Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus!
Intru si eu rapid, profitand de un somnic al Sofiei.Ne omoara colicile...Dar or sa treaca si astea (si vin dintisorii)!. Suntem bine, intre timp am aniversat prima luna. Crestem vazand cu ochii, zambim din ce in ce mai des si gangurim cate putin. Am mai upload-at cateva poze cu gaza, o sa va dau un link catre ele (deh! sunt si eu ca cioara!):
http://new.photos.yahoo.com/c_florina/album/
Alex, eu am nascut cu Dr. Sbarciu. Atat in timpul sarcinii, cat si la nastere a fost superok. Exemplar! Nu am nimic de ce sa ma plang in privinta lui, asa ca ti-l recomand cu caldura!
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume,
Florina si Sofia (09.05.2007)

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Florina, ce dulce e Sofia ta! Sa va bucurati de mica vostra comoara!

Monica, la doctorita m-as duce eu, da’ individa e in concediu de boala, o rezolv eu cumva nu’I bai, da’ acum m-ai facut sa ma gandesc ca nu e o idée rea sa mai stau oleaca la serviciu. Si asa sint la 6h si astea trec repede…Hmmm! Vad eu! Oricum, legea e lege si dupa ea trebuie sa lucreze toti dr!Si ai explicat f bine!Multumim!

Oana, vezi k gasesti pe internet tot felul de liste cu nume…Succes!

Raluca cand se intoarce oare?

Ripley, ce mai zici?

va pup! o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

inca o data va rog sa ma ajutati, cum imi fac programare pt TT la gine1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

pupici fetelor!sunt noua pe aici dar tare ma bucur ca v-am gasit. ati putea careva sa-mi spuneti daca stiti dr.Cruciat de la gine 1 vine si noaptea daca te apuca durerile?am auzit din unele parti ca nu vine, si tare m-am panicat. luni ma duc la control si trebuie neaparat sa-l intreb.mersi mult si numai bine la toate
pupici la burtici
Meli36+Timea-Larisa

Mergi la inceput

dpop-imi spui te rog ce-i TT? poate te pot ajuta
pupici
Meli36+Timea-Larisa

Mergi la inceput

vad ca nimeni nu-mi raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Antoni, mai active sint fetele din Cluj pana la pranz, hai k poate maine iti raspunde cineva la intrebare!

Dpop, pt a te programa la TT, suni la Gine 1, nu stiu numarul dar il afli de la info sau de pe net si iti face programarea telefonic. Poti manca inainte!

Va pup!

Gabriela 26+

Mergi la inceput

Gabriela77,iti multumesc mult, o sa mai incerc maine.tu cum te simti?am inteles ca si tu ai placenta joasa? lasa ca va fi bine, cu un pic de ajutor din partea bebitului.
am crezut ca s-a trecut la o pagina noua ca n-a mai scris nimeni si nu stiam cum sa-l gasesc
te pupic si mai pove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Oana, felicitari pentru aflarea vestii...deci caruciorul e roz......BRAVOS!...exemple de nume...eu iti spun ce mi-a placut mie: Alexia (sau derivatele ), Loredana, Cristiana, Iarina, Beatrice, Larisa, Asiza , Ana sau Ana-Maria, Ioana... cam aste-mi vin in minte acuma!
Antoni, bine ai venit in ...despre Cruciat...eu cred ca cel mai bine e sa-l interebi pe el direct ca sa fii tu linistita!

Fetelor, daca doriti informatii suplimentare referitoare la legislatie, intrati pe topicul "Probleme legislative" si acolo vi se va raspunde sigur...

Monica, multumim de intrebare...suntem bine, ne cresc dintisorii si tocmai am facut vaccinul de 6 luni (fara reactii urate postvaccinare)...in rest, tocmai si-a descoperit piciorusul si-l suge de zor ...stii tu, fiecare zi e o noua descoperire!

Paflo, in legatura cu colicii...pe noi un singur lucru ne calma...si nu era Bonnisanul, Debridatul, Sab Simplexul etc etc...plimbarile cu masina......si mai era si iarna si 10 seara...asa ca bagam cam 30 de km cand erau colicile in toi, in masina tacea malc si adormea si usurel, usurel, il aduceam in casa unde-si continua linistit somnul......vizionat poze...dulce foc minunea ta!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Capitol inchis!

Poftiti la cap. urmator

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput