indemnizatie mai mare?
Raspunsuri - Pagina 9
Nord spune:
asta cu 360 de lei in loc de 600 face parte din categoria "vedeti ca se poate si mai rau ?!"..........cred ca daca ar fi asha ceva, ar trebui sa iesim in strada .........
cataro spune:
Eu nu cred asa ceva. e un zvon de la vreun binevoitor care dupa modelul romanesc se raspandeste fara sa fie verificat.Poate le da vreo idee guvernantilor. hehehe
iepuruta spune:
tocmai a fost postat pe site punctul de vedere al domnului tariceanu in ceea ce priveste proiectul nostru. sincer cred ca daca nu iesim in strada nu avem nici o sansa. Premierul considera ca nu se justifica marirea indemnizatiei este suficient stimulentul acordat mamei pentru intoarcerea la lucru.
Ioana75 spune:
iepuruta, multumim pentru vesti! Am citit acum si eu punctul de vedere, nasol.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
Claudia, aici, la "Numar" scrii b221 si la an selectezi 2007, apoi click pe 'Cauta' si apare propunerea cu toate avizele.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ancadragoman spune:
Eu sunt deacord sa iesim in strada,asta pare sa fie ultima solutie.
Ne organizam?
Si eu as vrea sa il vad pe Tariceanu crescand un copil cu 8 milioane
anca 23+
Maria
poze
isabeluta spune:
Nu vreau sa par lasa, dar nu credeti ca era previzibil? Indemnizatia viitoarele mamici nu este nici pe departe un subiect gras de scandal cum este legea pensionarilor...
Nu avem sanse! A aparut macar intr-un singur ziar un articol cu un comentariu serios referitor la aceasta problema din martie pana acum?
Daca iesim in strada nici macar nu vom fi observate. E nevoie de informare prin mass-media mai intai.Atunci poate vom avea ceva sanse sa fim observate.
Am totusi o singura intrebare: mamicile magistrat au avut mai mult succes?
isabeluta29+
bebita
Anuska spune:
Si daca se iese in strada credeti ca o sa le pese guvernantilor?
Aduceti-va aminte nebunia de at cand au iesit mamicile care au contribuit suplimentar.... La ce le-a folosit? Cu banii dati/luati.... si ca cica o sa se adauge la pensie....
Si pensionarii de cate ori au iesit in strada? La ce le-a folosit?
Insa banii pt marirea salariilor lor mereu sunt.....
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.... stiti vb!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Andries spune:
Din pacate numarul mamelor cu salarii mai mari decat cele 6 milioane indemnizatie nu este semnificativ in raport cu numarul pensionarilor . In 2008 la alegeri se vizeaza un alectorat numeros, dornic sa mearga la urne si sa voteze. Din pacate nu ne raman decat variantele cu zile de concediu medical, plus concediul de risc maternal din care putem "aduna" cca 7 - 8 luni de stat acasa pe 75% din salariu. Asta bineinteles numai daca reusim sa "ne convingem" medicii ca avem nevoie de ele.
Andries