*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 107 )*
Raspunsuri - Pagina 15
monica11 spune:
quote:
Originally posted by anais74
Monica , multumim pentru informatii. Sunt chiar de folos.
Eu una, habar nu aveam!
http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005
ANAIS la inceput cand ne-am apucat de bebe m-am interesat despre orice medicament si pt fiecare afectiune ce-am descoperit-o pe parcurs, de aia din experientza mea va impartasesc
la multe afectiuni, am mers pe calea naturista pt ca hormonii nu mi-s pe placul meu..si asa duphastonu mi-e de ajuns..abia astept sa ma duc la homeopata mea in cateva saptamani, ca a iesit pe piata ceva tinctura pt insuficientza de progesteron, cum am eu, si vreau sa inlocuiesc duphastonu asta..cand voi fi gravi voi merge pe utrogestan..pana atunci....
pupici
monica
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
marryan spune:
smoly mersi pu raspuns, cred ca mam linistit un pik mai pot spera pina duminika, eu il iau vaginal si tot am ameteli mari ca imi pare ca mi se invirte lumea in jurul meu, si plus ca nu se scurge nimika la mine eu de cind am inceput sa l iau nu am scurgeri de nici un fel cum eram si inainte asa si am ramas fara schimbari la scurgeri vaginale!
marryan
Michelle81 spune:
Underqueen-am inteles bine ?MINE FACI UN TEST?Pai iti pumnii si fac galerie!
Felicia20-distractie placuta la nunta draga mea!
Baby-r7-te astept cu testul pozitiv?Cand ai spus ca il faci?
SUFLETEL te asteptam
Poze
Michelle81 spune:
Hallooonu vorbeste nimeni cu mine?ati plecat fetelor?eu vin voi plecati...of of of!
SUFLETEL te asteptam
Poze
underqueen spune:
Michelle mersi de galerie. sper sa fie cu folos
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by underqueen
Michelle mersi de galerie. sper sa fie cu folos
Normal ca o sa fie cu folos,ai sa vezi!Hai ca de mult nu au mai fost teste pozitive pe aici prin zona!
SUFLETEL te asteptam
Poze
underqueen spune:
luna asta chiar am sperante. mai mari ca pana acum. am folosit si teste de ovulatie, TB e destul de mare... astept
baby_r7 spune:
Michelle pai eu eram aiurea pe net..ca nu am chef de nimic azi............acum am vazut ca ai scris.......
eu fac test doar daca intarzie cm.
ar trebui sa vina luni.........deci mai e un pic.........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
monica11 spune:
fetelor scuze pt mesajul triplu..merge netu meu f prost
BABY,asa e, daca ai scurgeri ia-l oral, macar sa folosesti ceva din el decat sa se elimine odata cu scurgerile tale...sa dea Domnul de un bebe mic
nu vreau sa te descurajez da eu luna trecuta am avut scurgeri maronii din ziua 20 pana in ziua 28 apoi uratzii ce sa facem asta e...
FELICIA, nunta frumoasa
pupici
monica
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006