elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 28
roxica spune:
tocmai asta e ideea...ca nici unul nici altul nu au bani( aparent) si deci cazul a fost tratat de doi bani..dar totusi sa nu uitam ca, corina are o sora, avocat, care lucreaza in ministerul justitiei; dar poate pina sa se afle asta cazul a fost tratat cu superficialitate tocmai pentru ca cei implicati erau un 'nimeni'
Porumbita spune:
asta mi se pare mie circ ieftin.. ca are o sora, poate are legatura cu nu stiu ce patron (eventual amoroasa ca oricum e o tarfa care a sucit mintea unui copil nevinovat), nu stai ca nu l-a omorat ea ci barbatasu, da stai ca ala totusi nu se putea teleporta, l-a omorat siferul liceului unde preda ea; a, nunici ala, vre-un mafiot platit de sot (ca tipul are nu stiu ce frate cu nu stiu ce functie).... penibil...
hai ca zicem ca justitia in prima instanta e de doi bani, ca nu si-a facut datoria... da' dupa toata publicitatea din presa, dupa toate serile jenante de la OTV crezi ca toti dar absolut toti lasa lucrurile la voia intamplarii?
ce nu pot eu sa pricep e cum de nimeni nu ii da in judecata pt ceea ce apare pe post: fotografii cu baiatul mort, filme in casa tipei, copii dupa rapoarte de la politie... si mai nou aceasta bataie in piept ca ce tari sunt ei cu au filmul autopsia...
roxica spune:
ppoate nu redeschid cazul tocmai pentru ca stiu ca au multe lacune si un alt verdict i-ar compromite definitiv, mai ales ca s-a facut atita tam-tam pe tema asta..daca era liniste totala poate la cererea parintilor lui bogdan se redeschidea cazul si se constata ca au gresit..dar acum sa recunoasca asa ceva cind otv-ul a spus in fiecare seara cit de necompetenti sint...asta ar insemna in eventualitatea unui nou verdict sa ridice otv-ul pe primul loc in topul tv..si credeti-ma sint muuuuuulte interese ce duc sper inchiderea otv-ului....asa cum am spus nu sint fac otv..nu ma uit niciodata la el (aa..mai m-am uitat dar foarte putin cind era bahmutanca si prigoana..dar asa in fuga) dar cazul asta m-a 'prins' tocmai pentru ca sint multe neclaritati...nu l-a omorit ala nici celalalt...corect..s-a aruncat...dar cum? de ce nu recunoaste ca a sters amprentele si de ce le-a sters? de ce nu recunoaste, asa cum a zis prietena ei ca intr-adevar a avut o lunga discutie cu el si poate astfel a fost determinat sa o faca( nimeni nu o condamna pt asa ceva...atita minte a avut baiatul asta e...dar doar niste raspunsuri i se cer..atit) ea spunea ca era cu spatele la el dar tot ea spune ca s-a aruncat ca in piscina...pai de unde stie cum s-a aruncat daca nu l-a vazut cind a facut-o? poate s-a aruncat pe spate poate in cap...habar nu ar trebui sa aibe ca doar nu l-a vazut...si acum, hai sa fim seriosi chiar nu auzi cind se intimpla asa ceva? doar nu e musca sau pisica...alt aspect este faptul ca nu a tipat..ca ea s-a uitat jos si nu a vazut nimic...cum naiba? omul cind se arunca..chiar daca gestul e voit tipa...asta este instinctul unui om in fata mortii...urli nu tipi;
Porumbita spune:
1. chiar nu e obligatoriu sa tipe... (poti sa mai citesti pe net pe tema asta)
2. chestia cu justitia care nu redeschide cazul pt ca ar propulsa OTV pe primul loc mi se pare... copilaroasa... ca sa nu zic mai mult...
pe mie recunosc ma depaseste cum poate cineva sa ii creada/asculte pe cei de la OTV...
roxica spune:
atunci cum iti explici de ce nu sint amprente nici ale unuia?
si de ce se ascunde ea daca intr-adevar e nevinovata de ce nu raspunde la intrebari si a fugit din fata presei chiar si a altora decit a otv-ului? de ce nu s-a dus la parintii lui bogdan sa le explice? de ce nu vrea sa isi reabiliteze numele si sa poata profesa in continuare caci e clar ca in acest moment cariera ei e compromisa? eu daca as fi in locul ei as cauta orice mijloc sa dau explicatii si sa imi arat nevinovatia
Porumbita spune:
mai citeste odata topicul asta ca sigur afli raspunsurile pe care le cauti...
si la cat rahat s-a aruncat pe tipa asta nu ajungea apa Marii Negre sa o spele
alessia105 spune:
Exact ....orice ar fi spus si/sau facut tot o criminala era ...A vorbit doar cu cine a trebuit ....nu toti suntem avizi de aparut la tv si in ziare ...
Iar Domnul DD daca tot este atat de destept si cinstit ar trebui sa explice cum se preleveaza amprentele ...ce inceamna o amprenta noua si una veche ...ce rol are banalul praf in derularea unei anchete ..cum se preleveaza amprentele incomplete de pe o suprafata metalica care nu este plana ( ramele metalice care intre in denumirea generala de termopane nu sunt plane afaa ci usor curbate ) si dupa ce explica toate astea spuna... ca nu sunt amprente ...
aaaaa si apopos de vb aiurea ...ati balamat-o atat ca lua bani de la parintii lui Bogdan ptr meditaiile lui si ale surorii lui ...uite ce zice sora lui ....
"Erau atat de apropiate, incat Corina nici nu cerea bani pentru orele de meditatii. Prietenia lor s-a incheiat la moartea lui Bogdan. 'Oricum, nu as mai fi putut sa fac meditatii cu ea. Ai mei nu o mai primeau', ne-a spus Alina."
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=181201
si ati mai spus ca fuge in Usa cu sotul ca ..fuge sa isi ascunda rima ..na ca nu fugi nimeni ...sunt tot in Romania ..
isi cere cineva scuze ptr vorbitul asta aiurea dupa spusele lui Dd??? Nu normal ca nimeni ...noi suntem sfintii si ea pacatoasa ..si de ce sa ne cerem scuze ..lasa ca merita
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Littlelight spune:
Roxica,
Am renuntat sa mai urmaresc cazul la Otv din seara in care abera faimoasa martora (primele episoade - apropo...unde este ea? stie ca ceea ce a facut, daca n-a depus marturie si a mai si iesit pe un post de televiziune se numeste "obstructionarea justitiei" si se pedepseste?), dar vreau sa spun ca, din punctul meu de vedere, este foarte bine ca profa n-a iesit in media sa prezinte si varianta ei in acest moment. Oricum, indiferent ce-ar fi spus, n-ar fi facut altceva decat sa fie rasucit si interpretat aiurea de Senzationescu si gasca lui de "detectivi".
Si vreau sa mai spun ca niciodata nu se vor dezvalui amanuntele anchetei oficiale in intregime, ca, in afara de amprente clare, exista si amprente partiale, ca nu toate detaliile se pun pe tava presei sau ale oricarui cetatean detectiv amator, mai ales ale unei anchete in cazul unei morti violente, deoarece astfel exista riscul de a se compromite intreaga ancheta din cauza unui minor amanunt si, astfel, de a fi pusi in garda vinovatii.
Daca Otv-ul n-ar fi atat de avid in a obtine audienta (pe care altfel nu prea are cum s-o obtina avand in vedere grila de programe pe care o are), ar tine cont de asta si ar dezbate cazuri de genul acesta dupa ce a fost finalizata ancheta oficiala si vinovatii si-au primit pedeapsa.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
roxica spune:
in cazul asta, daca e sinucdere...care vinovati???? ce rost are sa nu spuna amanuntele ca doar nu afecteaza pe nimeni..aici nu e vorba de a le da idei vinovatilor, ca doar bogdn era vinovat nu? atunci de ce atita mister daca tot verdictul e dat si ancheta s-a terminat?
Porumbita spune:
roxanica, in absolut orice tara din lumea asta politia nu pune pe tava presei si tuturor celor avizi de a face pe detectivii amatori amanuntele anchetei... indiferent de modul in care s-a produs moartea