Fazan *92*
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
M-am intoooors! Si mi-e un dooor de ei de mooor!!! vor mai ramane inca o saptamana...
Am avut o vreme excelenta, 3 zile cu soare de am stat desculti prin iarba si copiii in maieuri si chilotei ...Gratare in fiecare zi, excursii pe dealurile dimprejur, ieri am urcat un deal de-am crezut ca mor pe acolo dar sa-i fi vazut pe copiii cum au luat dealul ala in piept, Matei fara ajutor, Mara in brate...dar apoi cand am ajuns sus la poteca...pe jos si Mara...nu-mi venea sa cred ce copiii am , la 1 an si 8 luni, respectiv 3 ani si 5 luni...pe carari de munte!!!
Zona e superba, oamenii foarte primitori. MI-a lasat un gust amar cei la care am ramas noi peste noapte, cei de la Pensiunea Ovidiu (nu v-o recomand )... ne-au cerut bani in plus la cazare (dupa ce era sensibil mai scumpa decat acolo unde sunt cazati copiii, si asta in conditiile in care nu au dat caldura si nu aveau TV in camera si dincolo aveau...) pt ca au ramas si copiii cu noi in camera... Nu m-a deranjat suma ci faptul in sine... Si la hotelurile de 5 stele copiii au gratuitate la cazare, mai ales astia mici sub 5 ani... Na, au castigat niste bani dar au pierdut niste clienti.
Diferenta de calitate in tot: si la gazde si la conditii. Asta e, nu vom mai merge acolo... in schimb vom pastra legatura cu familia Andrei si macar 2 saptamani pe an ii voi trimite la Simon, la dansii. Cum am pozele le pun .
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
Roxali spune:
oiste
Ali19+ Enrico 7ani
Ps Ma bucur ca te-ai simtit bine...ai ramas cu un gust amar , dar asta doar pe la noi mai gasesti.
anamea spune:
tzestoase
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
claujro spune:
Felicitari lui greierash pentru locul I!!!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
greierash78 spune:
circ
prajitura cu a de la ana
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78