jucati triburile ?
Raspunsuri - Pagina 19
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, cum pot ocupa un sat parasit? Am unul f aproape de mine si ma cam tenteaza resursele...
Monique, nu vrei sa fii pe lista mea de prieteni. Ti-am trimis o invitatie dar nu ai dat accept
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Te-am adaugatnu verificasem mesajele. Mai eu nu vad ce resusrse au satele parasite doar ce puncte au ....
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
iubikaTi-am trimis invitatie in lista de prieteni ca eu sint singura pe continetul meu 56 macar tu esti mai aproape.
eu nu am reusit sa deschid DC-ul ieri nu stiu ce a a avut dar vad ca ati avut spor la scris.
Am atacat si eu 2 sate parasite ieri si s-au intors victoriosi soldatii mei
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alipiticot spune:
Fetele vrau si eu in trib cu voi,sunt la inceput si inafara de manacare nu stiu cum sa fac altceva.....eu sunt alipiticot si acolo
sunt pe continentul K34.Am spus bine?
Si vreau si eu prieteni..
acum ma duc sa citesc din urma si revin...nu stiu cum sa fac trupe,sper sa invat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
alipiticot spune:
am vazut ca eunice e pe langa mine....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
xandrutza_76 spune:
Neatza, spor la joc!
Monique, am impresia ca atunci cand ataci iti arata in raport si cam cate resurse sunt, dar nu stiu sigur; oricum daca trimiti trupa mai mare aduc mai mult; e bine sa trimiti lancieri, cara mai mult se deplaseaza mai usor...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
val77 spune:
xandrutza_76, esti destul de avansata... daca ai ajuns la 500 puncte
acum o sa incep sa imi fac luptatori cu toporul
se pare ca eu am ramas singura pe K46, dar incerc sa imi fac cat mai multi prieteni
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
acina spune:
Buna dimineata,
Florina vad ca esti vecina cu mine.
MAi fetelor voi de ce v-ati bagat in tribul maimutelor ? Ati vazut care sunt obiectivele tribului maimutelor?
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
val77 spune:
nici eu nu sunt incantata de acest trib, dar acolo era toata lumea
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
vlada spune:
Are cineva idee unde apare raportul cu rezultatul unui atac ? ca nu vad pe nicaieri...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
xandrutza_76 spune:
Val, inca nu am ajuns la 500 de puncte, dar mi s-a spus ce se intampla cand ajungi acolo...
Acina, m-am facut maimuta pentru ca suntem acolo mai multe fete care ne cunoastem; cat despre obiective, sunt convinsa ca si celelalte triburi au cam aceleasi teluri, oricum e bine sa fii intr-un trib, mai primesti ajutoare...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi