elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si-am mai gasit ceva: http://www.evz.ro/article.php?artid=306964
(...)
URMEAZA ANCHETA

Viata Corinei, sub lupa

Situatia Corinei Vasile este departe de a fi clarificata. Desi aceasta s-a intors ieri la orele de curs de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, din sectorul 2 al Capitalei, si a incercat sa continue predarea programei scolare, soarta ei profesionala depinde acum de concluziile unei comisii de ancheta infiintata la Grupul Scolar „Grivita”, locul unde invata Bogdan Costache.

Ar putea fi exclusa din invatamant

„Nu putem sa acuzam pe nimeni deocamdata. Asteptam pozitia Liceului „Grivita”„, a declarat ieri Marian Banu, inspector la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Acesta nu s-a ferit insa sa invoce articolul 84 din Regulamentul de Organizare si Functionare a Institutiilor de Invatamant Preuniversitar. „Spune clar: „Personalul din invatamant trebuie sa aiba o tinuta morala demna, in concordanta cu valorile educationale pe care le transmite elevilor, si un comportament responsabil”„.

Banu mai spune ca, daca se dovedeste ca profesoara Corina Vasile a fost cea care a gresit, se poate ajunge pana la excluderea ei din sistemul de invatamant. „Ce este trist este ca ea n-a stiut sa gestioneze aceasta relatie”, conchide inspectorul.

„Profesorii o cam ocolesc”

Desi, ieri-dimineata, avusese o discutie cu Radu Vasile, directorul Liceului „Lucian Blaga”, prin care il anunta ca nu mai vine la orele de curs, Corina a ales sa se prezinte ieri dupa-amiaza clasele la care preda. Contactat de EVZ, directorul liceului ne-a confirmat faptul ca profesoara a revenit la ore.

„Se vede ca este marcata. Mi-a spus ca are constiinta impacata si ca a facut tot posibilul pentru a preintampina tragedia”, ne-a declarat acesta. Referitor la reactia elevilor fata de Corina Vasile, conducerea institutiei de invatamant afirma ca lucrurile incep sa-si reia cursul normal. „Copiii de la orele de limba romana unde a predat Corina Vasile au fost cuminti. Profesorii insa o cam ocolesc. Putini sunt cei care o incurajeaza. Si ei sunt contrariati de ceea ce s-a intamplat”, a incheiat Radu Vasile.

--------------------------------------------------------------------------------
INTERVIU

„Sa creada ce vor!”

Desi a refuzat in ultimele zile orice contact cu presa, Corina Vasile a vorbit ieri, timp de cateva minute, cu reporterul EVZ. Discutia a avut loc in fata blocului unde locuieste, iar alaturi s-a aflat in permanenta Dragos Robert, sotul ei.

EVZ: Bogdan Costache a fost iubitul dv.?
Corina Vasile: Nu. Viata mea nu este o telenovela, ca sa intereseze presa. Imi sustin declaratia facuta. Vreau sa-mi vad de viata mea!

Vecinii baiatului declara insa ca v-au vazut deseori sarutandu-va.
Daca asta declara, e problema lor. Ii inteleg pe parinti, ca si-au pierdut baiatul, insa e problema dumnealor daca nu stiu sa diferentieze adevarul de minciuna.

Exista totusi fotografii in care sunteti impreuna si pareti destul de apropiati...
Atunci ce mai doriti de la mine? Lasati-ma in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Este infiorator, daca a fost cumva "impins" sau "ajutat" sa sara, este mai mare pacatul ca nici in biserica nu a fost bagat facandu-i se slujba pentru sinucigasi. Ar trebui anchetat si aflata situatia reala, ca sa nu ramana saracul discreditat si dupa moarte, chiar daca nimic nu-l mai aduce inapoi!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt destul de afectata de toata povestea asta. Pe o parte ma bucur ca OTV-ul s-a implicat in cazul asta, pe de alta parte, mi se pare ca, totusi, de dragul audientei intra cu cizmele in viata parintilor care si asa sunt indurerati.

In alta ordine de idei, profesoara poarta acum, din nou, verigheta. Mi s-a parut un gest putin ostentativ.
Iar faptul ca au hotarat ca ea poate profesa in continuare, ba mai mult, o sustin, mi se pare o aberatie. Parerea mea e ca, trebuiau s-o suspende macar pana la terminarea investigatiei.
Oricum, lumea e revoltata, o huiduie, presa o urmareste iar la fiecare buletin de stiri se vorbeste despre ea. Ea stie ce-o fi in sufletul ei...

Martora de aseara mi s-a parut incoerenta poate si din cauza situatie, dar povestea pare cusuta cu ata alba. A auzit strigand si in timp ce el cadea, ea a avut timp sa ia telefonul si sa filmeze, cu toate ca sustine ca nu mai avea baterie, asta fiind si motivul pt, care nu a chemat ea politia si salvarea.

Ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Daca esti nevinovat ar trebui sa iesi in fata si sa sustii varianta ta. Faptul ca se ascunde nu rezolva nimic din contra da impresia ca are ceva de ascuns. Iar barbatul ei ar trebui sa ia atitudine sau el e pe post de "paiata"? Cui barbat i-ar placea sa fie pus intr-o astfel de postura?
Sper sa se rezolve cazul iar vinovatii sa plateasca, nu ca de obicei la noi, mortul e de vina!!Nu vreau sa spun ca, Corina e vinovata dar are si ea partea ei de vina. Fiind impreuna de aproape un an, il cunostea destul de bine ca sa poata preintampina nenorocirea.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

noi acum discutam dar faptul e deja consumat, si e pacat ca o viata a fost curmata!

eu spun ca vina e pe din trei sa zic asa!

la 18 ani sentimentele sunt ff tumultoase traite la maxim, fiecare clipa parca ar fi ultima, poate a iubit cu patos nimeni nu il poate condamna pe bognad pt asta, dar totusi nu cred ca un psihic sanatos poate recurge deliberat la un astfel de gest disperat! - poate cel mai putin vinovat pt tot este bogdan!

la 27 de ani esti o femeie in toata firea, ai trecut de ceva ani de perioada cand sentimentele erau totul, deja ajungi sa le treci si prin filtrul mintii indiferent de cat de fierbinte iti e sangele in vene!
Nu a stiut sau nu a vrut sa stea deoparte, i-a raspuns cu aceleasi sentimente, le-a dat curs si chiar le-a incurajat pt ca un an si jumatate inseamna ceva, e totusi o perioada destul de lunga de timp......si totusi eu spun ca de ea a depins ff mult sau totul in aceasta tragedie care ar fi putut fi evitata! Asa cum evita ea sa spuna adevarul!

.......si apoi, parintii, care acum sufera cel mai mult, lor le va fi cel mai greu, ma gandesc acum si cu suflet de mama, il vegezi ani la randul nopti nedormite, primul zambet, primul pas,primul dintisor,...griji, framantari cum sa faci ca sa ii dai tot ce isi doreste...{eu nu as putea trece peste o altfel de tragedie)- totul pt ce, ca la 18 ani sa nu mai ai parte de copilul tau sa ti se spulbere toate visele care ti le-ai facut pt el intr-o fractiune de secunda, si pt ce .....si pt cine...pt o dragoste, himera fara speranta, parca e prea mult si pretul e prea mare!
.... dar trebuie sa recunostem ca si ei parintii au gresit, pt simplul fapt ca au incurajat aceasta relatie au tolerat-o, si practic au fost complicii lor, dar daca au aflat ca e casatorita de ce nu l-au pregatit pe bogdan pt finalul aceste relatii sa accepte ca realitate e alta si ca tot ce au trait ei era doar o himera!

Dumnezeu sa il odihneasca pe bogdan, iar parintilor sa le dea putere sa indure aceasta cumplita durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

La priveghi, toata lumea il plangea pe Bogdan, iar Corina ii scotocea prin camera, cautandu-i jurnalul intim... Asta am auzit-o mai devreme la radio...

Mergi la inceput

Anca, ai pus foarte bine problema.

Asa este, vina se imparte in 3, dar e atat de tarziu...
Ma intreb, daca ar putea intoarce timpul,parintii ce atitudine ar lua?

Sigur, e o intrebare retorica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ceea ce mi se pare ciudat e urmatorul fapt...dupa ce profesoara era in prima linie la inmormantare, ii sustinea pe parintii baiatului si pe sora acestuia (prin atitudinea din acele clipe de cosmar, nu dovedea decat faptul ca recunostea o afinitate, o legatura apropiata fata de familia lui Bogdan)...acum pare ca i-a uitat, nu ii mai cauta...
Poate Lazarus avea un dram de dreptate cand explica ce fel de relatia a gandit si trait profesoara cu baiatul ... Bogdan era privit de profa din punct de vedere strict sexual, nicidecum nu era iubire din partea acesteia...Si de indata ce Bogdan nu a mai fost, nu a mai fost capabila sa mearga mai departe ... nu a mai putut sa afiseze vreo urma de tristete de regret, de durere sufleteasca... Pentru ca si parerea mea e in sensul ca in dragoste adevarata te bucuri si suferi deopotriva...Nu ai cum sa treci detasat de acest sentiment cum e iubirea ... nu e uman...
Umbra de amintire iti spune ca e pacat...sa nu-ti plangi oamenii ce i-ai avut candva aproape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Eu zic ca va veni timpul cind toate o sa iasa la iveala si atunci doamna profesoara nu va mai avea ce face decit sa spuna adevarul.Sper ca va fi cit mai repede ca parinti sa i-si gaseasca putin linistea.

Mergi la inceput

Aseara am vazut doar 10 minute din emisiune si nu am inteles. Corina e insarcinata? S-a mai aflat ceva important?

Mergi la inceput