INTERZIS...cu Laura Andresan!!!!
Fetelor, de cateva seri pe B1TV apare un reality-show avand-o ca protagonista pe celebra Laura Andresan.
Eu am urmarit cateva secvente dar nu prea inteleg care e treaba pe acolo...
E ceva putred, ca o tot vad pe Andresanca umbland ca o oaie...de colo colo...fara nici un scop!
Doamne apara-ne...
Raspunsuri
Mirrella spune:
Mda,si mie mi s-a parut la fel,nu m-am uitat mult dar mi s-a parut tare plictisitor.Sau poate asa or fi astia cu bani multi,-vezi Columbeanu.
Si n-am inteles de ce ii zice "Interzis"
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
claudela spune:
Da...Aseara nu se putea hotari, nu stia ce sa aleaga..Un dildo sau un vibrator...e chiar experta, tinea prelegeri..
Doamne, multa e rabdare ta!
ardeiash spune:
oarecum off topic: ma uite cum imi fac eu educatia pe forum !ca nu stiam ce-nseamna dildo.. asa ca am cautat; http://en.wikipedia.org/wiki/Dildo .. shok.. nu stiam ca exista cu 2 sensuri si din aur!!!
s-auzim numai de bine! si
motanik spune:
In trecerea de pe un canal pe altul am prins putin din emisiunea asta aseara. Mai exact o faza cand respectiva vorbea cu cineva la telefon, mai romana, mai engleza, cert e ca numai prostii.
Daca si asta a ajuns mare vedeta sa aiba emisiune la tv, e trist. Nici nu ma mai mira comportamentul tinerilor din ziua de azi, cu asa modele totul e posibil.
--------------------
Andra
carmenpit77 spune:
Nici mie nu mi-a placut aseara mi se pare vulgara cu toate ca in trecut am mai vazut-o prin emisiuni si credeam ca are ceva in cap
onitza spune:
Incerc sa nu arunc cu rosii si sa nu judec, nu am dreptul, insa nu ma pot abtine sa nu ma dau si eu cu parerea: nu imi place sub nicio forma emisiunea cu aceasta femeie, nu imi spune nimik, ca si a Columbenilor (emisuiunea) e plictisitoare, ei isi trag bani din asta, lor le iese ceva, iar cei care le urmaresc, isi pierd poate un timp valoros, mai bine citim o carte ....macar la Columbeni o mai vezi pe fatza mica si scumpa, ca ea n-are nicio vina
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
lulu_boches spune:
Isi mai umple si B1 grila de programe
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
claudela spune:
Fetelor, dar ceea ce am vazut in seara asta e chiar incredibil... Andresanca chiar da cu palma in mamaliga de fiece data cand apare la emisiunea aia... E ... ridicola cand se mangaie cand cu una, cand cu alta, dar culmea ... de cate ori o prind e doar cu fete...
Cred ca are o problema .. si B1TV isi umple grila de programe cu astfel de personaje...
belutza spune:
Pai daca n-au ce sa dea, ce sa faca si ei.Accepta toate scursurile pt audientza. Si unde mai pui ca tre sa inceapa si la antena1 cu bahmuteanca si cu prigoana. O sa ne uitam numai la reality show-uri si la stiri.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
claudela spune:
Tocmai ce am vazut-o pe Andresanca la o emisiune matinala...am inteles ca banii incasati pe viitoarele ei show-uri ii va dona unei tinere bolnave de leucemie...
Problema e cum vom privi spectacolul in sine, daca se dovedeste a fi unul caritabil...
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/