Fetelor,
Am o problema cu o buruiana in gradina . Mai bine zis unde am florile, am o buruiana care este in pamant si are aspectul a unei radacini vechi a unei plante din anul trecut. Dar cu este asa, pentru ca daca o las, pamantul de inteleneste din cauza acelor radacini care se dezvolta si tarziu pe la sf. verii scoate niste frunzulite verzulii rotunde.
Oricum este foarte rea aceasta buruina pentru ca se intinde foarte repede, si sufoca efectiv radacinile florilor.
Asa ca va rog, fetelor cele care stiti despre ce este vorba, spuneti-mi si mie cum se cheama si ce remedii sunt pentru a scapa de ea. PLeaseeeee!
ai sanse mai mari sa ti se raspunda la problema asta aici...
de aia l-am mutat
nu stiu, poate incerci sa le smulgi din pamant, cu tot cu radacini...
e mai usor daca faci asta dupa ploaie, sau dupa ce ai udat gradina. daca nu scapi de ea imediat, pana la urma totusi ar trebui sa se rezolve. de cum creste un pic, o smulgi, si iar si iar.
e drept ca solutzia asta nu e usoara si imediata, dar...
poate alte fete te vor ajuta cu vreun ierbicid, ceva, nu stiu.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Fetelor,
Multumesc mult pentru raspunsuri! Poza nu am ce pune pentru ca la vremea asta inca nu a scos frunzele. Arata numai ca o radacinaa unei flori de anul trecut de ex. DAca o las si nu o scot scoate si frunze.
Sa o scot pe toata est aproape imposibil, deoarece se face din nou din orice faramita de radacina ramasa. Este groaznica buruiana asta !