Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
Mamicile cu BB-ii cu dermatica ce fel de protectie solara folositi?folositi si pt fata acelasi produs ca si pt corp?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
danita spune:
salutare
revin sa va zik ca azi bebe a mancat biscu cu piersica . f buni s-a lins pe bot .
sunt supa pe dr iar cica nu poate venii acasa ..... oricum acum sunt hotarata sa plec de la ea . nu am deranjat-o in nici un fel dar nici pe aici nu a trecut ....gata salutare !
a_deju : incearca baby drink . eu am incercat toate tzutzuroaiele tot felul de chestii de baut apa si cand am venit ieri de la cumparaturi mama cica : a baut ceaiul din capacul sticlei :)) . azi am incercat si eu ....din bibe nu vrea sa bea ceai decat max sa traga de 2-3 ori dar din capac e fff bun si ii place . :)) . tre sa cau tun paharutz subtirel ca si capacul sticlei sa il mai servesc cu cate o cola rece ;)
pupici
D
deeaA spune:
KTRINEL asa ziceam si eu,mama,ca apa n-o poti inlocui cu nimic,dar cum simte domnu apa in gura isi face sila singur,iar ultima oara cand am incercat mi-a vomitat si aia 100 de ml de lapte pe care ne chinuim sa-i bem
BAMBOLETTA vezi ce domnisoara mare ai?iti doresc o noapte fara reactii!
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
cristina_L spune:
quote:
Originally posted by deeaA
CRISTINA L sotului,ce fel de ceai e acela-fructe,plante-si de unde il cumpar?
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
Ceaiul este de musetel relaxant, mai sunt si alte tipuri. Aici gama Mellin e foarte bogata, au tot ce vrei incepand cu apa, iaurturi, piure de fructe, legume, carne si peste, lapte, biscuiti, ceaiuri, branzica, sucuri. Nu stiu unde le poti gasi in tara.
Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
a_deju spune:
bai, de o ora caut in stirile protv (pe site), n-am gasit nimica... daca se exista cineva care vazu live frumusete de dmic, nici nu mai pomenesc de sexos, zice-ti si mie unde sa ma uit, poate mai stiti cum se numea stirea.......
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Laura13 spune:
helloooooooooooo!~ ce e cu linistea asta pe aici???? hai bagati!
deci... legumele facute cu blender-ul la ora 18. nu a mancat f mult, dar a mancat cuminte fara maraielile de rigoare. dupa aceea a supt. deci de acum papam la 6.
donia multumesc pt sfat! cat despre somn: eu am avut aproape o sapt cand stateam in usa camerei si il ascultam cum plange, plangeam si eu la usa. cand incepea plansul sa devina mai serios ma duceam ii dadeam suzeta. si el adormea singur. acum papam, il asez in patut, il pup de somnic usor, ii dau suzeta si el doarme. am obs ca doarme mai bine (adica doarme mai mult) cu draperiile trase. bineinteles mai sunt si zile cand il tin in brate, dar doar daca e agitat, pana se linisteste si il asez in pat inainte sa adoarma. cam asta e "tactica" mea.
miro pai ce faci mamico?? nu era vorba ca ne scrii? mai mult? nu erai tu cu logorea??? hai treci la vorba!
bambo ma bucur ca a trecut cu bine vaccinul. sa aveti o noapte linistita!
fug si eu la somnic... va pupic!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dorsilia spune:
Donia, e prea mult daca intreb ce marca de cereale i-ai cumparat? ca eu n-am gasit decat cu lapte incorporat (in afara de orez simplu de la nestle)
a_deju spune:
chiar ca liniste.. cred ca e prima seara, si-n timpul saptamanii, cand se absenteaza cu atata elan :)
haidi fetili, cu curaj, la sezatoare :)
Ariadna30 spune:
Buna seara!
In legatura cu ultimele mesaje scrise de mine....m-am enervat cumplit sambata dimineata : o singura farmacie din oraselu` asta e bine aprovizionata in ce priveste lucrurile si papa pt. bebei (de la tetine, biberoane, inele gingivale.....pana la cereale, borcanase, lapte praf, etc). Si tocmai la aia nu ne-am oprit. In rest, le-am luat pe toate (care erau in drumul nostru) la rand...bineinteles ca in niciuna (din cele 4 sau 5) nu aveau borcanase cu fructe. Nu ne-am mai intors din drum, asa ca Andrei si-a servit mesele de fructe fara adaosul din borcanas.
a deju, si mie mi se pare o mare tampenie faza cu mersu` la neurolog pt. simplul motiv ca bebele nu rāde in hohote. Cei care au lansat ipoteza ("certitudinea") respectiva macar erau medici....sau vreo tanti reportera/redactor cu exces de zel? :)
Andrei a rās pt. prima data in hohote cand avea cam 2 luni jumatate, in somn. Imi amintesc ca ma speriasem crezand ca incepe sa planga asa...din senin, dar, cand m-am intors spre el, am avut surpriza sa constat ca el de fapt rādea.:) Nu stiu ce-a fost atunci, ca de visat studiile spun ca nu e posibil...iar altceva nu-mi vine in minte. Apoi, vreo luna nu s-a mai intamplat minunea si imi faceam probl. ca ar fi ceva in neregula. Nu mai retin exact daca a mai fost vreun episod dintr-asta pana la faza povestita candva pe forum, cand Andrei a rās in hohote timp de vreo 15 min. - distrat fiind de o chestie facuta de mine cu buzele.
Acum cred ca rāde in hohote zilnic....prin somn (fara zgomot, face asa....ca un catelus, nu-sh` cum sa explic...iar fatza i se destinde intr-un zambet larg), iar treaz rāde daca il amuza ceva f. tare sau daca ne jucam si se gadila.
Nici Andrei nu agreaza ceaiul, iar apa nu i-am dat inca. Bea din biberon, dar f. putin (10-15 ml)...cred ca se plictiseste sa tot traga din greu din tetina pt. ceai. In schimb, cu lingurita, bea cat ii dau eu...a baut si 50-60 ml. (ceai de la Milupa - Milutee sau nu-sh` exact cum se numeste).
Vroiam sa intreb ceva, dar am uitat...revin cand imi amintesc.
Poze noi
a_deju spune:
dorsilia, exista multe si la noi, fara lapte.. milupa (fulgi de orez, combinatie de mai multe cereale, un fel de gris...), humana (de mar, nu stiu daca sunt si alte sortimente) si nestle, pe langa orez, mai sunt si cele cu roscove. diferenta intre fulgii de orez de la milupa si cei de la nestle e ca astia ultimii sunt nitel vanilati, deci "denatureaza" intr-o oarecare masura gustul laptelui, asta daca ii faci cu lapte, ii dai la biberon, si poate nu vrei sa se obisnuiasca cu ideea ca laptele trebe musai sa fie vanilat :) in plus, cerealele de la milupa pot fi facute in mai multe combinatii, adica si cu apa, si cu lapte, si cu suc de fructe, sau direct cu fructe.... cred ca daca dai un search pe google la "cereale milupa", sau in fine, ce firma doresti, o sa gasesti cam toate soiurile de care vb eu aici, ca sa-ti poti face o idee si despre cum arata ambalajul, sa stii ce sa cumperi din magazin. cu siguranta iti va raspunde si donia, dar..nu stiu in ce masura vei gasi pe la noi prin rafturi produsele pe care le au ei pe-acolo :)