buna fetelor,
sunt o mamica de mai iunie 2007,DPN 08.06.2007 si am acum o problema, poate a mai trecut cineva prin asta. Doctorita mea m-a sfatuit sa merg pe 28.05 (la 38 saptamani) sa provocam nasterea(normala) desi eu ma simt bine iar bb are doar 2.900, in ultimele 2 sapt. a crescut doar 100 gr. Medicul a zis ca oricum nu mai creste asa ca e mai bine sa iasa. Se pare ca in ziua de azi doctorii sunt f ocupati si le este mai usor sa programeze nasterile,dar eu parca am o indoiala ca ar fi mai bine sa mai astept o saptamana macar,adica la 39 - 40 sapt. E posibil ca bb sa nu fie ok la nastere daca il fortez fara rost? Va multumesc mult pt orice sugestie.
Si eu am aceasi dpn ca si tine...dar dr nu mi-a zis in nici un caz sa provocam nasterea...mai bine asteptam cele 40 de saptamani si apoi vb despre asta...Daca e dezvoltat bine puiul tau atunci nu are cu ce sa-l afecteze...desi de la 38 de saptamani pana la 40 mai sunt totusi 2 saptamani...alte mamici si-ar dori macar sa mai poata tina sarcina 2 saptamani...Oricum dr tau e in masura sa i-a decizii...
irina
Liliana, asa este, in mod normal, daca nu mai creste bebele deloc, se provoaca nasterea. Asa stiam si eu. Acum, nu pot sa imi dau cu parerea daca e mai bine sa mai stea o saptamana sau nu, insa de la 38 saptamani la 40 e perfect la termen. Nu se cheama ca se naste inainte de termen.
Poate te gandesti sa schimbi titlul subiectului, nu de altceva dar nu e o sarcina provocata ci o nastere provocata aici in discutie.
Nastere usoara si bebic sanatos si mancacios.
Pupici
31+ Alessia Maria
bb mic
Liliana asteptam vesti....si mai ales povestioara puiului tau...pana atunci succes si
irina viitoare mamica de Pierre-Sebastien