Aprindere la aragaz
Mi-am luat aragaz nou!
Dar, in afara de faptul ca nu stiu cum sa infig puiu' in rotisor , am o problema mai grava: nu se "prea" aprind ochiurile. Scanteia aia de-o face, o face degeaba de 4 ori din 5 . Am vreo posibilitate sa-i fac ceva sau tb sa-l dau inapoi?
Raspunsuri
ache spune:
Rozi, nu stiu ce firma e aragazul tau, dar bricheta ar terbui sa functioneze din prima, chiar si cu presiune mica la gaze
cat despre infiptul puiului la rotisor scrie in cartea tehnica, eu nu mai stiu ca am renuntat ...era super puiul ,dar cuptorul se stropea ingrozitor si era greu al naibii de curatat
anca
lulu_boches spune:
Vezi poate trebuiesc schimbate diuzele or fi pentru butelie...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
olguttza spune:
vezi ca nu cumva sa fie putin deplasate "ochiurile", ca sa zic asa (ca nu-mi vine cum se cheama alea prin care iese gazu ); eu patesc asa dupa ce spal aragazu si trebuie sa scot acelea ca sa le curat; cand le pun la loc, verific de cateva ori pana se aprinde flacara (mai pot fi si infundate, asa ca sufli putin in gaurile alea). daca nu merge nici asa, mai bine suni la service, sa vina un meserias de-al lor sa se uite.
nici io nu stiu sa infig puiu si nici sa folosesc grilu (da voiam sa fiu o doamna, d-aia l-am luat cu de toate ), si-l am de vreo 3 luni!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">32+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Rozi spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Cred ca o sa sun la service, pentru ca aragazul e nou (deci n-ar trebui sa fie infundate gaurelele alea), pentru alimentarea de la butelie sunt alte duze (sau cum s-o scrie), din ce-am inteles din foicica aia xeroxata (scuzati expresia), ochiurile nu sunt deplasate ca asta a fost prima verificare.
Despre rotisor... nu am ales eu, sotul meu! Din criza majora de timp, decizia finala i-a apartinut, mie-mi era suficienta friptura facuta in tava . Ma gandesc acum ca ar trebui sa-l pun pe el sa faca puiu' la rotisor si sa spele cuptorul, daca asta si-a dorit .
Multumesc inca o data pt raspunsuri!
T_Ioana spune:
Imi vine sa rad....ma regasesc total!
Si cu aprinderea care e 1 data da de 2 ori ba si cu rotisorul. Cu aprinderea sa zicem ca am rezolvat-o, adica m-am prins ca se aprinde repede daca dau focul la mic din prima, cand e la mare e prea mare presiunea la gaz si de aia nu se aprinde.
Rotisorul.....of.....dorinta sotului. Cred ca visA puii aia din rotisorul de la fast-food. la prima experienta animalul de pui pe care l-a cumparat s-a "zbatut" si s-a intins si lovit de peretii cuptorului........brrrr, oribil. nici in ziua de azi (dupa 3 ani jumate) nu am reusit sa curat asa cum ar trebUi cuptorul, cu NIMIK!
Concluzia: am aragaz de tot rahatul, abia astept sa-mi iau altul.
Firma: bineinteles, ce putea fi mai de rahat: ARCTIC!!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"