Locul oalelor in bucatarie

Locul oalelor in bucatarie | Autor: emicris

Link direct la acest mesaj

Va salut cu drag.Am nevoie de un sfat in ce priveste locul oalelor si mai ales al capacelor in bucatarie.Eu le pastrez asezate una in alta ca sa fac economie de spatiu si capacele alaturi cat de vertical pot sta ele.Probleme vine cand am nevoie de una din oale trebuie sa le trag pe toate si in plus cad toate capacele.Zgomotul si dezordinea care se creeaza pentru o oala e cumplita.Voi cum va organizati?

mamica de zmeu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

eu tin capacele de tot felul, inclusiv de la cutiile de plastic, in sertarul de jos, cel mai mare...asa nu le mai caut pe nici unde si sunt la indemana
mai era un suport special de capace la Ikea, care se putea prinde de fata interioara a usii dulapului...dar nu l-am incercat

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

suportul ala special suna tare bine,vazusem la cineva prins pe perete,nu era frumos dar era practic,insa pe usa dulapului..e alta viata.multam'

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Doamne, credeam ca numai eu am problema aceasta.In primul rand trebuie sa spun ca am numai oale de inox pt. ca nu suport oalele cu smaltul sarit.Capacele le-am pus pe un suport de perete,deasupra aragazului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

S-a mai discutat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96412&whichpage=1 despre subiectul asta.

Mergi la inceput