Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

de cand a apucat-o pe Oana mersul in 4 labe e rosie de tot in genunchi, cred ca imediat o sa fie rani... ca iese de pe saltea si se freaca cu genunchii de covor care e aspru ... dar degeaba, nu se lasa, ea merge in 4 labe in continuare... ca sa nu mai zic ce aduna intre degete din covorul proaspat aspirat .... of, ce sa fac?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

eu i-am pus pe jos un cearsaf cat china. si tot trece pe covor...
de vreo 2 zile se taraste de zor, dar spre spate, merge ca racul.
si sta in genunchi fara sa se deplaseze, dar da din fund, are o miscare gen...

vroiam sa-ti spun de lipsa poftei de mancare. cred ca mai degraba o doare gatul cand inghite, nu cred ca nurofenul e baiul...
oricum sanatate

marc e azi mai bine ca ieri, sper ca maine sa fie si mai bine ca azi. am citit dar nu apuc acum sa scriu mai mult. pe maine!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danutz

Bey fetelor, da' nici una n-are salteluta suplimentara la patutz pliant?
Ca pe mine ma doare rauuuuuuuu...e prea jos nivelul. Ale de iarba de mare sau de ce or mai fi ele, se fac pe mai multe dimensiuni?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

ba da, ba da!! avem, din iarba de mare, combinata cu niste arcuri de otel :)) parerea mea: nu-ti lua din asta... motanu' se incolaceste prin si pe ea de vreo doua sapt, si deja e adancita..... o sa iau de iarba de mare. stiu ca se fac si pe comanda, e si un site anume de pe care o sa comand (scuze pe calea asta celor care le-am zis ca gasesc pe chic bebe...mi se confuzase neuronu'... zic pe pm cui e interesat, ca nu ma mai risc de avertisment pt reclama :)) dar se poate da un google pt saltea cocos, si se gaseste.. )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, saltea de cocos am eu, bine, alexandra are. e de tip sandwich, cu un strat de burete intre cele 2 straturi de cocos, si va pot spune ca face gaura, se muleaza dupa corpul copilului. o intorc de pe o parte pe alta, dar alta mai buna, de unde?
vedeti ca se face pe comanda, din cea mai mare dimensiune a lor, dar facutul pe comanda presupune doar taiatul saltelei, nu si a fetei cu care e imbracata salteaua, asa ca o sa va apucati de lucru manual cand o aduce. eu i-am intrebat daca nu se ocupa ei totusi, contra cost, desigur, si m-au refuzat.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ktrinel, mersi de idee......n-am cantar de bucatarie, dar am cantar electronic pentru cantarit una bucata bebe...si ala zice tot tot...asa ca maine voi presta sa vad...Mersi si tie Dia, dar eu nu prea am biberoane, daca Denis e mai mult cu sanul, asa ca nu pot pune ideea asta in practica si numa' pentru asta n-as cumpara un biberon...dar e bine c-am gasit o solutie...
Danutz, pupici muuulti......Luca si Yagmur au fost la eco la fontanela...intr-adevar fontanela e foarte mica, aproape inchisa, dar inauntru totul e ok si doctorita a spus sa nu-si faca grija ca nu e absolut nicio problema...in schimb, a sfatuit-o sa treaca pe lapte dintr-ala antialergen, ca l-a vazut pe Luca mai alergic si cu dermatita aia...Dar Yagmur nu se simte prea bine, haideti sa-i uram toate sanatate multa ca are nevoie de noi! Plus ca nu are net acasa si cred ca de-aia nu v-a mai scris...In alta ordine de idei, felicitari pe dintisorul no. 2
Dia, eu azi in Cora chiar m-am uitat la un borcanas de fructe de la Nestle si nu continea nici ala zahar (da' nu-s foarte sigura ca retin bine, ma mai uit odata data viitoare)
Dianarus, sanatate multa feciorilor tai!

Cred ca in curand vom vedea si noi dintisorul no. 2 intrucat azi Denis a salivat foarte mult, am schimbat 3 body-uri din cauza asta plus vreo 4 bavetici, pe care le roade cu o placereeeeee...plus ca manutele sunt mereu in gurita, da' mereu...

Kokorina, am mai povestit eu despre asta aci pe forum, dar iar m-am enervat cand am vazut ce scriai referitor la preturile din Romania...pai nu stiai??????? Noi ne permitem, bre, ne permitem...ca suntem fuduli nevoie mare, asa ca natie, iar comerciantii astia au adaosuri de 1000%...mor de draci cand vad cata prostie si lacomie...mai bine-mi luai si mie un pat dintr-ala de calatorie de acolo de la voi, ca tocmai umblu si eu sa-mi cumpar!...Te pupam tare tare...
Laura, nu dau nimic la medic cand mergem la vaccin! Adik pentru ce?????...Sa-si faca treba ca de-asta e platita si basta!

Va pup pe toate...merg la culcarica...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Inca o intrebare! Rog raspuns! Au aparut sexosii azi la Stirile ProTv???? Sa nu mai stau sa caut de nebuna pe site-ul lor!

Unde sunteti toate????Ati amortit????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

copilul doarme, rufele la uscat, cina e pregatita. imi astept si eu sotul ca repara aerul conditionat. AGAIN!
marcelac incearca sa ii dai seara la culcare cereale, cica tin mai bine de foame!
dani a inceput sa mearga de-a buselea, deocamdata mai mult inapoi ca racul... dar se straduie serios. e simpatic foc cum se munceste el acolo. din cand in cand o mai ia si inainte dar nu pentru mult timp. in schimb distractia nr. 1 zilele astea e invartitul in cerc... si dai cu cercurile toata ziua de ma mir de unde mai are atata energie.
kokorina mersic ca ai aruncat un pupic si in directia mea! lorym e bine, obosita, ff obosita, pt ca Rianna are un program de somn haotic, sau mai bine zis nu are program de somn. nu stiu cand se odihneste copilul ala. eu i-am spus totusi sa vb cu un pediatru, pt ca nu mi se pare normal sa doarma un copil de 6 luni doar 7-8h/zi. in rest totul ok, se chinuie cu diversificarea, mustrari de constiinta ca inca nu a introdus carnita. poate citeste mes tau si se mai linistete. oricum aruncati cu flori si pupici si in directia aia ca am impresia ca are nevoie!
yagmur imi pare tare rau sa aud ca nu esti ok, pupici multi de la Iesi!
fug si eu sa vad cum mai sta sotul ca mi-e foame de mor!
somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

saltelele de cocos si de iarba de mare toate se deformeaza, eu de aia nu am cumparat pt Oana... de fapt cand am vrut sa iau mi-a zis o vanzatoare ca trebuie sa scutur si sa bat salteaua de 2 ori pe zi a sa nu ia forma corpului... asa ca am renuntat rapid

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bambo, sper sa nu bat campii, dar parca tu gasisei biscuiti de la hipp? fara gluten? e vorba de borcanasul ala "gute nacht", sau de biscuiti ca atare??? daca nu erai tu, scuze, memoria e de vina.... daca stie cineva... multumim :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Da eu eram cu biscuitii de la Hipp sunt biscuiti de la 6 luni in sus si contin gluten

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dr nu i am dat nimic la vaccin, nu a vrut niciodata sa primeasca bani. i am mai luat cate o bombo sau flori dar deja mi e naspa. am mustrari de constiinta ca o ingras si tot zic ca data viitoare ii duc un cos de fructe. sa vedem daca oi reusi.. ea e fff dsraguta, si ii dau de drag.

noi avem Saltea din fibra de cocos natural: Standard 140 cm. cu un google cred ca se gaseste si siteul, a fost 199. NU s a deformat deloc. o intorc saptamanal sau mai rar. pe dos se vad urmele de la retea dar mi se pare normal. mie nu imi place ca mi se pare rea rigida desi cred ca asta e si ideea...

cu rusine va spun ca azi nu ne am mai uitat la esca...am uitat cu desavarsire...ne am amintit tarziu cand oricum eram gata de iesit si am renuntat....o sa primim in vreo 2 sapt un dvd cu emisiunea si l vedem si noi atunci...sau, daca aflu ceva, va pun link...

in continuare fara chef, toropiti de cladura....

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici cu lipici in miez de noapte,
intru si eu sa va pupez pe toate si sa va spun ca nu v-am uitat - insa terorista sefa ma da gata zilele astea.

chiar am vb azi cu Lory la telefon si Riana face cam la fel - dom'le da ce s-au vorbit fetele astea sa se isterizeze impreuna ... mama mama.
Nu stiu ce are a mea de cateva zile, dar nu mai pot face nici o miscare fara ea - nici pe saltelutza, nici in leagan ... vrea numai in brate.
Am incercat sa o las sa planga - dar mai mult de 15 minute nu rezist.
Si sa nu-mi veniti acum cu teorii ca nu tre lasata sa planga ... ca mai tarziu o sa-i cer sa o iau in brate si ea nu o sa mai vrea ... ca nu-s adepta.
Imi doresc copil echilibrat ... nu o terosita razgaiata si rasfatata ... dar nici un copil care sa nu miste in front.
avem scene dintr-astea zilnic ... si daca nu-i fac pe voie urla nene si are un plans isteric in ea ... ca abia o impac si dupa ce o iau in brate - atunci parca e mai rau - ca ma cearta si ma bate cu palmutza ei mica si suspina de-mi rupe inima in bucati marunte marunte - pentru fiecare minutzel in care am lasat-o singurica.
Nu stiu cat mai rezist ... vorba Loredanei - "mi-e frica de reactiile mele vis-a-vis de fata" - fac cate o pauza si ma duc in camera vecina - imi dau doua palme si-un sut in dos si ma intorc la ea. Noroc ca dupa ora 17.30 apare sotul din dotare si o mai plasez ... ca altfel ... o luam deja razna.

mamici cu experienta - ati trecut prin asa ceva? dureaza mult o astfel de perioada cu astfel de crize? la ce sa ma mai astept?

v-am pupat ca fug la nani - sunt franta

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput