Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 6
doinabita spune:
Eveline, trece tipmul repede, mie asa mi sa pare, cand vad copii mari, imi dau seama ca imbatranesc , dar nu imi pare rau!!!Va pup !!!La noi a plouat, e racoare acum , dar a fost ploaia curata fara vant, si altele...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
carmen spune:
Daaaaaa, trece vremea. La toamna am doua fete la gradinita si nu imi vine sa cred. Parca ieri ma chinuiam cu altaptatul iar acum am fata de gradinita.
Sanatate multa tuturor.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
eveline spune:
Tocmai m-a sunat asistenta medicului de familie al Biancai si mi-a spus ca e programata pt maine dupa amiaza la vaccinul de 2 ani jumatate....mi-e o mila de ea de nu mai pot
. Am inteles ca doare foarte tare plus ca ea cand vede dispensarul face stanga imprejur oricum....nu are nicio amintire placuta vis-a-vis de el...of of of...mi-e rau deja...
Ana si Bianca-iubita
doinabita spune:
Carmen, tu ai fetitele de gradinita, dar eu ...maine poimaine se marita, se insoara!!!
Eveline sa o pupi din patrea mea sa nu o doara rau!!!offff ce mai pateam cu vaccinurile...
Va pup pe toate!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
turtita fermecata spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu
! Tocmai am facut-o si miroase grozav, simtiti?
Noi suntem bine, ne pregatim de mers la mare, pregatim psihicul pentru gradinita, mergem afara, la tara, facem plastiline seara, pictam, citim "Povesti cu talc", toate-s bune si frumoase.
Eu imi revin dupa o tristete careia abia azi i-am gasit cauza, si anume citirea unor subiecte despre tot felul de nenorociri (de care forumul e de altfel plin). Eu nu stiu sa fiu detasata, asa incat orice necaz despre care citesc ma face sa ma duc plangand acasa. In concluzie m-am hotarat ca pana imi revin sa ma uit doar la site-uri vesele.
In alta ordine de idei, am fost de 1 iunie (ma rog, era de fapt 2 iunie) la Iasi, unde Ilinca a petrecut dupa voia inimii, dupa cum veti vedea in frumoasele fotografii noi de la semnatura.
Va las ca am ceva treaba si mai vin.
Sa aveti o zi buna, buna!
turtita fermecata spune:
Na, mai! Rar intru si eu, si-atunci sunt singurica!
Da' las' ca veniti voi de pe drumuri, si va prind acusica.
simina2005 spune:
Astazi este chiar ziua lui bebe Teo!

Desi am sarbatorit si duminica ...astazi am luat un tort de ciocolata pentru a sarbatorii in tihna, in sanul familiei .
Iata si cateva cuvinte intelepte:
Odata ce ai inteles ca propriii tai copii nu-ti apartin, ca ei apartin existentei, iar tu ai fost numai un vehicul, trebuie sa fii recunoscator existentei ca te-a ales ca intermediar pentru venirea pe lume a unor copii minunati. Insa nu trebuie sa intervii in dezvoltarea lor, in potentialul lor. Nu le impune propria ta gindire. Ei nu vor trai aceleasi vremuri, ei nu vor avea de infruntat aceleasi probleme. Vor face parte dintr-o alta lume. Nu ii pregati pentru aceasta lume, pentru aceasta societate, pentru acest timp, deoarece le vei crea probleme. Nu-si vor gasi locul, nu vor fi pregatiti. Osho..
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
floarea de colt spune:
LA MULTI ANI TEO!!!!
SA FII O CONTINUA BUCURIE PT PARINTII TAI!!!
Sanatate multa pt toata familia ta ,Simina!!
megbeng spune:
la multi ani, bebe-TEO!!! sa cresti mare, sanatos si frumos!
simina, sa dea Dumnezeusa te bucuri de copii tai pana la celel mai senine si fericite batraneti!!
eveline, ii tinem pumnii biencutei sa nu o doara prea rau vaccinul..unt curioasa daca am sa reusesc sa il conving pe matei cand o fi mai mare sa nu ii fie firca ed manevre medicale si de doctori..ema, tu cum stai al capitolul asta cu miruna??
ilincalif spune:
LA MULTI ANI, BEBE TEO !

Sa cresti mare si sanatos, sa ii faci numai bucurii lui mami !
Pupici zgomotosi de la zamfiruc, care azi a facut un an si patru luni... ce mai, are mama domnisoara maaaaare !