Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 27
calatoare spune:
`Neata mamici!
Nici eu nu pot dormi noaptea, ma sucesc pe toate partile, ma duc la wc de 4-5 ori, ma doare burta.....ce mai....numai odihnita nu-s de dimineata cand vine Andrei si ma ia de noua.
Si aproape toata ziua am o stare de neliniste si parca nu-mi convine nimic.
PUSSI, suna-ti dr si pune-l la curent cu starea pe care o ai. Mai ales ca tu ai 2 bebei.
Cine-mi poate da parola de la mail-ul comun?
oana_r spune:
multumesc RGE de informatii.Bulgaras,ca asa se numeste este foarte micut ,matei il tine in camera lui sper sa nu fie nici o problema,deocamdata locuieste intr-o ladita de jucarii.
17+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RGE spune:
sa va traiasca Bulgaras si sa va aduca numai bucurii cum ne-a adus noua "odrasla" noastra..eu zic ca este ok momentan...trebuie sa aveti grija cand incepe el sa sara in pat ..pupici
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
CALATOARE..nu ai pm activat iubita cum iti dau parola??
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
creem spune:
Mama doamne,Roxana, chiar ca sunt dure imaginile. Dar n-am dat de nici un filmmulet, sau nu stiu eu cum?
Imi pare rau de fetele care au dureri, si de mine inasami, ca si eu am, si iau no spa. De cateva zile mi se umezeste sfarcul stang...dar cred ca e normal. Dar la dreptul nimic! Voi ati patit asa ceva?
Pupici
15+
darleena spune:
Merci Roxana de site. E destul de scary
dar nu m-am pierdut cu firea. E interesant, mai ales ca si eu vreau sa nasc natural.
Felicitari pentru "membru junior". Acum mai ai putin si faci 600 de mesaje si poti sa schimbi glow-l ala odios 
16+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
calatoare spune:
RGE
multam.
Site-ul pus de tine l-am vazut de n ori la prima sarcina si ma cam speriasem. Acum mi se pare ceva normal.
RGE spune:
imi pare rau fetelor sper ca nu v-am speriat foarte tare..eu una nu m-am speriat si ma astept la ceva si mai groaznic ca sa ma incurajez si sa nu fiu luata pe nepregatite...pupici
am gresit cu ceva ca ma tot da afara dupa forum
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!