Asigurare medicala pt UE

Asigurare medicala pt UE | Autor: lili78

Link direct la acest mesaj

Salut,

Stiti daca mai este nevoie de asigurare medicala pt calatorie in UE?
Merci.

Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu mi-am luat cardul de sanatate de la Casa de Asigurari,valabil 6 luni.E cea mai ieftina varianta,costa doar 2 lei si ceva.Dar pentru asta trebuie sa faci dovada ca esti asigurata.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu tot card - de la CASMB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noua ne-a zis de la agentia de turism de unde ne-am luat biletele ca asigurarea de sanatate ne va cost in jur de 18 RON/persoana, cred ca pe cele 7 zile (noi vom fi mai multe zile plecati-asa ca trebuie sa ma interesez si pe perioada mai lunga cat costa)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cea mai inteleapta manevra ar fi cardul de asigurare de la CNSAS. in afara de asta nu te intreaba nimen de sanatate, nici la vama, nici prin aeroporturi, ideea e sa fiti voi in siguranta, ca nu se stie niciodata.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu ca sa nu mai umblu aiurea pe la CNSAS mi-am facut una valabila pe un an intreg (12 luni).
Nu mai stiu cat a costat, in jur de 1 milion parca.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Astazi mi-am depus si eu documentele pt cardul europen de asigurat. Nu erau decat 5 persoane inaintea mea. Cred ca e varianta cea mai avantajoasa (2,17 lei).

Lili

Mergi la inceput