in acest clip s-a-ntamplat ceva.. are cineva idee ce? a vazut cineva emisiunea asta?http://www.youtube.com/watch?v=qqPRfoLP3tI&mode=related&search=
s-auzim numai de bine! si
emisiunea nu am vazut-o ci doar emisiunea carcotasilor in care au prezentat faza asta ...ce s-a intamplat??a lesinat aia in emisiune in direct a avut o cadere de calciu
dar parca imi aduc aminte ca a dat si la stiri pe national a2a zi ca in talk showul lui madalin ionesc(parca asa il cheama pe moderator) a lesinat una dintre invitate...a fost pe bune deci
INGRID
Doamne fereste.........
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Am vizionat clipul de doua ori si nu imi vine sa cred...
Chiar s-a intamplat faza sau e ceva regizat?
Chiar DOAMNE pazeste...
Eu cred ca e regizat totusi
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
si eu am vazut emisiunea, parea ca lesina pe bune!
Dupa publicitate nu a mai revenit , cica a plecat la spital insotita de un doctor!
Motivul ar fi fost o cadere de calciu! Cica ea ar fi vrut sa continue emisiunea, dar au trimis-o totusi la doctor!
Eu si Raducu (22.04.2005)
N-am vazut live pe nimeni lesinand. Ii studiam mimica fetei si se chinuia sa zambeasca cu putin timp inainte sa se intample.
Nu cred ca e regizata. Madalin Ionescu e un tip serios. daca era invitata la Dan Diaconescu, putea sa se tavaleasca si pe jos, ca tot nu as fi crezut
mie mi se parea ca scaote niste sunete ciudate... eu cred ca nu era cadre de calciu.. cred ca avea altceva ...
s-auzim numai de bine! si