Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
iuli8700 spune:
Si eu simt un disconfort in gat dar deocamdata nu-mi dau seama daca este un inceput de rosu in gat... o sa vad dimineata cand fac ochi. Azi mi-am cam facut de cap cu o inghetata si apa de la frigider. Annisio sper sa nu ne pocneasca pe amandoua 
Noapte buna!
Iuli
24+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
Gabriela77 spune:
Of, Roxana, draga de tine! Cum mai e Alex? Sanatate multa si tie putere, fato! Mamaaaaaa, da’ ce excursie te asteapta! Ma bucur ca de data asta CHIAR e Venetia!
Ana, vad ca esti plina de energie! 
Annisio, baga somn si nu raci!
Somn usor! Ce spuneam eu ca rarit-o bebelina mea cu miscarile??? Azi a fost mai activa ca niciodata! Drept e ca si eu am fost agitata si tot pe drumuri si cam nemancata! Dar am recuperat acum, noaptea!
Gabriela,
23+
mami25_7 spune:
Neata fetele,am intrat si eu sa va urez un week-end placut,pt ca io voi lucra si azi si maine,abia luni am liber.Va pupicesc pe toate
22+
Gabriela77 spune:
Uuuuu, ce dorm burticile...Sper ca va simtiti bine!
Ce bine ca e weekend si stau acasa! Papat, baut cafeluta cu lapte, odihna. Azi mergem la un chef. Yuhuuuuuuuuu!!!! Am visat azi-nopate ca ma tot fugarea un caine mare, negru! Noi, gravidele si visele noastre!
Va pup si va doresc weekend frumos!!
Gabriela
23+
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va spun ceva. M-am trezit azi noapte cu tricoul ud in dreptul unui san. O fi venit colostru, deja? Si eu acum ar trebui sa fac ceva? Cred ca nu...
Pup!
Raluca spune:
Roxana, da' tu chiar esti curajoasa sa faci o calatorie atat de lunga cu masina, la 7 luni...succes! Mie mi-e frica si de una de 2 ore cu avionu' Da' io-s patita de la prima sarcina.O luati si pe Ana cu voi?
Gabriela, e colostru...sanii se pregatesc , n-ai ce face -sa te bucuri, doar ..
Un wk-end placut!
Raluca 18+ si mami de Ilinca
slippers76 spune:
Neatza si de la noi.
Ce-i drept, sunt treaza de la 7, dar am fost harnica de dimineata. Mi-am spalat terasa, mi-am curatat tot mobilierul de gradina ji jucariile Mirunei din curte, si acum imi beau cafeaua linistita.
Sper sa aveti un weekend placut si linistit.
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Gabriela77 spune:
Cata energie, Ana! savureaza-ti cafelutza! Eu fug la cumparatrui de cadouri! In seara asta, chef!
Roxana, sper ca e mai bine Alex!
va pup!