Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina85ss spune:
Salut gravidutelor!
Si eu am renuntat atat la vergheta cat si la inelul de logodna cand eram inca in luna a 4 a,mi s-au umflat degetele de la maini si nu imi mai intra nici un inel.Cat despre picioare,s-au umflat si ele destul.Tot sarea cica ar fi devina.
Fetita mea este mai activa de vreo doua zile,se invarte se ma loveste cu piciorusele de zor,cand ma gandesc ca m-a speriat degeaba!
In rest suntem bine,eu sunt tot cu invatatul,practic mai am 9 zile pana la examenene la scoala,15 zile pana la examenele ptr permisul de conducere si tot asa...va invidiez ca nu aveti grijiile mele. Ce nu as vrea sa fiu in locul vostru
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Happiness_4_us spune:
Crishtina, prezent!![]()
Sunt pe faza. Cu un ochi in calculator, cu unul la epilat, cu altul la pregatit din bagaje si ascultand melodia grecului de la Eurovision. Super melodie, Nu are ea cine stie ce versuri, dar ritmul e super.
Noi suntem pe picior de plecare. Azi avem liber iar maine ma mai duc la birou doar pana la pranz ca mai am ceva acte de terminat. Dupa care incheiat bagaje. Azi am avut cabinet de cosmetica, m-am epilat de la a-z iar in 20 minute plecam pentru ultimele cumparaturi ptr acasa.
Am niste emotii cumplite. Cred ca e prima oara cand plec acasa si ma incearca sentimentele astea. Imi vine sa
de fericire. Eu cu burtica mea la purtator pe care o sa o arat cu mare drag tuturor.
Pupici si promit ca revin.

Nana,
24+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Unde sunteti, fetelor?
Nana, spor la treaba si poate ne vedem si noi la o portie de stii tu ce.
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Berapiri, felicitari pentru fetita.
Simona, azi ma duc si eu la medic de familie si o sa vb si de concediu. Sa stii ca ma dor rau picioarele cand calc.
Andreea, super poze, super BB si super burtica.
Annisia, hai ca ti-o trrece si tie curand, pacatoasa rau viroza asta si cred ca pana nu isi face ea damblaua nu scapi usor. Numai sa nu ajungi la complicatii. Multa sanatate! Cat despre munca, rezolv eu curand.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Cecilia, ba Venetia ramane.
Annisia, tin pumnii sa recuperati catelusa.
Simona, la coafor eram. ![]()
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
cecilia L spune:
devylla superb filmuletul, pacat ca nu am inteles ce zicea nenea dr, sa fiti sanatoase si iubiete.
cecilia,25+
Cristian
Happiness_4_us spune:
Dani
si nu mai pune la suflet ca sunt convinsa ca sotul tau te iubeste mult insa nu stie cum sa reactioneze in momente unice. Da-i timp.
Devylla, bebe Erica e tare scumpa! Traieste din plin ce ti se intampla, sunt momente unice de care trebuie sa ne bucuram din plin.
Annisia, bafta sa iti gasesti catelusa si sa ajunga cu bine acasa. Tin pumnii.
Roxule, pupici dulci si tie si lui Alex, ma bucur ca sunteti mai bine, cel putin ea.
Cristina bafta la examene. Sunt sigura ca o sa fie totul ok!
Anaist_72, super poze. Mi-au placut mult!![]()
Slippers, Sabina, Roxali, Sim_stoian,maruntzica, mandarinutza, alehiam, teodoran,myral,Gabriela77,tomasa, si toate burticile, multi pupici si aveti grija de burtici.
Nana,
24+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
crishtina spune:
Mi se face si mie dor de mers acasa in Romania. Traieste si pt noi Nana
Drum bun& sa ai grja de tine.
24+ 
slippers76 spune:
Uf, ma topesc de cald, si nu se mai termina munca...
Cred ca azi o sa ajung desculta acasa, asa mi s-au umflat picioarele.
Devylla, suuuuuuuper filmuletz. Nu imi trecuse prin cap sa filmez eu monitorul!
Nana, spor la cumparaturi si impachetat.
Annisia, sper sa te faci bine repede. E cumplit sa fii racita, mai ales pe caldura asta leshinatoare. Iti spune aia care raceste numai vara, ca omu' destept ce sunt.
Bre, bre, daca nu o lasa mai moale caldura asta, cred ca imi dau demisia. Ma incui in casa si nu mai vreau sa stiu nika. Glumesc, evident, ca nu se poate...
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Deci ne-a lovit aproape pe toate chestia cu umflatul picioarelor. Buuuuuuuuun...Remedii pauza...
Eu ma duc miercuri la dr de familie sa vedem ce zice de asta.
Roxana, daca ai fost la coafor esti iertata.
Eu vreau sa-mi duc masina la coafor
ca e prafuita rau saraca.
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze