Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
rodicamaries spune:
berarpiri felicitari pentru fetita, sa fiti sanatosi, in 5 iunie am si eu programare la ecografia 3D.
daca merg mai mult pe jos, ma doare in zona ovarului drept, iar daca ma asez imi trece, sa fie doar de la oboseala? sau sa-mi face probleme?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
slippers76 spune:
Aniast, superbe pozele! Unde sunt facute? Cumva in paris?
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Aniast72, foarte burtica ai! De fapt, de la inceput se vedea bien de tot gravidosenia ta. Bravoooo!!!! Vazui si putza de bebe al tau. Seamana cu tine, zic eu...
Iulica, am banuit eu ca ai un berbecos acasa. da' sa nu te aud ca te vaiti, ca merita fiecare banunt... Adicatelea fiecare nerv care ti-l face sa trepideze, daca o mai face din cand in cand... Cine nu are un berbec sa-si cumpere... Avusei si eu un gagic berbec si stiu eu ce zic... Sa-l stapanesti sanatoasa gaigici! Lasa mai sa fiti fericiti, ca aveti toate motivele din lume!
Roxana, ce sa ma fac bine, ca sunt varza cu carne... Ma culcai iosigura ca ma trezesc fresh. Ete facui o mare branza, ca sunt mai rau ca la inceput. Acusica nu mai am nici gust sau miros, iar nasul a inceput sa se infunde de tot, se sedimenteaza... Sa-mi trag una!
Si tu ce zici ca nu-ti convine pe la munci? Pai de ce nu intri in prenatal? Mai ai putin sdi ai dreptul bine si frumos sa ii dai la spate... Asa ca poti baga un karaoke dupa pofta inimii, ca afara nu te pot da acum....
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aniast72, foarte burtica ai! De fapt, de la inceput se vedea bien de tot gravidosenia ta. Bravoooo!!!! Vazui si putza de bebe al tau. Seamana cu tine, zic eu...
Hi-hi-hi-hi-hi... Nu m-am trezit bine... Aniast, bebe seamana cu tine... Sa nu intelegi altceva.... Scuze, da' sunt nauca. Nu ca daca as fi treaza si sanatoasa as gandi mai mult, da' acum am o scuza pe care nu o ratez... Sa va traiasca bubu si sa fie sanatos!
cecilia L spune:
Berapiri felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase SI IUBITE.
Aniast superbe poze, unde ti-ai facut ECO de ti-a dat atatea poze?
Fetelor care merg azi la dr sa-si vada bebe-lusi, le doresc sa vina fericite si cu vesti foarte bune.
Roxana ma bucur ca Alex e mai bine, sper sa scapi si tu cat mai repede de probleme sa te bucuri de concediu, ai nevoie. Nu mai mergi la Venetia??????????????//

Eu am aceeasi problema ca si voi picioare umflate, am lasat si verigheta si inelele de ieri.
Am o pb cu somnul,ca si unele dintre voi, doar ca eu m-am trezit la 3 si am adormit cand trebuia sa sune ceasul sa merg la servici.Acum am ajuns acasa, chiauna de somn, dar vecinul meu nu a terminat renovarea apartamentului,acum da gauri .....asa ca somn....??????????//
toate

cecilia,25+
Cristian
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Eu am aceeasi problema ca si voi picioare umflate, am lasat si verigheta si inelele de ieri.
Am o pb cu somnul,ca si unele dintre voi, doar ca eu m-am trezit la 3 si am adormit cand trebuia sa sune ceasul sa merg la servici.Acum am ajuns acasa, chiauna de somn, dar vecinul meu nu a terminat renovarea apartamentului,acum da gauri .....asa ca somn....??????????//toate
cecilia,25+Cristian
Eu nu m-am trezit decat pt dus la baie, dar am visat de m-am saturat. Asta-noapte am visat ca pe bebele meu il chema Stefan Alexandru. Chiar ma gandeam ca nu suna rau.
Am o perioada de cand visez pe saturate.
Auzi...pe unde stai matale ca parca vorbesti de vecinii mei

Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
Annisia spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Am o pb cu somnul,ca si unele dintre voi, doar ca eu m-am trezit la 3 si am adormit cand trebuia sa sune ceasul sa merg la servici.Acum am ajuns acasa, chiauna de somn, dar vecinul meu nu a terminat renovarea apartamentului,acum da gauri .....asa ca somn....??????????//
Ceci, somn canci ca sa zic asa... Este? Lasa-l mai saracul vecin ca poate si tu cand ai mai facut prin casa ceva l-ai trezit din somn... Bine ca da gauri acum si nu cand doarme bebeul tau. Atunci ce mai faceai?
Mai fetelor, daca dormim toate iepureste, pai eu zic sa ne dam intalnire pe la trei dimineata pe forum, ca vad ca e ora Z....
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Deci, se poate daca se intelege cu angajatorul. Cred ca trebuie sa depuna o cerere la firma in care sa solicite concediu fara plata pt interese personale. Angajatorul ii va suspenda contractul de munca pe perioada aia si gata.
Sim Stoian, multumesc mult de tot. I-am transmis mamei mele mesajul meu si astept vesti sa vad ce si cum rezolva.
Mii de multumiri pt promptitudinea raspunsului
."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
iubitoiu spune:
salutare tuturor burticutelor
o intrebare...pe voi nu va doare burta? eu am o durere in laterale care persista de ceva vreme. La eco totul este Ok asa ca nu stiu ce sa zic..or fi ligamentele??? nu prea cedeaza la no spa.Voi ce ziceti?
pupici,
cristina,
22sapt