cu ce spal peretii?
am facut o boroboata. am uitat o lumanare aprinsa in suportul pt.creioane(din lemn) in dormitor. bineinteles ca lumanarea a ars pana la marginea suportului, care a ars si el cu toate pixurile si putin din comoda pe care era suportul.
acum am inceput sa curat urmele, am spalat perdelele si draperiile, parchetul, lenjeria si au mai ramas peretii care sunt plini de funingine. ce ma sfatuiti sa pun in apa cu care ii spal (peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila), mai ales ca imi e teama ca se va intinde funinginea pe pereti atunci voi vrea sa-i sterg.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Raspunsuri
ache spune:
incearca intr-um colt,pe o suprafata mica, cu un burete si apa cu detergent de vase,vezi daca merge....si, cred ca ar fi bine inainte de asta sa cureti peretii cu un pamatuf de praf, eventual unul cu pene naturale
succes
anca
kariguld spune:
Buna nemary,
Asa zic si eu sa incerci sa stergi intr-un colt care nu se vede.
Dar din cate stiu eu, de pe pereti nu se ia bine funinginea, mai mult se intinde, pentruca contine grasime.
O angajata de-a noastra i s-a umplut casa de fum de la un vecin, cu doua etaje mai jos la care i-a luat foc ceva in casa si foarte greu a curatat, era fum depus prin toate colturile!!! A trebuit sa spele TOT din casa, haine, mobila, totul!!! Iar peretii ia spalat intradevar, dar apoi a dat cu lavabil.
Sper sa reusesti cu un burete, apa si detergent.
Kari
alintaroma spune:
Noi am patit ceva asemanator cu multi ani in urma in ro(a luat foc partea electrica de la o masina de spalat haine nou-nouta Indessit se chema parca) iar peretii au fost negri si plini de funingine . Noi am chemat un zugrav care ne-a spalat peretii cu apa cu clor si apoi a revaruit peretii . Stiu ca genul asta de negreala nu iese la spalat pur si simplu sigur va trebui sa varuiesti din nou chiar peste lavabil .
Bafta si aveti grija ca genula asta de accidente se pot termina urit.
PS si noi am fost norocosi ca s-a topit plasticul de la supapa de presiune a apei si stropind cu apa in incapere a stins si incendiul ca noi oricum nu eram acasa.
nemary spune:
credeam ca sunt singura care fac asemenea ispravi. si noi ne-am gandit sa mai dam 1 data cu lavabil (si am zagravit acum 7 luni), dar inainte am zis sa spalam peretii. care mai sunt stropiti pe o bucata si cu cerneala rosie de la un pix care a explodat . + ca si tavanul este afumat. asta e, mai zugravim inca o data dormitorul.
multam pt.raspunsuri
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Miramar spune:
Apropos de pamatuf 0- si eu zic ca e o ideea buna si vezi ca sunt unele de la Pronto antistatice. Sunt mai scumpe dar retin in ele mizeria, in loc sa o imprastie in aer. Da intai cu ele, apoi cu apa si clor si ulterior, of, din nou cu lavabil.
carmenp spune:
io cind ii sterg pe ici colo de stropi o fac cu apa cu clor
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
nemary spune:
dar daca dau cu clor pe lavabila colorata nu raman pete mai deschise in acele locuri?
Mari
carmenp spune:
stai putin ca daca io am peretii albi in casa m-am gindit ca toata lumea are nu stiu cum se comporta vaul lavabil colorat la clor, sorry, ma gindesc sa`ncerci intr-un colt unde nu se vede
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
aime spune:
quote:
Originally posted by nemary
dar daca dau cu clor pe lavabila colorata nu raman pete mai deschise in acele locuri?
din pacate iti raman pete si nici nu se curata, singura solutie este sa speli peretele de fum, cat se poate de bine si sa vii cu un alt strat de vopsea.
aime
danyce spune:
Cu apa si amoniac lichid.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei