Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB si eu...........

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu am facut mereu baie in cada, chiar si mai calduta dar nu fierbinte

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Dragi gravidutze va multumesc mult pt raspunsurile de azi

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf anca las ca trecem noi si peste asta , bine ca e vara......

doamne sunt atat de pofticioasa ....cred ca o iau razna, am iesit doar un pic afara si a venit un miros de .....cu.......(beep) si imediat am fugit inapoi in casa sa imi fac si eu!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

16+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

RGE sa ne traiasca baietii!
Am avut noroc la prima nastere. Mare noroc. Pai daca ar fi sa ma iau dupa cum zice lumea, ca cica a doua nastere este mai usora decat prima, ar insemna sa nasc intr-o ora si fara sa simt nimic. Doamne ajuta la toate mamicile!
Tare mi-e teama ca o sa dureze mai mult si o sa ma si chinui.

Eu fac numai dus cu apa calduta. Asa mi s-a recomandat.

Stie cineva ce inseamna pozitiv la Anti mycoplasma IgG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

In principiu nu avem voie sa facem decat dus, dar dc facem baie cu cada plina, temperatura apei nu tb sa depaseasca 37 de grade, adica temp corpului. Apa fierbinte creste viteza sangelui in organism si e risc de declasare de nastere, de aceea bai fierbinti se fac pe la 40 de sapt, cand vrem sa nastem . Si eu mai tanjesc dupa cate o baie fierbinte in cada.....La un moment dat uitasem de chestia sta cu temperatura, si l-am intrebat pe dr dc am voie la sauna , aveam si eu pofte de sauna si a zis clar NU, pe urma mi-am dat seama de ce nu.

dyamy cu secretia e normal, iar cu activitatile extreme dc nu ai interdictie de medic nu e nici o pb.

da darleena se pare ca inca mai pot fi normale durerile, la fel ca la inceput datorita ligamentelor care se maresc, etc, dar vezi ca nici dr nu a fost sigur si m-a chemat la control.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

CALATOARE..DOAMNE AJUTA!!
eu zic sa nu-ti faci probleme..din cate am citit si am auzit la prima nastere travaliul este..de cel putin 12 ore si oribil...iar la a doua nastere ar trebui sa fie chiar super usor...acum depinde..daca tu zici ca la prima a fost floare la ureche...eu iti doresc din suflet si a doua sa fie la fel..daca se poate si mai usoara!!! Doamne ajuta!!!

fetelor cat despre baile in cada ..mie asa mi s-a spus sa fac...bai caldutze pentru orice durere si no-spa..si asa am facut..oricum nu suportam dusul

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

AAA, mi-am adus aminte, uitasem o parte importanta. Va spusesem ca acum 2 sapt la eco morfologica bebelina mea statea cu capul in dreapta si cu picioarele in stanga si cu spatale la burta mea. Ei acuma era total pe dos, se pare ca asta am simtit eu cand am simtit, acuma era cu capul in stanga si picioarele in dreapta si cu fata spre burta mea , miscareata rau ce sa va zic. Si statea cu mana dreapta la cap si din stanga tot gesticula, as fi stat sa ma uit toata ziua la ecograful ala.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

FETELOR NE INDREPTAM SPRE 19 SAPTAMANI..
baiatul meu astazi a primit un papitoi cadou de 1 iunie....si ca sa nu se supere ma'sa...a primit un iepuras mare si de gatul lui este agatat un iepurici mici....adica eu si fi'miu..
mei fetelor si voi aveti probleme cu unghiile??..ca eu nu le mai suport..tai la ele in fiecare zi..sunt exagerate....si cand ma gandesc ca acum 6 luni la nunta am dat o carutza de bani pe din alea false ca aveam niste unghii de "taranca'

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Roxana, si mie imi cresc f repede, de fapt mie si inainte si unghiile si parul imi cresteau f repede, numai ca la mine sunt moi si se exfoliaza sau se rup......si oricum nu le pot tine prea lungi ca ma deranjeaza la calc la servici. Asa ca si eu tai la ele de fiecare data cand am ocazia.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput