Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 26

jadi spune:
 Mie mi-a placut mult si sezonul 3, are unele episoade de genul SF dar actiunea se incurca mult si surpriza surpriza, nu pot sa dezvalui actiunea ca nu mai are farmec... are 25 de episoade, bine ca ai rabdare sa il urmaresti o data pe saptamana!
Dar de terminat, se termina super incitant, te face sa astepti sezonul urmator. Iar Addie pleaca ca personaj principal in Private Practice, sunt 2 episoade din grey care fac tranzitul la serialul asta!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ciresele nu sunt bune deloc LunaDeni &
Vlad & Tudor
Jadi

Ma duc sa-mi cumpar cand termin aici (n.r. la serviciu).
Luna
28 sapt+
 www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

ddanagh spune:
 Luna sunt scumpi rau englezoii aia. Si sotul meu a avut o oferta de la Symbian in ianuarie dar nu ne-am mutat. I s-a parut foarte scumpa viata in Londra.
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

jadi spune:
 Eu sunt hotarata de mult sa fac cezariana pentru miopia medie (eu ziceam ca e forte la -8 cat am eu dar mi-a zis dr. ca e medie) plus ca mai am o cezariana si absolut nu ma risc sa nasc natural! Si daca toate merg cum vreau eu, ziua cea mare e 27 iunie!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

cristina26 spune:
 Buna dimineata tuturor,
M-am trezit si eu, am maincat si acum imi savurez cafeaua citind ce ati scri.
Ieri dupa ce am citit de Anya, m-am dus sa cumpar si eu cirese. De cate ori mananc cate una ma gandesc la Anya si zambesc. Doamne ce dulce poate fi Anya. Alina, abea astept sa o vad si pe minunea cea mica, sunt sigura ca va fi la fel de frumoasa
 si dulce.
Regionalismele din Bihor:
Crompe = cartofi
cocie = caruta (acum am uitat ce cuvinte am scris
), sper sa fie astea doua
).
In legatura cu masinile, eu conduc de zor masina rosie ca ii numai buna pt mine. Celelalte doua: SL55 e prea joasa si nu pot sa intru sau sa ies din ea prea usor, iar G500 ii prea mare. Dar aia mare e a sotului, iar cea mica are doar 2 locuri si poate fi si aia tot a lui ca nu mi-a placut niciodata. 
Dar am vazut ca si voi conduceti, eu am condus cu Paul pana in ziua in care am nascut si dupa ce am iesit din spital(daca nu am si eu sofer
).
Mie imi place sa fiu gravida, eu vreau sa duc sarcina asta pana la 40 de saptamani, desi dr meu o zis ca o sa o scoata pe fata la 39 din cauza ca am avut zaharul mare. 
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul 
 ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
 31+ 
Ingrid Ecaterina si mami

nma spune:
 am revenit si eu caci e greu sa stai in pat pe caldura asta. mi-am trimis baietii la o prietena la tara si acum ei stau la racoare. eu nu m-am riscat sa ies.
 fetele pt gandurile bune. m-a vazut medicul de familie ieri, iar gine cred ca nu s-a intors din concediu caci nu raspunde la nici un telefon (la mobil intra mesageria).
luna stiu si eu cum e pe ultima suta de metrii. eu i-am spus medicului la 35 de saptamani ca sunt prea obosita ca sa nasc. si tot am nascut si pana la urma a fost bine si fara ajutor. de fapt m-a ajutat sotul foarte mult.
ashera o sa te descurci du bb. o sa vezi.
anto imi pare rau pt tuse. 
 sa trecaca mai repede.
jadi tinem pumnii pt 27 iunie.
va pup.
28+ 

21.07.2003
 poze

nma spune:
 tocmai m-a sunat medicul meu gine. a vazut apelurile mele. trebuie sa merg mai intai la contagioase si dupa sa iau legatura cu ea. mi-e groaza sa ma duc (v-am spus ca sunt multi internati cu scarlatina acolo). incep sa fiu paranoia. sper sa nu ma interneze. sa imi tineti si mie pumnii.
si nici nu pot sa fac un dus caci nu am apa rece. cum sa merg eu asa?
imi cer scuze ca ma descarc aici. sper ca va spun mai tarziu ce am rezolvat.
28+ 

21.07.2003
 poze

Antoanela23 spune:
 Nma, tinem pumnii, bafta la dr.
Alina(Anya), multumim pt vestile de la Alina.a. Pupaturi de la noi pt ea si bebelina.
Luna, si mie mi-a luat sotul azi cirese ca m-au imbolnavit fetele aici cat le-au pomenit. Acum ramane de vazut daca-mi fac rau sau nu, pt ca in ultima vreme tolerez f putine fructe.
Anto 
 33 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)