jucati triburile ?
Raspunsuri - Pagina 10
val77 spune:
satul pe care il atac eu are 144 puncte
stai mult mai bine decat mine
ce mai astepti?
probabil persoana respectiva nu a mai vrut sa joace
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
lilina spune:
asa razboinicelor, atacati
puteti urmari satele pe care vreti sa le atacati 2-3 zile, daca numarul de puncte e acelasi ,inseamna ca e parasit si il puteti ataca
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
anangel_lexi spune:
Aaa, pey asta are acelasi nr de puncte de cand m-am inscris, deci de 3 zile.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Sabina V spune:
Invitati-ma si pe mine va rog sa ma alatur tribului Monkeys.
Sunt pe continentul 64.
poze
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Sabina V
Invitati-ma si pe mine va rog sa ma alatur tribului Monkeys.
Sunt pe continentul 64.
poze
Sabina, care e nick-ul tau?
val77 spune:
am inebunit cu jocul asta
nici acasa nu mai imi vine sa ma duc
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
lilina spune:
Sabina V e tot Sabina V, deja am invitat-o eu in trib si la prietenii
lexi, da-i bice
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
madau spune:
Bai nene toate ca toate dar io nu ma prind de loc cum pot sa trimit cuiva o invitatie intr-un trib, am incercat cred pe 50-60 useri aleatori din lista si la niciunul nu-mi apare optiunea de "invite". Ia lamuriti-ma si pe mine asa ca la prosti, de unde si cum trebuie sa fac...plssss
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by madau
Bai nene toate ca toate dar io nu ma prind de loc cum pot sa trimit cuiva o invitatie intr-un trib, am incercat cred pe 50-60 useri aleatori din lista si la niciunul nu-mi apare optiunea de "invite". Ia lamuriti-ma si pe mine asa ca la prosti, de unde si cum trebuie sa fac...plssss
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
te duci la meniu, in dreapta sus, dai click pe trib si o sa-ti apara mai jos un pic o bara de meniu: "Profil, Membrii, Diplomatie, invitatii" etc. Dai click pe invitatii, dai cu scroll jos de tot, introduci nick-ul celui pe care vrei sa-l inviti in fereastra care-ti apare, dai OK si gata.