jucati triburile ?
Raspunsuri - Pagina 30
val77 spune:
cred ca formulu K46 este cel mai putin dezvoltat... tribul nostru pe acest continent este pe pozitia 35
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
festina spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Daca mai aveti nelamuriri postati si aici, eu daca stiu raspunsul va ajut. De asemenea mergeti si pe forumul tribului, va recomand forumul continentului 53, gasiti mai multe informatii...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Xandrutza poti sa dai te rog link-ul direct catre forumul asta?
val77 spune:
ma gandesc sa parasesc tribul si sa ma duc in tribul dac,care este foarte tare pe K46, am cativa pe langa mine si cum de maine pot fi atacata
lilina spune:
val, fiecare e liber sa faca ce doreste...astfel incat sa fie in interesul satului....consulta regulamentul tribului, pt.ca trebuie sa ceri aprobare de la guvernator ca sa parasesti tribul....nu poti asa...deodata, fara sa anunti
eu sunt in situatia ta, nu am decat un Monkey langa mine si vreo 3 la departare...m-am imprietenit cu ei...dac-o fi sa ma atace, le dau lor resursele mele, decat sa le lasa prada dusmanilor
asa, de la ei poate mai recuperez ceva
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
val77 spune:
am si eu un Monkey langa mine, dar nu prea este activa, am incercat sa iau legatura cu ea si nu a raspuns
ma gandesc ca totusi guvernatorul continetului este destul de aproape de mine si cica este obligat sa ma ajute
oare o sa faca asta?
lilina spune:
2
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
fausta_ro spune:
Buna dimineata, razboinicelor!
Am trimis asta-noapte 4 spioni catre 4 sate, din care unul parasit. Niciunul nu a supravietuit, deci nu am capatat nicio informatie. Unde am gresit? Trebuia sa trimit mai multi in acelasi sat? Aveau sanse mai mari? Pe cel trimis in satul parasit cine l-a omorat?