indemnizatie mai mare?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna fetelor,

Chiar nu mai stie nimeni nimic despre legea asta?
Dar cu demersul magistratelor?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am citit acel articol din "Libertatea", postat cu cateva pagini in urma, si m-am nelinistit:

"Cele care au lucrat cu jumatate de norma nu beneficiaza de bani."

Sigur asa este?

marius mi-a spus ca beneficiez de sumele legale chiar daca am lucrat cu jumatate de norma...

In plus, lucrez din 2003...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Corectare: articolul postat la pagina 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

"Cele care au lucrat cu jumatate de norma nu beneficiaza de bani."

Informatia era valabila pana in iulie 2005; dupa aceasta data, nu mai conteaza cate ore pe zi lucrezi, important este sa lucrezi zilnic / sa platesti impozit pe salariu.
Va rog sa nu va incredeti orbeste in ce cititi / auziti in presa. Mi-a fost dat sa descopar ca inclusiv secretar de stat da raspunsuri eronate, mai grav este ca reprezinta o autoritate pe ale carei raspunsuri ar trebui sa ne bazam... Dar incompetenta exista la orice nivel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello fetele
Cumva www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353" target="_blank">legea se intoarce?
Cititi si www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=6472&idm=13" target="_blank">stenograma sedintei
Incheie cu
Cu 47 de voturi pentru restituire, unul īmpotriv#259;, s-a decis restituirea.
Termen pentru refacerea raportului - doua saptamāni.
Tineti pumnii

Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mda, ce sa zic... eu sunt tot in ceata pentru ca situatia mea e putin diferita. Iau eu salariu mare pe cartea de munca, dar nu e impozabil... sunt scutita de impozit pe baza legii aleia pentru informaticieni. Iar la CAS am contract individual, ca imi platesc eu contributia, la sal min pe economie - veniturile mele ne fiind impozabile. Si totusi mi s-a zis ca in pre si postnatal o sa am cei 85% din salariul meu real, din cartea de munca, dar nici pentru asta nu bag mana in foc, oi vedea . Oare legea asta o sa mi se aplice si mie sau nu?
Nu vreau sa ma plang, pentru ca pana la urma fac parte dintr-o categorie privilegiata, dar macar sa stiu si eu clar la ce sa ma astept...

Didi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ceva noutati?
Eu m-am uitat la ordinea de zi de la Comisia pentru munca si protectie sociala si PL-x 847/2007 figura pe ordinea de zi din 22 aprilie. Dar nu am gasit nimic altceva, daca au discutat-o din nou sau nu si ce s-a hotarat.
Stie careva ceva?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nu cred ca e vreo noutate...

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mai stie cineva ceva despre indemizatie? Se mareste sau e tot abureala?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput