jucati triburile ?
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
festina, eshti pe k35 cu yasha si fausta, dar ele sunt in alte triburi, dar nu conteaza, ca nu sunt triburi dusmane
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
MADYN spune:
M-a invitat unu' in tribul lui. Zice ca e vecin cu mine. Ce fac, accept? Daca o fi vreun tradator???
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
bAly spune:
Si eu si eu :)
Sunt pe K65, ieri am inceput sa joc
...si sunt zarzarel :D am aderat si la un trib, dar as vrea sa vin in unul de-al vostru daca mai e cineva prin apropiere.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
val77 spune:
ma bate gandul sa atac o persoana activa, poate iese niste lemn
sa ma bag?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
anangel_lexi spune:
Val, vad ca esti pusa pe razboaie, nu gluma! Mey, eu nu cred ca ala avea armata pentru ca la el scrie: Pierderi 0. Ce, numa' ai mei or fi murit??? Si datele astea de la raport le am, abia asteptam sa citesc raportul si dupa aia...dezamagire mare!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
val77 spune:
din pacate toti sunt incepatori si nu pot sa ii atac
habar nu am ce s/a intamplat la tine
or fi murit de oboseala
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
festina spune:
quote:
Originally posted by MADYN
M-a invitat unu' in tribul lui. Zice ca e vecin cu mine. Ce fac, accept? Daca o fi vreun tradator???
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Hai ca ti-am facut invitatie in tribul nostru ... aici nu sunt tradatori si suntem deja mai multe forumiste de pe DC
Edit: tribul nostru este M-keys sau Monkeys
lilina spune:
Madyn, daca eshti deja intr-un trib, ignora invitatiile facute de alte triburi, ca nu se intampla nimic. Eventual il poti cauta la tribul tau la Diplomatie, sa vezi daca e in alianta, PNA sau dusmanie cu tribul tau
bAly / zarzarel bine ai venit, eshti pe k cu madau
JUCATI TRIBURILE
madau spune:
bAly esti pe acelasi continent cu mine...acum te caut si sa vad daca reusesc sa te invit in trib. Daca nu..trebuie sa trimiti tu o cerere catre unul din capii tribului si-ti dau ei invitatie. Sa ma lamuresc si-ti spun
Si eu am atacat un sat parasit, am gasit ceva resurse (100 argila si 100 lemn, bune si alea) dar mi-au murit 3 oameni..probabil mai avea ceva aramata ala.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
lilina spune:
aha...razboinicilor
si eu am trimis la atac niste lancieri
am inteles ca daca iti mor inseamna ca satul parasit a mai avut ceva zid de aparare, ca la un sat parasit nu mai exista armata, ca e muerta toata (asa am auzit)
JUCATI TRIBURILE