Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

araliafrumos burtic de ! Sa-ti traiasca!! A mea e mai mica....

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

Dany26, uterul retrovers o constatare nu un diagnostic. Toate fetitele se nasc cu uter retrovers, adica inclinat inspre spate si pe la pubertate, adolescenta se intoarce. Daca nu, cum e cazul tau si al meu, se intoarce in timpul sarcinii. Eu am facut ecografia morfologica de trimestrul 1 la recomandarea doctorului, dar asa cum au spus fetele, as fi facut-o oricum.

Calatoare si Jasmin012, felicitari pentru baietei, se pare ca incet incet se echilibreaza situatia !

Calatoare, IgG-ul pozitiv inseamna ca ai anticorpi, nu stiu daca mycoplasma da imunitate, parca nu, asa ca nu e prea relevant IgG, mai important e IgM-ul.

Catus, epilatul cu ceara calda (de-aia tip vechi care se filtreaza ) e daunator pentru tine nu pentru bebe, ca poti sa faci varice. Dar cel cu ceara de unica folosinta e ok, atata doar ca pielea e mai sensibila si doare mai tare (cam ca atunci cand te epilezi inainte si dupa ciclu).

Pussi, n-am facut nici un fel de buget inca, dar din principiu stiu ce vreau : patut, comoda cu masa de infasat, carucior, pat pliant, scaun auto, saltea si eventual umidificator de aer. Ne-am uitat ( bine, eu m-am uitat si l-am obligat si pe sotul sa arunce o privire) pe net pe la babyconfort.ro si cesco.ro. Nu vreau nici sa iau cel mai scump, vreau ceva frumos, ergonomic si cat mai sigur.

Ma duc sa ma uit si eu pe poze.

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Am uitat sa specific :

Noi n-am mai intrebat la doctor daca ne da unda verde la , ca deja ne luasem noi libertatea, cu de la noi putere. Pe incercate, incetut si rarut si cu prezervaiv.

In legatura cu testele trimestrului 2, a facut cineva dry test-ul la Medsana ? E un test car verifica sindromul down, edwards (ca si triplul test) defecte de tub neuronal ,dar verifica si daca esti purtatoare de gena care proce fibroza chistica si hipoacuzia conenitala. Ma gandeam sa il fac si pe asta si triplul testul.

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, va multumesc la toate si voua sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi copilasii. Adevarul e ca este o mare usurare pentru orice mamica sa stie ca bebe este bine si sa-l vada acolo, miscind. Al meu statea destul de cuminte, doar din cind in cind sarea asa si isi misca mai mult partea de jos a corpusorului. La un moment dat imi venea sa pling, dar si sa rid in acelasi timp. E o mare fericire, fetele care au facut acest gen de eco stiu, iar cele care inca nu au facut-o o vor simti in momentul in care o vor face.
Cine ma ajuta cu caruciorul?

Jasmin 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetele puteti careva sa imi dati un PM cu adresa de mail si pt alb comun si parolele plsssss

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 11+

Mergi la inceput

bebika, activeaza-ti PM-ul intai.

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, cine ma ajuta si pe mine cu un carucior pe prima pagina? . Ca sa nu mai fie gol in partea a doua a listutei.

Jasmin 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza fetele!! ink nu v-ati trezit??? haideti la o

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

16+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Neata!
Eu tocmai am baut o cafeluta mica!
Am fost joi si vineri la control la cele 2 doctorite ale mele. Maine pun si poza pe care mi-a dat-o prima. Joi aveam exact 10 saptamani. Totul e ok, masuratorile sunt ok, am vazut clar emisferele cerebrale. Cea de-a doua doctorita mi-a masurat pliul nucal (1,6). Stiam ca mai tarziu se masoara...Ma rog...ea stie mai bine.
Luni sau marti ma duc sa imi fac dublu test.
Am avut si un mic soc din cauza ca l-am vazut pe bebe si dadea repede repede si din manute si din picioare, parca vroia sa ne luam la bataie. Am ras de m-am prapadit. Doctorita s-a chinuit o bucata buna sa il "prinda" in poza. I-am zis ca are stofa de papparazzi.
Pupici la burtici si pun maine poza.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Eu beau o cafea ca asa aveam o pofta........
Ce fac fetele?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput