Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
E a treia oara cand scriu mesajul acesta.
Deci m-am intors de la dr, totul e in regula. Cerclajul e la locul lui, rezista bine, bebelina e sta cu capul in jos (la controlul manual dr mi-a zis ca-i simte capul f bine), e pe pozitie. Greutatea estimata la 2 kg.
Speram sa continuam ca pana acum, ar urma o vizita peste 2 sapt si apoi inca una la care-mi va scoate cerclajul (la 37 de sapt).
Pup fetele, o seara buna,
Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
E a treia oara cand scriu mesajul acesta.
Deci m-am intors de la dr, totul e in regula. Cerclajul e la locul lui, rezista bine, bebelina e sta cu capul in jos (la controlul manual dr mi-a zis ca-i simte capul f bine), e pe pozitie. Greutatea estimata la 2 kg.
Speram sa continuam ca pana acum, ar urma o vizita peste 2 sapt si apoi inca una la care-mi va scoate cerclajul (la 37 de sapt).
Pup fetele, o seara buna,
Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)
anto
Aylin, 27+
pozici
atat de mari suntem
nma spune:
anto ma bucur ca ai vesti bune. sa speram ca vor trece cu bine si urmatoarele saptamani.
ileana tare scumpa daria. un pt ea.
cristina inca nu am paraul caci nu amcumparat terenul. mai studiem piata poate gasim ceva mai bun si poate si mai ieftin.
si la alex doar cu pampers ne-a fost bine. de la restul se irita.
nicoleta eu am valuri in burtica mai tot timpul. de dimineta sotul mi-a spus ca a primit cam multe suturi pt o noapte. si observ ca nu are importanta pozitia in care stau intinsa
nikole felicitari ca l-ai vazut pe bb.
anya multumim pt vestile de la gabi. si ei si bb-ului.
greieras hai sa ne luam de mana caci eu sambata am examen si stau pe forum sau dorm. cursurile sunt cel mai bun somnifer la mine.
legat de temperatura din casa apartamentul nostru e orientat spre apus asa ca deja e crunt in casa. geamurile sunt deschise toata noaptea.
acum vesti despre mine si bb. iarasi nu e prea bine. contractiile m-au mai lasat sa ma misc prin casa, dar am facut varicela. credeam ca am scapat de ea dar aseara la dus am remarcat primele bubite. sunt foarte mici iar sotul spune ca sunt de la caldura, dar acum am mai multe. si azi mi-a fost si destul de rau (stari de greata), am mancat destul de putin si am fost fdoarte obosita.
acum intrebarea mea catre anya: trebuie sa merg la medic sau astept cuminte acasa sa-mi treaca? si inca ceva: pot merge sambata la examen?
27+ 21.07.2003
poze
valen spune:
ei, eu tot gravida si azi (cel putin pana la aceasta ora);Luna, te plangi ca la voi ploua din nov pana in aprilie? Hm...la noi ninge in toata aceasta perioada, de mai aveam putin si credeam c-o sa nasc in sanie.Cristina, 6 luni de vara? pai mai mult de atat ce sa-ti mai doresti in viata? Verisoara mea locuieste in Florida si de cate ori vorbim ma umple de nervi; acum incearca sa ma convinga ca se traieste f bine acolo si ca ar fi foarte fericita sa-i fiu vecina; defapt nici n-a insistat prea tare ca eu am inceput sa-i vorbesc sotului despre asta; daca n-ar fi inceputul asa greu poate m-as incumeta dar mai exact vom vedea in cativa ani.Eu in Romania am fost secretara directorului la o firma de comisionari vamali; aici, dupa ce-mi voi pune franceza la punct (si voi reusi cu siguranta anul asta) vreau sa fac niste niste cursuri de logistica transportului.Si ca sa mearga toate pe dos, in timp ce scriam mesajul asta am primit telefon de la gradinita unde sarah trebuia sa mearga de luni, ca defapt nu au inteles cati ani are copilul si ca defapt ei nu au loc pt grupa ei de varsta, ceea ce este o mare minciuna, in realitate nu mai au loc pt. ca eu nu vreau sa platesc 14$/zi cum au ei chef sa ma prosteasca, ci 7$/zi asa, cum au dreptul. Deci cum o sa ma descurc cu amandoua acasa, singura, chiar nu am habar, ca cineva mai trebuie sa si munceasca totusi. Ma apuc nitel de plans acuma ca sa ma linistesc si sa vad ce-i de facut.
Luna1 spune:
Valen nu poti gasi alta gradi?
Anto felicitari pt vestile bune. Ma bucur ca esti bine.
Va pup ca plec acasa.
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
greierash spune:
pentru Anto cu vesti bune!!
pentru nma, sa te faci bine, sa nu ai probl cu varicela!
pentru valen, "fii barbata zoe!" sigur te vei descurca!! DD le aseaza el pe toate cum e mai bine!
greierash 32+ Andrei....
- "Traieste clipa" -
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Daca pelinci inseamna scutece de finet ....
Madam Hook a trebuit sa o sun pe una mai devreme pt o programare si cand citesc numele Mrs Hook. Vorbeam cu aia la telefon si ma pufnea rasul, sefu dupa aia cica "ce ai?" ce sa-i zic ca madam hook e de fapt o fata de pe forum unde imi petrec eu timpul cand el ma plateste sa muncesc? Nu puteam, i-am zis ca am o zi buna si d'aia sunt asa amuzata.
Si prietena mea tot n-a nascut...
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
asta da coincidenta... iar cu sefu' sa stii ca tu chiar ma superi! puteai sa ma prezinti frumos: prietena ta! or eu nu-s chiar o DUAMNA PREZENTABILA daca mai nou mi se spunea buldozerul
ref.la pelinci, da alea sunt! numai ca in Moldova asta e termenu'... scutece mai pe la oras, pelinci mai pe la tara... si cum eu sunt tot din Moldova si m-am nascut, nu intre Carpati cum zice cantecu', ci la tzearaaaaa... (ma pierdea mama pe drum spre 'dispensar' la propriu...) eu tot pelinci le zic (oricum mi se pare mai sexy 'pelinci' decat 'scutece' )
poate pretina ta vrea un pic de galerie! ce zici? ii facem asa putintica galerie de incurajare?
karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani
madabout2003 spune:
Anto felicitari pentru vestile bune !
Fetelor stiti ce am remarcat ca toate cele care suntem stabilite in strainataturi ni s-a cam luat de tara in care suntem !! De altfel si mie...de Fracia!!!! Iarba verde e intotdeauna in alta parte.... Si eu m_as muta in State sau in Anglia sau..nu stiu in Martinica Guadalupe.. dar vreo 2-3 ani cred ca suntem consemnati aici!!
MADA 26+, cu Emily
Noi doi+1
valen spune:
Acum ca mi-am revenit, cred ca ai dreptate Greierash.Luna, pe aici gradinitele sunt o maaaare problema, in sensul ca tre' sa insisti pana in panzele albe sa-ti primeasca plodu'. Nu stiu logica si nici nu stau s-o caut, cert e ca gasisem loc in una din cele mai bune gradinite, cred, din cartier, iar in celelalte nu sunt locuri si nici nu ma pot deplasa pe la usile lor acum sa ma milogesc; o sa vad eu dupa, ce voi face, ca-mi dau seama acum ca n-o sa mor totusi.Karligutza, si ziceti "baleta" la "helanca"? ca eu de cand sunt in Canada mai mult mi-am perfectionat moldoveneasca decat franceza.
valen spune:
Aahh, ce mergea o tigara la supararea asta.....anto, ma bucur ca sunteti bine.Madabout, mie nu mi s-a luat, inca, de Canada, ca suntem de doar 10 luni aici dar daca vrei, putem face schimb pt o perioada: veniti voi aici si ne mutam noi in Franta.