elev mort prin cadere de la et 9

elev mort prin cadere de la et 9 | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

am urmarit ieri la otv. se spune ca baiatul avea o relatie cu profa de romana. sunt multe supozitii . aseara dan facea legatura cu cazul tranca.
ceea ce pot spune e numai sincere condoleante familiei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

mathilda daca incepeai cu "condoleante familiei" subiectul mai statea pe aici.
Cum insa relatia cu profesoara de roamana pare a fi mai importanta o sa ne mutam la "Barfe"

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Cred ca nu e un subiect ptr birfe, mondenitati si cancanuri.Ce birfim ?Faptul ca s-a aruncat un pusti de la etaj si a murit?Sau ca o profa avea o relatie cu un pusti?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lulu,
nici mie nu mi se pare o mondenitate tragedia asta- a murit totusi un tanar. acum se discuta pe otv. vom vedea daca vor fi alte noutati in caz. oricum e socant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by mathilda

lulu,
nici mie nu mi se pare o mondenitate tragedia asta- a murit totusi un tanar. acum se discuta pe otv. vom vedea daca vor fi alte noutati in caz. oricum e socant

Poate ca era mult mai indicat sa postezi subiectul la Discutii generale, ptr a discuta de ceea ce s-a intimplat sau la Suflet si credinta ptr a transmite condoleante familiei.Eu nu am vazut cazul pe Otv...Poate vor muta moderatorii subiectul...

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!

ps. Lulu, Mathilda postase initial subiectul la Discutii generale, eu am apucat sa-l vad acolo dimineata dar, intre timp, a fost mutat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am deschis si io unul care a sfirsit si mai tragic,inchis

Ma uitam pe DDTV ,era preluare de pe otv si ma intrebam daca e pe bune,adica alt caz cu "om" cazut de la balcon!!!?
Apoi nu eram sigura ca emisiunea e chiar live,ma intrebam daca nu o fi veche si imi joaca okii feste ca nah nu vazusem dezbateri aprinse cum fu cu dr. ala(btw. cum s-a terminat povestea aia???)

Si tinarul asta ce doamne iarta-ma i se urise de viata?asta daca s-a aruncat el,ca de l^o fi aruncat careva ...sper sa se afle adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Aveti si un link cu intreaga poveste?
Eu nu prind OTV si nici nu am auzit de tragica intamplare.
Foarte trist! Cati ani avea baiatul?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

18 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

luna
incearca aici http://www.e-click.ro/articole/elevul-se-iubea-cu-profesoara/23498

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

D-zeu sa-l odihneasca!!!!!
Eu nu prind OTVu-ul,dareste adevarat ca aveau o relatie???Poate fetele care urmaresc pot sa spuna mai multe.

Mergi la inceput