Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 30

pussi spune:
 shericutvreti bataie 
 ai grija, ca primiti la dublu

mihuta
 si la mine! cu taietura ......
PUSSI
 11+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Anne_Ma spune:
 Si eu sunt pentru taietura. Am vazut nastere naturala si imi ajunge!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
11+

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Si eu sunt pentru taietura. Am vazut nastere naturala si imi ajunge!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png11+
vai de capul meu, greu si la taietura, greu si la zbieratura
!Ce ma fac, ce ma fac??? Vreau la mama
!Shery
 17+ 
 Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta

pufulet74 spune:
 Salutam burticile ! :)
Am fost azi la medic si m-am mai linistit, mi-a dat in continuare tratament si concediu inca 2 sapt si sa incerc sa am grija de mine. Dar cel mai important e ca m-a mai linistit un pic. Uterul nu mai era asa contractat, probabil in urma utrogestanului.
Am vazut si eu linkul, nu e chiar asa grav, pe mine cel mai tare ma sperie ideea de spital si ustensilele si personalul de acolo.
Ce mi se pare absolut oribil e masa aia pe care iti face control , de te urci la cucurigu, si iti atirni picioarele pe suporturile alea, brr... oribila senzatia.... 
Si mai imi si zicea o prietena ca pe masa aia o sa tot urc si cobor ca nebuna in timpul travaliului :(( nici nu vreau sa ma gindesc ....
Plus ca eu nu am vazut veci o sala de nasteri sau cum se desfasoara asa ceva in Ro, si am inteles ca in acelasi timp is mai multe mamici care urla si se sfarma acolo, in aceeasi camera in paturi.... unde e intimitatea si grija fata de pacient ....? 
------------------------
Flory 
 15+
Is it really true ... ? 
Homepage: www.almarl.tk

pussi spune:
 PUFULETma bucur ca sunteti mai bine
 Doamne ajuta! Cu spitalele din RO asta e ! In CJ. nu exista spital privat?? In TM nu!Si doar fetele din BUC. au solutia asta!
PUSSI
 11+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Jasmin012 spune:
 Buna, burticilor.
Anca A, 
, la fel si printesei tale. Sper sa ai parte de o calatorie usoara si lina cu avionul. Ma asteapta si pe mine acelasi lucru, plec pe 6, adica peste 9 zile si sunt un pic stresata, desi n-am motive de ingrijorare, ma intreb cum o sa suporte bebe calatoria, daca o sa dea din picioruse in semn de protest si rau de inaltime... Te pupacim si asteptam vesti excelente la intoarcere.
A, azi am intrat in saptamina 14!
Jasmin 
 14+ 
 Daniel

pufulet74 spune:
 Si noi tare ne-am bucurat, iti dai seama...
Este in cluj o clinica particulara, dar cica nu is f bine dotati si tot la clinicile de stat te trimit daca ai probleme...
Stiu ca aveau un incubator, si daca doamne feri au doua nasteri cu probleme nasol, un bebe sta afara, ceea ce nu e f placut, iti dai seama... sau poate il duc la celelalte clinici
------------------------
Flory 
 15+
Is it really true ... ? 

Jasmin012 spune:
 Anacami, LA MULTI ANI!!! pt puisorul Sebastian

Pussi, ce-ti mai fac mogildetele?
Fetelor, ce-o mai fi cu Bufi, ca nu mai apare?
Am si eu o intrebare: sunt multe 3 kilograme pe care le-am luat de la inceputul sarcinii? Ca eu nu maninc foarte mult, dar mi-au crescut niste sini si o burtica...

pufulet74 spune:
 Cite saptamini ai Jasmin?
Eu am luat 5 kg, si sunt in sapt a 16-a...upps trebuie sa imi schimb semnatura :)
------------------------
Flory 
 15+
Is it really true ... ? 

Jasmin012 spune:
 Pussi, sper sa nu fie o problema faptul ca ai slabit atit, nu vreau sa te sperii, dar nu e bine, mai ales ca ai gemeni. Fa ce zic fetele, mergi la dr si spune. Ai deja 12 saptamini, of. Sper sa nu fie problema.
Roxana, ce simpatica iepurica ta! In ce privesc pozele, chiar daca sunt dure si pe noi ne asteapta aceleasi lucruri, asa ca...
Da, caldura asta nu va lasa sa dormiti. Eu deocammdata dorm, dar azi nu am putut iesi din casa, m-am sintit ametita de caldura.