Canapele de piele / unde in bucuresti?
pe scurt, ne paste o cheltuiala...
si cum timpul meu prin .ro e relativ scurt, am zis sa cerem aici niste sfaturi relativ la unde gasim asa ceva in capitala.
eu am doua adrese, una de la showroomul casa decor si LINEA MEX SOS. FABRICA DE GLUCOZA etc...
si am mai sti inca ceva pe la cora, era mai acum 3 ani ceva...
ziceti va rugam, pe unde mai sunt chestii misto la capitolul asta?
merci pt orice info!
Raspunsuri
liliana csaki spune:
Mobexpert, Ikea si in general in showroom-urile mai spalate, depinde si de bugetul pe care ati hotarat sa-l alocati.
dante01 spune:
ikea nu cred...
adica am vazut pe aici ce au, si sincer n-as da banii pe asa ceva...
sau nu la canapea...
bugetul nu e un criteriu, de exemplu pe aici am vazut ceva frumos pe la 2,5K (3+2)
bidiloi spune:
era un site dat de o fata de pe forum din Iasi dar care se ofereau sa asigure transportul oriunde in tara .Merita sa intri pe site si sa vezi daca ce au e pe gustul tau.Adresa este:
www.velaverde.ro
Bafta multa ...o alta sugestie ar fi sa te uiti la cei de la Mobexpert la canapele de stofa au bagat acum modele noi si ca pret sint ok..zic eu!
roxi2004 spune:
velaverde - mi se pare super, super Ok... Adica la sub 1000€ iei set 3-2-1 din piele naturala ... Too nice to be true !!! Pacat ca
am deja canapele... ca mi-as fi luat pe loc.
delsim spune:
Mai e euromobila care face canapele.www.euromobila.ro
Sau galeriile Alfemo pe sos Bucuresti-Ploiesti
codruta_grg spune:
Noi acuma ne-am luat de la Mobexpert 1 canapea, un fotoliu si un taburet din piele, Carina (este si la oferta o canapea si 2 fotolii, doar ca eu nu aveam ce face cu 2 fotolii). Sunt super comode......
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
dante01 spune:
am bagat un ochi pe mobexpert, dar nu vad unde dau si preturile...
oricum, una vezi pe net alta e in showroom, acolo iti dai mai bine seama cat de cat de calitatea e canapelei.
velaverde suna prea frumos, ba chiar au designuri interesante, dar parca nu prea-mi vine sa cred...
Miramar spune:
Si eu am un set de piele de la Mobexpert - canapea de 3 locrui, extensibila si 2 fotolii mari - aprox. 2500 euro (le-am luat l oferta de Craiun si am avut 300 euro discount)le am din ianuarie si sunt foarte multumita de ele. Deocamdata nici calitativ si nici estetic nu am ce le reprosa.
dante01 spune:
inteleg ca sunt cateva showroomuri pe dn1, as incepe de acolo, ca venim din ploiesti. care si pe unde sunt, site cineva sa-mi zica mai multe?
merci!