Ambulanta fantoma?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Denizel- nu fac parte dintre cei panicati, eram curioasa numai daca zvonul a depasit granitele judetului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

multumesc
mi-am luat doza de umor pe ziua de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Eu am auzit de ambulanta care rapeste analisti politici, le recolteaza creierul apoi le dau drumul pe strada!!!

Asta da! O cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Eu am auzit de ambulanta care rapeste analisti politici, le recolteaza creierul apoi le dau drumul pe strada!!!

ihi, celule stem! Sa le foloseasca dupa ce le spala astia creieru' de alegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

quote:
Originally posted by susulina

Denizel- nu fac parte dintre cei panicati, eram curioasa numai daca zvonul a depasit granitele judetului.

Da, da, a depasit. Si la noi circula zvonul asta de ceva timp.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Initial creeata de susulina

unii iau in ras, altii sunt superpanicati.

Si cum se manifesta aia superpanicati, isi fac cruce cu limba cum vad vreo ambulanta sau zic "stop pe rosu"? Eu am auzit ca pe femei le prinde si le pune silicoane! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
Eu am auzit ca pe femei le prinde si le pune silicoane! :)
In cazul asta, vreau si eu! susulina, la noi deja lumea a uitat de ea, insa pe la inceputul anului a fost si pe aici. E, s-o fi mutat mai la sud, ca pe aici nu o fi gasit mare branza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mda,si pe aici circula tot felul de mituri urbane.cel ce apare cel mai frecvent e cu copilul disparut intr-un shopping centre (deja s-a intimplat in toate shopping centre-urile din irlanda,unu n-a scapat).ideea e ca imediat se blocheaza toate usile,toti cauta copilul cu disperare si in cele din urma il gasesc in toaleta unde 2 persoane apucasera deja sa-i schimbe hainutele si daca era fetita sa-i taie parul. problema e ca de-alungul timpului,in functie de ...hmmm,conjunctura,rapitorii erau fie travellers (nomazii din irlanda),apoi s-au transformat in nigerieni iar acum bineinteles in est-europeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

zvonuri aiurea sunt dar un sambure e adevar o fi pe undeva stiti cum e "pana nu faci foc fum nu iese" cum ne-o fi soarta! Am auzit destule cazuri si aici, dar ca a fost mama ca a fost tata sau alti cunoscuti cine stie doar Bunul Dumnezeu aici prima data acuza mamele nustiu daca ele intr-adevar nu sunt nebune, dar se vede ca justitia la concluzia asta ajunge in cele mai multe cazuri; cine stie?

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

"
S-A FACUT LUMINA ! Gata oameni buni, misterul ambulantei fantoma a fost deslusit ! Ambulata a fost gasita ieri noapte la iesirea din jud. Dambovita ! Inautru se aflau Pantera Roz, Dexter, Tabaluga si Tweety ! In timp ce au fost prinsi criminalii jucau "nu te supara frate". in masina au mai fost gasite 4 tone de rinichi, 18 kg de urechi, un pepene si 2 eugenii. Cei 4 au recunoscut toate crimele savarsite in Arad, Dambovita, Prahova, Congo si Papua Noua Guinee."
:))

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput