Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Merci OanaAlina si eu sper sa fie bine ca pana acum ma bucur ca nu au afectat colul si asa sper sa ramana si de acum incolo.Myral25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Voi visati urat cu bebei, eu am visat-o pe bunica mea care a murit in februarie, ca venise sa-mi ceara nu stiu ce... si sa ma bata la cap ca nu fac bine diverse chestii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim suna ffffffffff bine cererea ta si este fff completa.
Chiar ma gandeam la treaba asta sie ua acum cateva zile.
Ai calculat tu sau ti-a spus medicul de afmilie cand ai dreptul la concediu prenatal???
Eu am acelasi DPN cu tine si chiar ma gandeam oare cand avem dreptul la concediu prenatal pentru ca eu cam am contractii si nu cred ca voi putea merge la servici mai mult. Eu sper ca da dar...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim suna ffffffffff bine cererea ta si este fff completa.
Chiar ma gandeam la treaba asta sie ua acum cateva zile.
Ai calculat tu sau ti-a spus medicul de afmilie cand ai dreptul la concediu prenatal???
Eu am acelasi DPN cu tine si chiar ma gandeam oare cand avem dreptul la concediu prenatal pentru ca eu cam am contractii si nu cred ca voi putea merge la servici mai mult. Eu sper ca da dar...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, hai ca nu mai e mult pana luni, si poate afli si tu niste vesti mai linistitoare. Iti tin pumnii. Of!

Annisia, am fost ieri si eu la magazinul de la Moghioros. Super! Am incercat niste rochite care mi-au placut, dar ori nu ma incapeau, ori stateau pe mine ca pe gard. In schimb i-am luat Mirunei doua fustize si doua bluzitze de pici in fund!

Cat despre cirese, mi-am luat si eu ieri, insa au fost o mare dezamagire... acre si fara gust. Mai astept.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nici mie nu mi-a aparut inca dunga aia neagra! Deci sa nu sper, ca oricum va aparea, eeeeeee, asta este!

Myral, dragauto, chiar ma intrebam ce mai faci? N-au mai trecut relele alea de contractii? Bine k e sotul acasa! Pupici!

Vai, Andries, no, asta vis…

Roxana, e mai bine fata?

Gabriela 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, cererile de acest gen pe care le-am mai citit pe la alte odisee includeau si solicitarea ca, in cazul in care beneficiile nu vor fi acordate, sa i se specifice solicitantei - in scris- care au fost motivele ce au dus la luarea acestei decizii.
Cum vor fi beneficii acordate dupa nasterea copilului, si eu as proceda la fel ca slippers, adica le-as solicita dupa.

Mai Roxana, menajera nu poate sa faca treba da' tu poti? Cum vine asta?

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by gema
Annisia, hainele pe care le cumperi sunt absolut superbe si la niste preturi extraordinare. Vreau si euuuuuuuuuuuuu! dar pe aici nu se gasesc........

Mai gema, de ce plangi? Io' n-am mai fost la Ploiesti din iarna... da' atunci era aproape de Bucuresti. L-au mutat intre timp? Sa-mi zici daca da, ca vin acum in iulie acasa.. si poate nu mai nimeresc. Acum serios, cred ca la Miniprix ajungi mai repede decat multe dintre bucurestence.. Si la cat de mica esti, sigur iti vei gasi multe haine... Succes la cumparaturi!

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor nu va mai ingrijorati cu visele ,am citit ca e normal sa visam mult si in special bebelasi pt ca in subconstientul nostru ne facem probleme pt bebelasii cei asteptam....si eu visez romane as avea ce scrie in fiecare dimineata.

Anisia esti o dulcica iti vin foarte bine hainitele si sunt foarte frumoase...imi pare rau pt catelusul pirdut stiu cum este pt ca si eu am un coker spaniel.

Roxana multa sanatate Alexei!

Myral ma bucur ca ti-a venit sotiorul acasa si al meu vine prin 16 iunie ,dar nu poate sta decat 3-4 zile si ai mare grija cu contractiile.

Cristina important e sa-l simti pe bebe in fiecare zi,nici eu nu al simt la fel zilnic..sunt zile cand e foarte activ ,iar in alte zile abia al simt.

Tomasa felicitari pt fetita!

Marunzika,Ayumi v-am vazut pozicile sunteti tare frumusele.

In legatura cu dunga neagra mie mia aparut deja se vede destul de discret deocamdata.

Va doresc un WE placut.

LAVINIA25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ana, Gabriela pana acum a rezistat colul meu si asta imi da curaj. Luni o sa-i zic la doctora sa vin mai des la consult ca dupa el sunt intotdeauna mai optimista.Myral25+

Mergi la inceput