Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 23

Carmena spune:

Hei Karliguto si io tot de prin Moldova, si cu toate astea chiar nu stiu traducerea la toate regionalismele tale...de unde ai aparut cu ele?? Chirosti mmm bune, dar pe caldura asta?? Eu am prestat o inghetata de capsuni dupa ce toata ziua am bucatarit...
Ashera, da motorizarea pe motorina e clar mult mai economicoasa. Ideea e ca eu vreau masinutza pentru mine si pentru oras, asa de familie avem o Octavia diesel care intr-adevar e super!!! Ma gandeam la Fabia,pe benzina si 1.2 este la bani exact ca Polo, ideea este ca nu se mai fabrica modelul vechi de fabie iar asta noua nu arata senzational...Pana acu pareri bune despre Polo, dar aveti habar cat costa o revizie la el?? Ca am inteles ca e cam scumpa ca de, e Volswagen...
Anto
 ai dreptate, cine a inventat senzorul de parcare sigur a fost femeie, mai gandesc io...![]()
Ma retrag ca ma incearca Mos Ene. Pupici.
Carmen
28+
 si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Carmena
Hei Karliguto si io tot de prin Moldova, si cu toate astea chiar nu stiu traducerea la toate regionalismele tale...de unde ai aparut cu ele?? Chirosti mmm bune, dar pe caldura asta?? Eu am prestat o inghetata de capsuni dupa ce toata ziua am bucatarit...
Carmen28+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
really? care dintre cuvinte ti-au ramas straine? apoi io-s mai de pe la tzeara
ahh... mi-am mai amintit ceva... la floricelele noastre celebre din supermarketuri sau popcorn daca e sa ne luam dupe americi... noi le zicem "cocosi" (sau mai corect "cucosi")
si cu asta imi inchei prelegerile pentru asta noapte...
noapte buna, cip-ci-rip!
 zzzzzzzzzzzzzzzzzzkarligutza,
 sapt.34 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 6 saptamani

Anya20 spune:
 mai fetelor, sa mor de ras si alta nu...de harbuz stiam si eu, si de barabule...de restul...ioc.
asta iarna am mai invatat un regionalism: "saloane"!!! nah! fetele de la piticodrom stiu despre ce vorbesc. ne-am dat cu parerea ca ar fi regionalism, ba element de argou, ba una, ba alta...o maxima distractie 
 nu ma indoiesc ca poate multe dintre voi ii stiti sensul, dar noi eram asa mai "novice" si pana ne-am lamurit...a durat cateva capitole de ...ras.
nico, poti sa mananci capsuni...cate doresti.
Alina 

Arina Ilinca si Anya Ioana

Simo78 spune:
 Io nu ma bag la tradus ca se cheama "inselaciune" ![]()
P.S. la popcorn spunem cucoshei ![]()
Am citit si din urma da am uitat mai tot, oricum felicitari pentru eco, sanatate la cele cu probleme si liniste celor cu contractii.
Valen tinem pumnii sa fie bine!
Anya 
 de lamurire cu masuratorile alea, esti dragutza ca intotdeauna.
Simona 
 29+ 
 Matei Hisham

cristina26 spune:
 Alina, ce dulce e Anya ta care iubeste mult ciresele, ii trimit si eu un pupic virtual 
, m-am topit cand am citit
 povestea cu ciresele. 
Cunosc si eu regionalisme (din judetul Bihor): 
1. crompe 
2. mitzera
 stie cieva?
Anya20 La camera de spital i se mai spune si salonul de spital din cate stiam eu
.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul 
 ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
 31+ 
Ingrid Ecaterina si mami

Luna1 spune:
 Fetelor sunteti mortale! 
Stiu si eu traducerea la cateva (harbuz, papshoi, barabule) dar restul... m-ati incuiat.
Am intrat sa va transmit noapte buna. Va pup.
Luna 
28 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

andreea c spune:
 Neata!
M-am distrat copios cu regionalismele 
Din pacate nici eu nu stiu sa traduc mai multe desi am si eu ceva radacini moldovenesti. Bunicii din partea tatalui sunt din Husi. Am fost de vreo doua ori pe acolo, o data la 2 ani si a doua oara pe la 15. Eu am retinut un singur regionalism "scrob". Stie cineva ce e? ![]()
Karligutzo m-ai facut sa fiu nostalgica apropos de locurile copilariei. Eu mi-am facut toate vacantele la bunica in Mehedinti. Eram disperata sa stau acolo din prima zi a vacantei pana in ultima. Cand veneam in septembrie la scoala se chinuia maica-mea sa ma faca sa vorbesc fara accent. Pai ziceti si voi daca ma intreba cineva "cum fura ciresele?" nu era normal sa-i raspund "fura bune." 
? 
Andreea 
saptamana 34 
  Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

andutzy spune:
 Anculici, bea linistita ceai de 3 frati patati! Este singurul antialergic pe care ai voie sa-l iei in sarcina! Mie alergologul mi-a dat sa beau 3 cani pe zi din asta, dar mie mi-e sila de ceaiuri si nu am baut 
. Daca nu cedeaza si nu cedeaza nici dupa regim alimentar, ia O SINGURA PASTILA(cica luata doar una singura toata sarcina nu e foc) de Alerid. Sau mergi la spitalul de unde tii cu sarcina sa-ti faca ceva pe vena sa te linistesti! Sanatate multa! 
Andra
Sapt30 cu 
 Horia Andrei si
Dragos Alexandru 

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

lorinaoo1 spune:
 AndreeaC scrobul e omleta obisnuita sau mai denumeste o chestie delicioasa si cu mult colesterol facuta din ou batut cu smantana la foc mic (mi nu mi-a iesit niciodata 
)
Fetili nu am timp sa citesc di urma, dar va spun ca nu pot intra vreo sapt pe net pt ca am inceput curatenia la noi in camera. Am inceput deja sa strang de pe rafturile bibliotecii si cand vine sotul scoate mobilierul din camera, deci net... canci ![]()
deja stiu cum ma voi simti... ca fara o mana... 
 si-mi va fi fffff dor de voi.

PT VOI, PRIETENELE MELE CELE DRAGI SI DULCI (sunt cam sentimentala azi, o fi de vina soundtrackul de la Grey's Anatomy 
)
Sa fiti cumintele si sa nu cumva sa vizitati maternitatea in lipsa mea, ok? ![]()
Lavinia-nasica de moflea 
burtica
Lorina Maria 33+

liadorian spune:
 Lavinia, iti intoarcem pupicii!  

Sa nu te stresezi prea mult la curatenie, lasa-i pe ceilalti sa se speteasca muncind.
 Tu ai grija de tine si de Lorina! 
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!