Voi cum pastrati painea?
Raspunsuri - Pagina 2
noni930 spune:
O tai in felii (daca nu e deja feliata) si o pun in congelator. Din congelator ia direct drumul prajitorului de piine.
Annnca spune:
Inca de paine congelata n-am auzit !
Eu o tin intr-o plasutza speciala pe care am cumparat-o chiar de la magazinul de paine.
Oricum,paine cumparam zilnic.
Dar nu inteleg,cum de vi se flescaie painea??
Noi cumparam de la o brutarie de langa casa.In fiecare zi ne-o feliaza calda fiind.O minunatie! O scoate din cuptor cand mergem sa o cumparam,fierbinte.Ce poate fi mai bun ?
Alina spune:
Eu cumpar numai piine bio si am incercat multe feluri,cele mai multe nu se pastreaza bine in congelator.Chiflele,in schimb,sunt la fel ca si abia cumparate.
Piinea de azi o pastrez numai pina miine,in saculet de pinza.Nu ia miros,nu se usuca,e ok.
Nici eu nu am auzit de piine flescaita .
Alina
corinadana spune:
Eu fac paine la bread maker si o tin invelita ntr un prosopel.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ingridnen spune:
De cand cu caldurile astea, o tin in frigider, in punga de plastic.
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni
Lorelai spune:
si eu tot la congelator. cumpar mai multa ca ce imi place mie se gaseste departe de casa. chiflele le pun asa cum sint in punga in congelator iar piinea o tai felii inainte sa o congelez. scot cit imi trebuie si o prajesc sau o mincam asa. e la fel de crocanta ca atunci cind am cumparat-o. important e sa fie punga bine inchisa. eu folosec pungi ziploc.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Taty spune:
Ne-ar fi greu sa cumpar paine in fiecare zi, asa ca luam cite 10 baghete o data si le congelam (tare se mai mira doamnele de la supermarchet cind vad ca luam asa multa, sotul meu le-a zis o data ca are 10 copii acasa si trebuie paine nu gluma )
Cind vad ca mai e putina scot cite o bucata d ela congelator si gata..parca ar fi cumparata atunci...
Tatiana siMariuca (02.08.2006)