indemnizatie mai mare?
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Sa va povestesc din experientele mele anterioare cu institutiile statului roman. Am facut asa:
- 2 reclamatii la OPC - am primit la ambele raspuns si telefonic si in scris
- 1 reclamatie la politie (reclematie de circulatie) - a doua zi era politie in intersectia cu pricina si dupa cateva zile am primit tel de la un comisar sef de la Udriste, care imi multumea si etc...
- 1 reclamatie la primarie, in care ma plangeam de strada pe care sa afla gradinita copilului meu. Mi-a raspuns primaria ca a transmis catre ADP, mi-a raspuns ADPul cu nr de inregistrare, spunandu-mi ca, din pacate, anul asta nu se poate repara, dar la anul da...
Culmea, acum cateva zile, se asfalta strada!!!
Eu am trimis mailul si la gradi, de acolo l-au primit si alti parinti, e posibil sa mai fi insistat si oamenii care locuiesc acolo, cert este ca de ieri, strada a inceput sa se asfalteze!
Dar, ca sa nu va bucurati prea tare de experientele mele fericite cu institutiile publice, va spun ca s-au decis intre timp sa lase strada asfaltata numai pe jumatate!!! Si nu e gluma.
Asa ca acum, ma apuc si scriu din nou!
Ce vreau sa spun cu asta - eu, personal, am avut succes in momentul in care am reclamat / sesizat / solicitat ceva pe caile "publice". Totusi, statul roman nu se dezminte, si sunt cazuri in care face lucrurile pe jumatate.
Ceea ce, pe mine, nu ma va face sa renunt - trag nadejde ca, intr-o buna zi, vom conta si noi, idotii care platim impozite si ne resemnam prea repede (scuzati cuvantul urat!), prea repede poate, lucru care ii face pe ei sa doarma in parlament, asa ca...
COUNT ME IN!
De buna, sunt buna de gura, si abia astept sa am ocazia sa o deschid, pe un astfel de subiect!
Dati si mie la semnat!
Daca citeste aici vreunul din cei care au primit deja mailul Ioanei, ii spun eu pe cale indirecta, aici:
Domnilor cu scaune inalte, eu am de gand sa emigrez, pentru ca tara asta e un jeg! S-ar putea insa sa ma razgandesc daca as incepe sa vad ca NOI contam. Poate nu sunt eu cine stie cine, dar pun pariu ca mai sunt mii ca mine! Iar eu am gura mare!
alfa_anca spune:
Am citit si eu propunerea aceea de lege prin care mamele magistrat sa aibe indemnizatie mai mare decat restul muritoarelor de rand si ceea ce m-a indignat cel mai tare a fost explicatia din lege potrivit careia ele ar avea dreptul la asa ceva pt faptul ca platesc impozite (a se vedea contributia la asigurarile de sanatate,sociale) proportional cu sal lor mare. Dar noi celelalte, nu platim tot la fel?? Platim o gramada de bani din sal nostru catre stat ca apoi in CIC sa luam cat ia oricine care a lucrat band cafea si fumand tigari la tejgheaua magazinului. Deci NU mi se pare CORECT si e DISCRIMINARE pe fatza. De fapt eu nici cu indemnizatia asta uniforma nu am fost de acord, deoarece se incurajeaza natalitatea in randurile paturilor sociale de jos (cel mult a bugetarilor cu ceva carte), pe cand ceilalti cu ceva studii si salarii pe masura se gandesc de 10 ori inainte sa faca un copil. Si se mai mira lumea de ce natalitatea e scazuta si de fapt si copiii aia care se nasc f multi sunt din familii vai de ele.
Iar faptul ca vezi Doamne nu ar reusi sa faca o estiare de cheltuieli bugetare in acest caz e praf in ochi. De unde stiu ei cate femei vor naste anul viitor ca sa calculeze cate indemnizatii vor plati??? Asa cum pot face acuma o estimare sunt convinsa ca voir putea face estimare si pe viitor coreland salariile inregistrate la ITM-uri.
Deci dc e sa se intreprinda ceva aici pe forum, COUNT ME ON!!!!!!
Va pup.
Anca 20+ Elena
vali_delide spune:
Daca e vorba de o batalie cu statul pentru drepturile noastre, contati si pe mine!
Valentina 15+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
geniest spune:
Nu uitati ca anul viitor 2008 vor fi alegeri parlamentare. Cred ca pe chestia asta ar trebui plusat, fiindca actualii guvernanti cu siguranta au nevoie de voturi....
Caprioara spune:
Contati si pe mine daca e ceva de semnat sau de facut ce sta in puterea mea!
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
ramiha spune:
Buna,
Am citit si eu tot topicul acesta si nu am inteles pana la urma ce vrem sa semnam... In orice caz, contati si pe mine, semnez si eu :)
In legatura cu indemnizatia marita pentru femeile magistrat, este discriminare strigatoare la cer. Motivul ca ele platesc cotizatii mari este absolut stupid, si eu am platit cotizatii FOARTE mari si acum stau acasa cu 6 milioane.
Si mai e ceva ce nu inteleg: peste tot citesc ca aceasta propunere e pt mamele magistrati... dar se aplica si tatilor magistrati daca vor sa-si ia CIC?
Theiuta spune:
Nu, Ramiha!
Aceasta propunere vizeaza femeile care in ultimele 12 luni inainte de intrarea in CIC au obtinut venituri mai mari decit salariul brut pe economie.
Treaba cu mamele magistrat se pare ca este o Hotarire a Consiliului Magistraturii, pe care eu nu am vazut-o si, sincer nu cred pentru ca este ilegala...chiar, daca o gasiti fetelor, dati-mi si mie un link sa o arat si juristei noastre.
Theiuta
http://community.webshots.com/user/theiutapoze cu Nicolas
/url]
Sanatosi sa fim!
cataro spune:
Fetelor, m-am gandit: daca am trimite adresa asta de forum la cateva ziare si reviste? Am vazut ca unele publica si anumite postari de pe forumuri, poate gasim un reporter de bine care vrea sa faca un articol despre problema asta.
Nord spune:
hello,
ce se mai aude?????......am venit cu fortze proaspete din concediu ...haidetzi sa continuam.... :)
Ioana75 spune:
Nord, bine ai revenit:). Eu nu stiu ce sa fac, cum sa continui. Azi voi scrie si la PSD, poate ne ajuta sustinind modificarea in parlament. Orice idee de continuare e binevenita.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)