sentimentele bune"? Zau ai grija ca imbolnavesti omul.

Cecilia, nu stiu daca iti raspunsesem inainte, ca neuronul meu mai uita. Merg la Venetia, atata a ramas in plan: Munchen, Innsbruck si Venetia.

Deci fetele, la noapte pe la 2-3 va astept la chat?

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, tu ma invidiezi sau ce? Ete putin sex de control mentine moralul ridicat....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Doar nu crezi o iota din ce zic eu acilisea?!? Al meu trage aghioase langa mine, iar eu ma uit la OTV la Bomba zilei. Subiectul este un preot care la slujba botezului intreaba nasa daca s-a lepadat de Hristos... Apoi o pune sa scuipe copilul de trei ori... Si ii face copilul crucea invers in timp ce il miruieste... Ca sa nu mai zic, atunci cand il scoate din cazan arunca cu el in prosopul tinut de nasa, de parca e un sac de cartofi... Ce dobitoc, sa arunci asa un copilas firav de cateva luni, care nici nu e complet format.... Pai daca ar face unul asa cu Yannis, i-as rupe oasele cat o fi el de preot... Pe el si pe mama lui de nenorocit!

Mergi la inceput

Nanaaaaa, ajungi in Bucuresti? Pai trebuie sa te petrecem gagici! Hai drum bun si sa ajungi cu bine la cei atat de dragi tie!

Mergi la inceput

Roxana, masina mea e rosie (cat se poate de rosie) si se vede nasol de tot cand e murdara. Acu' asta e, azi nu o mai duc pt ca deja s-a innourat afara si nu imi convine sa o spal azi ca sa fie maine prafuita la loc.
Bine ca am ajuns acasa, am facut un dus nitel mai rece la picioare (nu rece de tot, asa ca sa nu ma certati). E asa de bineeeeeeeeeeeee. Ma duc sa ma cocot in pat cu picioarele pe cateva perne, poate se mai dezumfla.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Papanasii se pot inlocui cu succes cu inghetata (de aia asortata si cu frisca si eventual cu niste fructe). Eu am halit una duminica, cu toata ploaia care era. Si ar merge si azi una, dar nu m-am mai dus sa scot bani de pe card ca eram ca un butoi.
Cecilia, pe unde ziceai ca stai de ai vecini harnici?

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput