jucati triburile ?
Raspunsuri - Pagina 26
xandrutza_76 spune:
Simo, timpul de constructie creste odata cu nivelul; pe de alta parte crescand nivelul cladirii principale iti apar noi cladiri de construit. Cand ajungi la 500 puncte cica primesti cont premium gratuit 7 zile si atunci poti sa dai mai mult de doua comenzi la constructie.
Ralucami, vrei sa fim prietene?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
acina spune:
V-am cerut de prietene pe toate.
Ralucami acum ma ocup si de prietenia noastra
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
eunice78 spune:
Mama, Alexandrina, cate pcte ai!!
Am atacat si eu azi un sat, sa vedem ce-o iesi. Voi cu cate trupe mergeti de obicei la atac?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eunice78 spune:
Tocmai am aflat ca am pierdut, dar nu am pierdut nici un luptator..si am castigat niste resurse..putine insa. Oare sa trimit mai multi oameni?
eunice78 spune:
Pai asta nici eu nu pricep dar la pierderi scrie 0 si acum se intorc luptatorii. Oricum eu am trimis deja altii . Ca am nevoie de resurse.
eunice78 spune:
Ptiu, batuta-n cap mai sunt! Lexi, m-am uita inca o data cica Agresorul a castigat, adica moi., eu nu stiu cum am reusit sa inteleg ca a castigat satu parasit. Deci acum cred ca iar castig, mai ales ca am trimis luptatori mai multi.
Lilino, m-ai terminat cu jocul asta. Una peste alta imi fac abonament sa imi iau retea wireless si confisc laptopul sotzului ca sa nu raman in urma nici cand plec.
fausta_ro spune:
Daca ataci un sat vecin, care are de mai multe zile 121 puncte, ai sanse sa gasesti ceva resurse? Primesti puncte daca invingi?
Nu pot trimite spioni, caci abia diseara cred ca ii pot crea.
catrinik spune:
Acina ne-ai adaugat tu la prieteni, dar inca nu erai in trib.
Ti-am trimis o invitatie in trib.
Lexi si eu am atacat satul ala, am luat putine resurse dar tot asa mi-au murit oamnei. E clar ca ala avea zid sau armata.
xandrutza_76 spune:
Eunice, bravo, du-te in continuare peste el.
Fausta, intai trimite spioni sa vezi ce are in sat. Si trimite armata mai maricica.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi