elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

ea este, da.

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Condoleante familiei!
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor acestui baiat,pacat,mare pacat...
Nu pot sa inteleg de ce ea nu recunoaste relatia ,dupa cum reiese din dovezi(mesaje telef,fotografii) au avut totusi o relatie ...care nu pare a fi de ,,prietenie,,asa cum sustine ea.Nu pot suporta oamenii care fug de responsabilitati....Oricum nu mai poate drege nimic..cariera,casnicie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Chiar imi pare rau pentru copilul ala! Pacat ca a recurs la acel gest... Si pentru ce? Nefericita de madam profesoara nici nu recunoaste ca au avut o relatie... Gata, a sters cu buretele tot, ca si cum nici n-ar fi fost... nici sa nu se povesteasca... Parafrazez aiurea... Ideea e ca tragedia a ramas, parintii baiatului au sufletele frante, iar tanti nici nu recunoaste ca a fost ceva mai mult decat o prietenie... De parca ar mai putea salva din aparente... Vorba Andrei, oricum nu mai poate drege nici cariera, nici casnicia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Condoleante familiei!

Insa nu inteleg de ce toata lumea o declara vinovata si ataca profesoara. Nu spun ca nu are nici un pic de vina, nu sint justitiar... dar nu s-a demonstrat ca ea l-ar fi aruncat pe geam... s-au iubit - ea inselindu-si sotul... asta o face vinovata de crima??? (asa cum se tot pretinde pe la Tv).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

Aseara la OTV se primeau multe mesaje in care o banuiau pe Corina ca ar fi in gruparea MISA , si parca ma face sa cred asta , ea era cand cu sotul cand cu Bogdan si chiar impreuna toti trei . Poate practicau sex in grup
Parerea mea ,din ce am urmarit pe la tv , e ca Bogdan nu s-a sinucis , ci a fost aruncat , poate chiar de sotul gelos
E prea multa atza alba la mijloc , ba era imbracat cu tricoul , ba dezbracat , ba ea manca , ba se uita la PC...

Oricum sincere condoleante familiei , si pacat de el ca era baiat tanar si nimeni nu-l va mai intoarce din morti
Dzeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Poate reuseste pana la urma Diaconescu sa afle ce s-a intamplat, caci a devenit un caz national ce s-a intamplat cu saracul baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by akella
Vorba Andrei, oricum nu mai poate drege nici cariera, nici casnicia...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

In legatura cu casnicia, nu sunt asa de sigura. Barbasu' stia din decembrie despre relatia lor.

Si, da, eu ii gasesc ei cea mai mare parte de vina. Era cu 8 ani mare decat el, avea ceva mai multa experienta de viata, deci si mai multa minte. Nu te poti juca asa cu dragostea unui pusti.
E stiut ca baietii la varsta lui, fiecare iubire li se pare nemuritoare iar intensitatea sentimentelor si profunzimea lor, ar putea muta muntii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Are dreptate Anca Wish, sunt de acord cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Pozele aratate la otv vorbesc de la sine.Se vede din aceste poze care era relatia dintre ei.Sa vedem ce se mai intimpla .
CONDOLEANTE FAMILIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

dar fetitele care se cupleaza cu mosi cu zeci de ani mai mari .. si le tin citeva luni si apoi... alta.... Si aceia sint la fel de condamnati?
Voi n-ati iubit la 17-18 ani???

Nu cred ca este asa clara situatia sau ca ea este singura de pus la zid.
Parintii lui stiau de relatie.. si o incurajau... so... e normal...

Ea ca si el... si-au trit povestea... fiecare alegind si luind decizii.... D-zeu sa-l ierte dar nu cred ca fara probe certe ar trebui ea judecata de moartea baiatului - (numai prin existenta ei in viata lui).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput