Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dorsilia, eu am inceput diversificarea cu cereale simple amestecate cu apa doar, sa vad daca le accepta asa. Cred ca le accepta mai mult din curiozitate... ca ar baga in gura tot ce misca.

Laura, probabil ai tot primit pareri, vin si eu cu a mea. Poti sa faci ce vrei tu cu orele la care dai legume, fructe, etc. Un exemplu din viata reala: cand Roxana nu a mai acceptat legumele i-am dat carne de pui cu pireu de mere... n-am citit nicaieri ca se face asa, ci m-am gandit ca daca ea le accepta n-ar ce sa-i strice... 2 saptamani i-am dat asa si apoi am trecut iar la legume cu carne si le-a acceptat.

Anca, eu l-as duce la piscina. Pentru mine doar timpul ar fi o piedica. Cand o duc pe Roxana la inot vad si grupa de bebei, cred ca tot de la 6 luni se incepe si aici. Stau la balaceala 30 minute, sunt veseluti... mai plange cate unul per sesiune, dar 1 din 12 nu e chiar rau...

Ktrinel, chiar hlizita e Julia ... iar musafirul vostru seamana izbitor cu al nostru... oare exista iepuri calatori?!

asiza, nici aici nu sunt piscine speciale pentru bebei... unde ii vad eu e piscina publica, doar ca au alocat timp special pentru lectii de inot.
I-am vazut pozele lui Denis cel haplea, s-o tineti (tinem) tot asa!
Nu poti sa trimiti lista pe messenger chiar daca nu sunt online?

Teutz, papa Alexia un borcanel intreg de fructe?

Dia, felicitari pentru statul in 4 labe! (adica felicitari Oanei ) Mai, ce o mai iau fulguletii din loc...!

cristina, inca o data La multi ani sotului, sa fie fericit alaturi de voi!
Programul nostru de alaptat e asa: 8, 11, 13,30-14, 16,30-17, 19, 21.

a_deju
1st - e o tampenie - Roxana n-a ras niciodata in hohote, frate-sau da. Ea imi pare mai mult decat normala, la fel si el.
2nd - lui Cristi nici nu i-am oferit nimic pana acum 2 zile cand a baut oarece apa (eu descurajez total ceaiurile). Era foarte interesat de sticluta dar nu stiu sigur cat a baut, ca i-a curs si pe piept o gramada. Inseamna ca laptele ii satisface si setea. Mai incearca daca doresti, dar nu dispera! Cu lingurita ai incercat sa-i dai? Pipeta? Seringa?
3rd - pai daca ai facut copil dashtept ce vrei sa facem noi acum? Daca asa stie el ca e mai bine? Las' ca asta nu-i nimic grav, o sa descopere el ce bine e sa stai in fund... tu numai pune-i piedica de cate ori o ia la alergat, ca-s prea fragede piciorusele pentru sportul asta.
La patru n-am nici o idee...

hai ca dau drumul la mesaj ca ne batem pe tastatura si mi-e ca eu o sa pierd...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza hai ca ma iau de mana cu tine..... Dani doarme de 4h fara 15 min. oare are ceva? il mai las un pic si ma duc sa il trezesc!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Felicitari Oana pt tentativa de mers in 4 labuta. Speram sa treaca si gatutul rapid!

Donia, sa inteleg ca i-ai dat cereale simple fara lapte facute numai cu apa si i-au placut ?

multa sanatate tuturor bebelusilor!

Mergi la inceput

madaluta, ce pofta mi-ai facut cu borsul! Asta si pentru ca m-am uitat acum vreo 2 zile la Operatiunea monstrul si imi lacrima gura dupa borsul alora. Las' ca nu patesti nimic, doar borsul ala a fiert cel putin juma de ora, au murit toti microbii...

Laura, mi-am adus aminte ca nici Roxana nu papa inainte de somnul de pranz, ca era prea obosita si morocanoasa. Asa ca masa ei de pranz (adica legumele) a fost mereu pe la 2-3 dupa amiaza, dupa somn.
Si felicitari pentru rostogolire!

dianocica, imi pare rau de pisica... imi aduc aminte cat am plans si eu dupa un pisic pe care mi l-a pierdut fratele meu...
Cum adica la stiri? Baietii tai? Da' ce-au facut?! Cu ce i-au prins?!?!

alexandra, sigur trebuie palariuta de soare! Noi inca nu am stat in soare, ci doar bine ascunsi sub copertina carutului, dar daca o sa stea mai in fundulet sigur ii punem palariuta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebinuta

Asiza, BB-ii nostri au crescut, de aceea dorm mai mult ziua. Ada ma uimeste cum si-a schimbat programul in cateva zile; doarme un somn lung de aproximativ 2 ore in fiecare zi plus alte 2 reprize mai scurte.

Cum faci??? Spune-mi si mie cum de doarme Ada atat de bine, ca noi mai mult de 30 de minute nu reusim! Spune-mi tot, unde doarme, cum o pui in pat, cum e lumina, ii dai suzeta sau nu, dupa masa sau nu... care e secretul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
TEUTZ ce combinatii de fructe ii dai de la borcanase,ca as incerca si eu?
DIA 1609 felicitari pt. statul in 4 labe,de acu incolo sa vezi ca nu mai sta nici o clipa!
KTRINEL ai o scumpete de fetita!
CRISTINA L sotului,ce fel de ceai e acela-fructe,plante-si de unde il cumpar?
A_DEJU 1. mi se pare o tampenie
2.bea doar ceai de musetel de la Milupa ca e dulce,altceva nu vrea,dar de transpirat m-a terminat ,il schimb de 3,4 ori pe zi
3.si al meu doarme cu gurita deschisa,iar dr, mi-a spus ca s-ar putea sa aiba polipi,dar abea dupa un an se vede cica
BAMBOLETTA tinem pumnii la vaccin,sa fie fara reactii!
DIANOCICA,imi pare rau pt.pisic,crede-ma ca te inteleg ca si eu am facut acelasi lucru si sper sa n-am parte de vreo surpriza dasta!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, iepure calator zici ...orice se poate cu urechi asa lungi ....

noi am facut vaccinul totusi , ca nu a mai faut febra, vad ca nu sunt urmari deocamdata, stau la panda...

felicitari denis si cristinel pt debutul diversificarii ...gata ati intrat si voi in randul oamenilor mari

a_deju, nici julia nu rade in hohote decat fff rar cand o gadil...a mea RAGE in schimb...trebuie sa fac un filmuletz sa vedeti ca e greu de explicat....si de crezut...chiar mi=e teama sa nu fie cevala gat/corzi vocale....

si noi vremmai mult in picioare decat in fund ...asta cred ca de la tarcul ala cu jucarii i se trage...sare in sus ca o capra...pe bune..

decat ceaiuri mai bine apa, zic eu ...oricum baby drink nu era pt colici? de ce sa dati baby drink ...doar nu mai au colici...mai bine un suc de mere diluat, apa...zic si eu

dianocica, vedete, re (zic si eu , na)??? pacat ca nu pot vedea si eu ...

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Dorsilia, da, i-am dat doar cereale simple cu apa, fara lapte deloc. Le-a acceptat, a fost curios... acum mai vedem cum va fi in continuare. Daca mai incolo o sa le refuze o sa incerc sa le amestec cu laptic de al meu.

asiza, am verificat mailul si am primit listele , le studiez cat de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by bebinuta

Asiza, BB-ii nostri au crescut, de aceea dorm mai mult ziua. Ada ma uimeste cum si-a schimbat programul in cateva zile; doarme un somn lung de aproximativ 2 ore in fiecare zi plus alte 2 reprize mai scurte.

Cum faci??? Spune-mi si mie cum de doarme Ada atat de bine, ca noi mai mult de 30 de minute nu reusim! Spune-mi tot, unde doarme, cum o pui in pat, cum e lumina, ii dai suzeta sau nu, dupa masa sau nu... care e secretul vostru?

Nu avem nici un secret, stam mai mult in casa acum cu vremea asta si cere somnic. La inceput adormea la tzitzi si astazi am batut recordul de a adormi singura in patutz si dimineata si la pranz, iar acum de 10 min a adormit dupa papa.
Deci, adoarme in patutz singura doar uneori, cu degetul in gurita
(suzeta nu vrem), la tzitzi sau cu mine in patul mare fara leganat, eventual un fel de cantat-povestit.
Doarme si cu lumina si fara, am observat ca nu o deranjeaza.
Dupa 30-40 min se foieste si e bine sa fiu pe langa ea, ca apoi adoarme mai mult de o ora.
Doarme de 3 ori pe zi de vreo 2 saptamani.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la vaccin pana acum e totul ok,la prima intepatura nu a plans deloc doar la a doua putin dar cand am luat-o in brate a tacut (d-na doctor ii distragea atentia cu foarfecul era asa captivata ca nici nu si-a dat seaman ca a intepat-o )si eu am avut niste emotii am zis ca o sa faca urat acum e d-soara mare
i-am pus comprese reci si acum doarme

Cum reusiti voi sa doarma bb-ii asa mult Antonia doarme pe ceas 30 min doar ieri cand trebuia sa iesim in oras a dormit 2 ore noi stateam imbracati si asteptam sa se trezeasca

A_deju-nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji

Dianocica-felicitari pt achizitie super scaunul

fug poate trag si eu un pui de somn

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput