Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by carla2005

INTREBARE :voi ati scos copii afara dupa vaccin (in ziua cu vaccinul) ca a mea daca nu o scot afara imi mananca sufletul?!! Urgent!!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Eu am iesit cu ea afara si i-am facut si o baita scurta, era prea cald afara. Nu a patit nimic, nu a avut febra...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

INTREBARE :voi ati scos copii afara dupa vaccin (in ziua cu vaccinul) ca a mea daca nu o scot afara imi mananca sufletul?!! Urgent!!!!

Alexuta

eu nu, pt ca am tot stat cu comprese reci pe intepatura. si fara baie diseara! dar Dani doarme in casa la pranz asa ca nu am avut probleme. ia si tu niste apa rece, o fasa de tifon cu tine si baga plimbarea.... ii schimbi compresele afara. de exemplu!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am descoperit o noua minunatenie :) si anume: astia de la nestle au facut un site super misto cu programel de fitness. te inregistrezi cu un cod din pachetul de cereale fitness (le recomand cu caldura, mai ales pe alea cu fructe... sunt BESTIALE - si apropo, rod la ele de vreo sapt, si am slabit 3 kile bine..nu mananc decat asta..) si ai un personal trainer (monica .. hi hi... pai ce, numa' capitalistii cu inga lor???? :))) ), si vreo sapte programe de fitness, de la usurel pana la mai greut.. nu poti sa intri la alea mai grele pana nu treci de astea usoare.. poti sa-ti personalizezi sala de fitness, sa-ti inviti prietene sa faceti impreuna antrenamentu', poti sa descarci in pdf programe ca sa faci si mai pe seara eventual... ma rog, la un prim ochi aruncat, arata super fain... n-am prestat nimic, doar aplecari din articulatia deshtului pe mouse :)) dar o sa incerc sa bag, macar acu' cat is entuziasmata...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:

Alexuta

Da, de fiecare data, direct din cabinetul medicului pana seara...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

SALUT,

De acord cu A_deju la vaccinuri.Pediatru nu are..doar medic de familie..dar era de datoria lui sa incerce sa o convinga ca greseste..
Ma rog...tot ea a inceput cu supa la 3 luni si premergator la 5 luni jumate..e trist ca in secolul nostru cand ai acces la informatii din toate directiile ,iti mentii asemenea principii.

Felicitari A_deju pt cele 3 kilogramoase.Si eu mananc zilnic cerealele astea,dar numai dimineata,cu lapte degresat.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici! bebe e la somnic si eu pe aci.
sa va intreb:
1. carnita la congelator.... pot? fiarta, cruda? pe cate zile? stiu ca s-a mai discutat, dar neuronul.......
2. legume pasate la frigider pana a doua zi. se poate? sau nu trebuie sa le pasez?
3. pot sa mai pun cereale in legume daca ii pun carnita?
sa va zci... m-am prins de ce nu e tocmai indicat sa ii dau legumele la 18... papa mai putintel seara. adica papa dar nu cu aceeasi pofta ca inainte. sau cel putin asa a fost aseara. dar eu continui cu legume la 18.
kokorina ma topesc de fiecare data cand povestesti despre minunatiile tale si cum comunica ei. mi se pare absolut superb! daca vii in tara vezi ca noi ne coacem pe aici!
desiree auzisem si eu de morcovul rece... pana acu' n-am avut curaj. dar daca zici ca e ok, poate incercam si noi.
madaluta de zahar asa stiu si eu... peste 1 an. totusi toate borcanelele de fructe pe care le-am gasit eu au zahar. eu ii dau oricum. daca o fi bine sau rau...... probabil rau
porumbita sa fie intr-un ceas bun botezul lui Mario!
dianarus multa sanatate miculiro, bine ca a trecut nce era mai greu!
yagmur o un sa mai prinzi puteri!
bambo si la mine se uita.... sa fie sanatoasa. ia o gramada de bani de la stat pt fiecare bebelus, in plus asta e slujba ei. daca nu ii convine sa se apuce de altceva. bine i-am mai scapat de craciun, 8 martie cate un buchet de flori si o punga de cafea, dar atat! pai nu ma duc si la similiceanu si mai platesc si acolo??!! doar daca ma duc si eu cu dianocica pe varianta sa ii mai dau ceva si asteia . mai ales ca ma enerveaza de nu mai pot cu ideile ei din 1900 toamna. na! ca m-am mai racorit! nu de alta, dar iar s-a dus freonul din aparatul de aer conditionat!
gata... ma duc sa ma asez in pat ... la caldura!

editez ca din viteza am scris mai rau decat un copil de clasa I!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Imbrac terorista si ies fara! Multumesc de raspunsuri!

Inca o rugaminte- nu uitati de ANAMEA-mai sunt 2 zile...luni e ziua fetitei ei!

Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

La mine merge net-ul foarte prost.
Ne apropiem de 6 luni, dar nu am inceput diversificarea. As fi vrut sa incep de ieri dar are scaune diareice. Saptamana viitoare vreau sa merg la vaccin si dr. mi-a spus ca ar fi bine ca diversificarea sa nu coincida cu vaccinarea. Nu stiu ce sa fac. Sa incerc sa incep cu sucul de morcov? Poate ii trece diareea?

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

multumim de urari . se pare ca azi nu e o zi prea buna : am ars supa , bb l-am lasat in mijlocul patului pana am adus eu ceva de la buca si a facut kk .......si ziua nu s-a incheiat :
fost la vaccin . era sa ma vedeti la stirile de la ora 5 . cand intru dr cica : nu va gasesc fisa ! daca veniti asa de rar ..... nu stiu unde am pus-o ! eu ii spun ca eu nu imi doresc sa merg mai des ..ea cu capul in dulap ma intreba daca mai alaptez , ce mananca .... si ce varsta are acum, ce vaccin am adus ? bueiiiii ma abtineam ca simteam cum imi creste tensiunea . in fine, iese din dulap si iar ma intreaba daca mai alaptez :)) . il masoara, il asculta cica : e tare vioi n-am mai vazut asa ceva ! dar...... chiar n-a fost niciodata bolnav ? imi venea sa ii spun vreo doua ..din nou tac . ma manca si ii zic ca acum parca e fornait .se uita in gat si cica e putin rosu . ii dati cu albastru de metil ! bei frate acum cand sunt atatea chestii ea imi recomanda albastru de metil . il uram cand eram mika !! cica nu facem vaccinul ca sa vedem evolutia . eu sper sa nu aiba ea dreptate dar cre ca din cauza ca nu a gasit fisa !
eu raman la ideea ca dr astia sunt toti repetentii de la medicina .

hai ca m-am descarcat de povara !

va pup si va multumesc ca ne sunte-ti alaturi

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Laura13, pot sa-ti spun cum fac eu:
1.carnita la congelator doar cruda
2.da legume pasate la frigider pt a doua zi, capac neaparat la borcanel, castronel...
3. nu si cereale daca pui carnita

[quote]Originally posted by Laura13

salutari mamici! bebe e la somnic si eu pe aci.
sa va intreb:
1. carnita la congelator.... pot? fiarta, cruda? pe cate zile? stiu ca s-a mai discutat, dar neuronul.......
2. legume pasate la frigider pana a doua zi. se poate? sau nu trebuie sa le pasez?
3. pot sa mai pun cereale in legume daca ii pun carnita?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput