Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 8
doinabita spune:
Buna fetelor!Ce faceti?Va doresc multa bafta la cele care au examene!!!mai e putin si incepe si Dana mea examenul la bacalaureat, apoi cel la facultate in iulie.Va doresc un weekend placut!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
megbeng spune:
doina, ii tinem pumnii danei! cand incepe bacul? la ce facultate vrea sa dea? vine in bucuresti?
meg,
de
matei(9.02.2007)
ilincalif spune:
fetele cochetele, zamfirucul isi face somnul de frumusete iar eu m-am apucat sa ma scotocesc pe net cite ceva pentru examenele viitoare (de exemplu, cum n-am timp sa citesc cartile date in bibliografia pentru examenul de Istoria literaturii franceze, scot de pe net rezumatul fiecareia in parte.. ziceti si voi, o foaie format A4 se citeste mai usor decit un volum de sute de pagini, nu-i asa ?
)
voi pe unde bintuiti ? la iarba verde ? la gratare ?
pupici 
eveline spune:
Buna fetelor!
Bebe Teo, La Multi Ani! si din partea noastra, sa cresti mare, sa fii sanatos si iubit!
Eu nu am mai reusit sa scriu caci vineri nu am fost la servici si acasa nu mai am net caci mi-a crapat placa de retea...
Am fost cu Bia la vaccin joi, si a plans saraca de mi-a frant inima. Dupa vaccin joi a fost ok, insa vineri, toata ziua a fost imobilizata la pat. Nu a putut sa-si miste piciorul deloc, nici nu se putea invarti de pe o parte pe alta macar...si cu febra de rigoare care nu a fost mare insa nu a cedat nicicum....si cu o partida de voma...of of...
Cat despre ce spuneai tu Meg cu controlul, nici nu vreau sa-mi amintesc. Inainte de vaccin a controlat-o pe Bia sa vada daca e OK, nici macar nu stiu cum a auzit ceva dr la plamani....a urlat incontinuu, nu a lasat-o sa se apropie de ea deloc, a trebuit sa o imobilizez ca sa o poata asculta cu stetoscopul si ca sa se uite in gatutz....nu mai spun cam cum a facut cand a intepat-o...doua o tineam si tot s-a facut "arc"...
Insa sambata totul era ok ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.....pot spune ca am scapat de acum.
Duminica am avut si eu ultimul examen (la care evident ca m-am dus varza, nu mi-a ars de invatat deloc) dar cred ca o sa-l iau....mai am disertatia si am scapat....
Cam astea sunt vestile de la noi, de acum sper sa intram in rutina si sa fie totul bine.
Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata!
Ana si Bianca-iubita
doinabita spune:
Meg, bacul incepe la sfarsitul lunii acestea, vine la Bucuresti caci vrea la CHINETO.Matei ce face?creste?cand o sa dea Dana la facultate eu o sa fiu plecata cu Dan in China.
Va pup pe toate!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
megbeng spune:
doina, nu stiam ca plecati atat de curand in china!! ce emotii cred ca aveti..e un an foarte important pentru familia voastra, sper sa aventi numai bucurii cand o sa faceti bilantul!! sa dea Dumnezeu sa vina dan pe picioarelle lui in suceava!!!
am fost ieir la vaccinul de 4 luni si bebe a fost tare agitat aseara si in noaptea asta, nu am dormit mai edloc, mi-e rau de somn!
pupici!
meg,
de
matei(9.02.2007)
xandrutza_76 spune:
Off, rusine sa-mi fie, n-am mai dat de mult pe aici...
Bebe Teo, la multi ani si multa sanatate! Simina, imi cer scuze ca urarea mea vine asa tarziu...
Ioana, bafta multa, sa treci sesiunea cu bine!
Bia si Matei, care au avut de face cu vaccinul!
Doina, succes Danei la examenele care o asteapta!
M-a distrat Miruna, cum a facut-o ea pe tanti aia sa stinga tigara...
Noi suntem bine, azi am aniversat prima cazatura din pat a Narcisei, sper sa fie si ultima... Noroc ca erau pe jos niste jucarioare de plus si a aterizat fata pe ele... eu m-am speriat, ea maraia ca o deranja scutecul ce trebuia schimbat... Era pusa intr-un colt de pat si a vazut ceva interesant (niste bermude) si a luat-o la plimbare...
Raluca o sa ia premiul I...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
megbeng spune:
xa, noi am "aniversat" acu 2 sapta,mani prima cazatura din pat..am adormit in timp ce il alaptam, dimineata..matei era la margine..da nu a patit nimic, nici macar nu prea plangea, cred ca mai degraba era surprins de cum ajunsese acolo
meg,
de
matei(9.02.2007)
emushi spune:
'neatza!
trec si io sa dau raportul, ca n-am mai fost de mult...
intre timp am facut si noi 10-11-12 zile de la vaccin (ca tot veni vorba de vaccinuri) si mami suspecteaza o mini-rujeola post-vaccin...uff...am scos-o afara dar nu la joaca in grup...nu stiu dac-o fi contagioasa (cred ca nu, ca nu e rujeola clasica, niste bubulici-mici de la vaccin, fara alte simptome), dar nu vreau sa risc
dar dac-o fi, eu sunt prima vizata, ca n-am facut de mica!
in rest, ne delectam zilnic cu perlutele scoase de don'soara...de ma minunez de unde-o fi auzit tot felul de cuvinte!
cateva exemple...
*intr-o dimineata mi-a cerut "apa plata fermecata" 
*ieri s-a intalnit cu o vecina mai...supraponderala
dupa care a mers juma' de ora numai cu burta-n sus, lasata pe spate, de-abia se tinea pe picioare - de ce mergi asa urat? "mege Mimi ca tanti Co" (a auzit si femeia, ca era de fata...si eu cred ca m-am facut toate culorile...si-am ras pe urma pe infundate
*ii povestea bunicii (socrela) "Scufita Rosie" - io mandra cat se poate - si-i zice la un moment dat: "si s-a dus upu la bunica Nico...si-a papat-o upu pe bunica Nico!" - io din nou cu fata de curcubeu, numa' bunicu' radea in hohote...
*ne-am revenit din constipatie; Mimi pe olita; fericita: "a iesit un kk...a facut Mimi un...cacaoi! mare!!! e ca...pesticutzu! aie(are) si botic de...pesticutz! veeeeeezi, mami?" (pesticutul e un fel de peste...alintat)
*studiaza o bicicleta in parc; sub scaun, avea o banda mica de inox (sau ce-o fi fost); Mimi:"onghinda! biticheta cu onginda!!!" mi-a trebuit un sfert de ora s-o mut din fata "oglinzii"...si hop, gaseste alta bicicleta...o studiaza de zor...cauta si pe-o parte, si pe alta..."unde onghinda???"
* a cazut...maaama, are-un genunchi numai rana; acasa i-am pus putina pudra Baneocin, sa se cicatrizeze mai repede..."a machiat mami denunchiu' cu puda...nu pune dedetu, lasa sa teaca!"
tre' sa m-apuc sa le notez pe undeva, ca incep sa uit...
cred ca v-am cam plictisit, dar aveam chef de vorba 
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
carmen spune:
Buna dimineata
haha cand a cazut Ana prima oara din pat l-am sunat pe Marcel speriata, el era pe la Piatra Neamt... imi vine sa rad cand ma gandesc acum.
Daria nu stiu cand o sa faca vaccinul ca luna asta mergem la mare, in iulie o duc la buni la Oradea pentru vreo 3 saptmani, iar in august s-ar putea sa nu fiu eu acasa in perioada cand se fac vaccinarile.
Astazi Ana are serbare si de dimineata ii facea Dariei instructaj: sa fii cuminte la serbare ca te vede doamna si nu te mai primeste la gradi daca faci galagie, sa ma aplauzi cand spun poezie....
Sambata seara eu eram in curte sa ud jardinierele cu flori si pe fete le-am lasat in casa. La un mom dat m-am uitat pe geam sa vad ce fac mandrele
Daria statea pe olita. Cand am intrat in casa Ana imi spunea pe un ton parintesc: "stai linistita mami, daria a vrut la olita si am pus-o eu, am avut grija sa nu intre tricoul in olita." Am fete mari
.
Va las acum ca astazi plec mai devreme de la servici si trebuie sa termin treburile.
Maine seara sa nu iesiti in oras: incep cateva ore de scoala de soferi ca sa imi reamintesc
.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.