Grupa mijlocie o probema?

Grupa mijlocie o probema? | Autor: carmencita77

Link direct la acest mesaj

Salut all!Am si eu(ca si alti parinti ai colegilor fiicelor mele)un munte de nelamuriri in ceea ce priveste nivelul de pregatire al copiilor din grupa milocie.Va rog sa ma ajutati sa-mi impartasiti tot ce stiti despre acest subiect!Noua,tuturor parintilor ni se pare ca doamnele educatoare nu se ocupa indeajuns de copiii nostri.Vreau sa va spun ca au avut o singura serbare in grupa mijlocie,inca mai coloreaza fara sa respecte linia conturului si vreau sa va spun ca revistele din care lucreaza sunt goale("Arlechino")...Ce am putea face??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

e vb de o gradi de stat sau particulara?

banuiesc ca de stat. E un caz general in gradi respectiva sau ai mai auzit despre problema aceasta si in altre gradi ?

De ce nu verificati programa pentru grupa mijlocie aprobata de Minister sa vedeti ce cuprinde si ce ar trebui sa faca educatoarele, si bifati pe marginea ei ce au facut pana acum, apoi purtati o discutie cu drectoarea gradinitei si vedeti ce este de facut.

parere de mama cu copil care in Sept merge la grupa mijlocie.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si eu cred ca ar trebui sa verificatzi programa de invatzamant.

de ex noua ne-au spus la gradi in fiecare an cam ce ar trebui sa stie minim copilul la finalul anului scolar:
la grupa mica, de ex, trebuie sa stie sa numere pana la 5, sa recunoasca culorile principale, sa tina creionul de colorat in mana si sa coloreze cat de cat in contur (asta depinde de copil, unii o fac foarte repede si bine, altzii nu... nu suntem totzi Picasso...), sa inteleaga diferentza intre mic/ mare...

ceva de genul acesta este si pt grua mijlocie...

in rest, depinde de doamnele educatoare cat de 'constiincioase' sunt. de ex vara-mea are coilele la o gradi fff bine vazuta, se intra cu super-pile acolo, dar in totzi anii de gradi nu au facut nici o serbare - nici de craciun, nici de final de an...

la noi se fac serbari de craciun si la sfarsitul anului obligatoriu, plus in unii ani de 8 martie.
incepand cu grupa mijlocie la cel mare si chiar de la grupa mica la cel mic au facut 1-2 lectzii deschise / semestru, cu parintzii invitatzi, ca sa vedem ce si cat si cum invatza copilashii...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput